کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

به به چه دوستان گلی وارد سهم شدند...>:D<

هنوز مونده این سهم رو بازار درک کنه...
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• mohsennasirian
      عضو جدید
      • Jul 2013
      • 9

در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Post
      سلام
      من از امروز به جمع شما اضافه شدم
      در زیر نمودار شکربن را خواهید دید
      2 کانال در دل هم رسم شد ملاحظه میشود خط روند کانال درونی شکسته شده بنابراین هدف بعدی رسیدن به کف کانال بزرگ خواهد بود. حدودا 425 میشه
      اگه کف کانال هم شکسته بشه فاتحه سهم خوندس (بعید می دونم)
      [ATTACH=CONFIG]229[/ATTACH]
      تحلیل 5 مرداد را به این صورت آپدیت می کنم. کف برخورد به کانال را قبلا 425 اعلام کرده بودم که در حال حاضر با توجه به مسیر ریزش سهم، کف کانال 415 می باشد. بر خلاف نظر بسیاری از دوستان معتقدم این سهم باید تا 415 افت کند و اگر از آنجا یک کندل قوی نشان داد آنگاه وارد خرید می شویم در غیر این صورت تا مدتی با سهم خداحافظی میکنیم

نظر

• اقتصاد
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 162

به نظر من با توجه به تکمیل الگوی سر و شانه و عبور قیمت از خط گردن در نمودار سهم احتمالا این سهم تا سطح 3758 کاهش خواهد یافت. در ضمن قیمت در حال عبور از ابر ایچیموکو می باشد که نشان از کاهش بیشتر دارد. تنها در صورتی این کاهش رخ نخواهد داد که قیمت موفق به عبور از ساپورت خود در 4400 نشود که بعید می دانم با توجه به قدرت الگوی سر و شانه این اتفاق نیافتد. البته انتخاب مثبت وزرای کابینه دولت جدید می تواند تاثیر روانی مثبتی بر بازار داشته باشد که مانع تشکیل کامل الگو گردد. باید منتظر بود و دید!
        آخرین ویرایش توسط اقتصاد؛ 2013/08/13, 12:23.
        http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13

نظر

• under line
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 137

دوست جونا کربن از 4400 پایین تر میره واگه میره چقد طول میکشه برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم/:.sadsmiley.:/
          [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• haftaseman
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 81

من با دید میان مدت خریدم ، اکثر دوستان با دید بلند مدت خریدند نگران نباش /.:biggrinsmiley.:/
            [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• sadeghmousavi
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 484

در اصل توسط under line پست شده است View Post
              دوست جونا کربن از 4400 پایین تر میره واگه میره چقد طول میکشه برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من میترسم/:.sadsmiley.:/
              میره آندرلاین ! مییییررررره. ولی به نظرم دوماهه برگشت رو به بالای خوبی بکنه.

نظر

• aligoldday
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 35

سلام دوستان
                من حدودن یک ماهی میشه با قیمت ۵۰۳۶ خریدم این سهام رو
                ولی رو ب منفی شده همش ! ۴۳۹۰ بسته شد امروز
                نظرتون چیه ؟ چی کار کنم؟ میاد بالا ؟:(

نظر

• haftaseman
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 81

سلام ، من امروز باز از این سهم خریدم برای اینکه خیالت راحت بشه برو صفحه ی 76 همین قسمت پایینای صفحه نوشته ی آقای
                  behnam1480 رو بخون
                  [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

دوستان وضعیت کربن بعد از مجمع وپترو کم کم رو به بهبودی خواهد گذاشت با این سهم باید حوصله به خرج داد 3 هفته بعد میتونیم رو شکربن حساب بازکنیم
                    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                      anahita عزیز ! کربن در 5191 حمایت داشت که شکست. دومین حمایت در 4939 بود که متاسفانه این هم امروز شکست ولی چون آخرین قیمت 4920 وپایانی هم 4982 است جای امیدواری هست که از شنبه در قیمتهای مثبت معامله شود. البته بشرطی که رنجهای منفی توسط بعضی افراد ........... کشیده نشود که اگر چنین شود نقطه مقاومت بعدی 4372 است که بسیار بعید است از آن پایینتر برود مگر اینکه اتفاقات خاصی برای بورس بیافتد. من هرگز فروشنده این طلای سیاه نیستم چون هر لحظه ممکن است برگردد و غافلگیر شویم و مجبور شویم با چند درصد بالاتر جایگزین کنیم .در صورت رسیدن به نقطه حمایت 4372 حتما باندازه موجودی فعلی اضافه می کنم.

امروز روی 4313 خرید داشتم و حمایت 4372 را هم شکست. ولی با توجه به قیمت اخرین معامله و پایاینی سهم جای امیدواری هست که از فردا برگشت قاطعی را داشته باشد. در ارزشمند بودن سهم هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد ، فقط این فروشنده ها معلوم نیست با چه هدفی سهم خود را به تاراج میگذارند و به جای آن چه می خواهند بخرند؟از اینجا به بعد هر چقدر پایینتر بیاد فقط باید اضافه کرد و میانگین را پایین آورد.من یکی این سهم را کمتر از 10000 ریال نمی فروشم حتی اگر یکسال زمان ببرد و مطمئنم که به این قیمت می رسد.ارزشهای نهفته بسیاری در این سهم هست که خیالم از ان راحت است.

نظر

• haftaseman
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 81

به نظر من این سهم 4 برابر قیمت فعلی ارزش دارد و هر کس بفروشه از دستش رفته و هر کس بخره نوش جونش ، فقط الان باید خرید .

نظر

• Arash007
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 541

امیدوارم هر چه زودتر سهم بسته بشه

نظر

• Smart Trader
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 142

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

امروز روی 4313 خرید داشتم و حمایت 4372 را هم شکست. ولی با توجه به قیمت اخرین معامله و پایاینی سهم جای امیدواری هست که از فردا برگشت قاطعی را داشته باشد. در ارزشمند بودن سهم هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد ، فقط این فروشنده ها معلوم نیست با چه هدفی سهم خود را به تاراج میگذارند و به جای آن چه می خواهند بخرند؟از اینجا به بعد هر چقدر پایینتر بیاد فقط باید اضافه کرد و میانگین را پایین آورد.من یکی این سهم را کمتر از 10000 ریال نمی فروشم حتی اگر یکسال زمان ببرد و مطمئنم که به این قیمت می رسد.ارزشهای نهفته بسیاری در این سهم هست که خیالم از ان راحت است.
                            با سلام
                            این سهم فقط یک مشکل دارد
                            فروشندگان نوسان گیر و بدون منطق ...درصد بالای شناوری این مشکلات رو هم پیش میاره
                            RSI در اشباع فروش هست و باز فروشندگان اجازه صعود به سهم نمی دهند
                            شاید یک بازی پشت سهم باشد که به زودی معلوم شود
                            [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• bakhtiari
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 109

والا ما دیگه توش موندیم
                              تو روز مثبت بازار منفی میخوره
                              تو روز منفی بازار منفی میخوره
                              نمیدونم چه بلایی سر این سهم آوردن
                              حقوقی هم که اصلا حمایتی نداره از سهم خاکککککککککککککککک به سرش
                              سهم حدود 28% از 600 تومان افت قیمتی داشته انگار که نه انگار
                              آخرین ویرایش توسط bakhtiari؛ 2013/08/14, 08:35.

نظر

• masoud ramezani
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 587

امروز وارد این سهم شدم
                                منتظر صعود باشید/:.smilingsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X