کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
من از امروز به جمع شما اضافه شدم
در زیر نمودار شکربن را خواهید دید
2 کانال در دل هم رسم شد ملاحظه میشود خط روند کانال درونی شکسته شده بنابراین هدف بعدی رسیدن به کف کانال بزرگ خواهد بود. حدودا 425 میشه
اگه کف کانال هم شکسته بشه فاتحه سهم خوندس (بعید می دونم)
[ATTACH=CONFIG]229[/ATTACH]
تحلیل 5 مرداد را به این صورت آپدیت می کنم. کف برخورد به کانال را قبلا 425 اعلام کرده بودم که در حال حاضر با توجه به مسیر ریزش سهم، کف کانال 415 می باشد. بر خلاف نظر بسیاری از دوستان معتقدم این سهم باید تا 415 افت کند و اگر از آنجا یک کندل قوی نشان داد آنگاه وارد خرید می شویم در غیر این صورت تا مدتی با سهم خداحافظی میکنیم
به نظر من با توجه به تکمیل الگوی سر و شانه و عبور قیمت از خط گردن در نمودار سهم احتمالا این سهم تا سطح 3758 کاهش خواهد یافت. در ضمن قیمت در حال عبور از ابر ایچیموکو می باشد که نشان از کاهش بیشتر دارد. تنها در صورتی این کاهش رخ نخواهد داد که قیمت موفق به عبور از ساپورت خود در 4400 نشود که بعید می دانم با توجه به قدرت الگوی سر و شانه این اتفاق نیافتد. البته انتخاب مثبت وزرای کابینه دولت جدید می تواند تاثیر روانی مثبتی بر بازار داشته باشد که مانع تشکیل کامل الگو گردد. باید منتظر بود و دید!
anahita عزیز ! کربن در 5191 حمایت داشت که شکست. دومین حمایت در 4939 بود که متاسفانه این هم امروز شکست ولی چون آخرین قیمت 4920 وپایانی هم 4982 است جای امیدواری هست که از شنبه در قیمتهای مثبت معامله شود. البته بشرطی که رنجهای منفی توسط بعضی افراد ........... کشیده نشود که اگر چنین شود نقطه مقاومت بعدی 4372 است که بسیار بعید است از آن پایینتر برود مگر اینکه اتفاقات خاصی برای بورس بیافتد. من هرگز فروشنده این طلای سیاه نیستم چون هر لحظه ممکن است برگردد و غافلگیر شویم و مجبور شویم با چند درصد بالاتر جایگزین کنیم .در صورت رسیدن به نقطه حمایت 4372 حتما باندازه موجودی فعلی اضافه می کنم.
امروز روی 4313 خرید داشتم و حمایت 4372 را هم شکست. ولی با توجه به قیمت اخرین معامله و پایاینی سهم جای امیدواری هست که از فردا برگشت قاطعی را داشته باشد. در ارزشمند بودن سهم هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد ، فقط این فروشنده ها معلوم نیست با چه هدفی سهم خود را به تاراج میگذارند و به جای آن چه می خواهند بخرند؟از اینجا به بعد هر چقدر پایینتر بیاد فقط باید اضافه کرد و میانگین را پایین آورد.من یکی این سهم را کمتر از 10000 ریال نمی فروشم حتی اگر یکسال زمان ببرد و مطمئنم که به این قیمت می رسد.ارزشهای نهفته بسیاری در این سهم هست که خیالم از ان راحت است.
امروز روی 4313 خرید داشتم و حمایت 4372 را هم شکست. ولی با توجه به قیمت اخرین معامله و پایاینی سهم جای امیدواری هست که از فردا برگشت قاطعی را داشته باشد. در ارزشمند بودن سهم هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد ، فقط این فروشنده ها معلوم نیست با چه هدفی سهم خود را به تاراج میگذارند و به جای آن چه می خواهند بخرند؟از اینجا به بعد هر چقدر پایینتر بیاد فقط باید اضافه کرد و میانگین را پایین آورد.من یکی این سهم را کمتر از 10000 ریال نمی فروشم حتی اگر یکسال زمان ببرد و مطمئنم که به این قیمت می رسد.ارزشهای نهفته بسیاری در این سهم هست که خیالم از ان راحت است.
با سلام
این سهم فقط یک مشکل دارد
فروشندگان نوسان گیر و بدون منطق ...درصد بالای شناوری این مشکلات رو هم پیش میاره RSI در اشباع فروش هست و باز فروشندگان اجازه صعود به سهم نمی دهند
شاید یک بازی پشت سهم باشد که به زودی معلوم شود
[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
والا ما دیگه توش موندیم
تو روز مثبت بازار منفی میخوره
تو روز منفی بازار منفی میخوره
نمیدونم چه بلایی سر این سهم آوردن
حقوقی هم که اصلا حمایتی نداره از سهم خاکککککککککککککککک به سرش
سهم حدود 28% از 600 تومان افت قیمتی داشته انگار که نه انگار
نظر