کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

در اصل توسط aryana پست شده است View Post
    دوستان حق تقدم تکنو رو کی بدم بره؟
    شما که سهمش را فروختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• hamed6416
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 42

دربخش سایر موارد پیش بینی درامد
      مبنای سود قابل تخصیص، سود حاصل از تلفیق شرکت اصلی (شرکت کربن ایران) با شرکتهای گروه پسهند،شدوص و سرمایه گذاری توصعه صنعت شیمیایی (سهامی خاص) می باشد.
      سود تلفیق 185 تومان تا این تاریخ

نظر

• مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

هدف اول 450 سپس هدف بعدی 500 است.
        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• حسنعلی
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 124

سلام
          دوستان خوابتون نبره
          اینجا یه زمانی چه بزرگایی داشت و چه بحث هایی میشد
          آقای حاجیلو فک کنم سهماشو فروخته آقای بهرامی و بقیه دوستان
          ما که این سهم 1ریال هم بشه سهامداری میکنیم
          چون ازین جدیدیاش نیستیم

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

دوستان حواسشون به شکربن باشه فکر میکنم یه خبرای پشت پرده ای به بیرون درز کرده که اینجوری دارن سهمو میخرند...
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• محمد حاجیلو
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 113

در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Post
              سلام
              دوستان خوابتون نبره
              اینجا یه زمانی چه بزرگایی داشت و چه بحث هایی میشد
              آقای حاجیلو فک کنم سهماشو فروخته آقای بهرامی و بقیه دوستان
              ما که این سهم 1ریال هم بشه سهامداری میکنیم
              چون ازین جدیدیاش نیستیم
              سلام دوست عزیز

بنده عمده سهمم را در 4853 خارج شدم(فکر کنم 5 شهریور بود) و در تاپیک شکربن تالار بورس عنوان کردم،پرسیدن چرا گفتم از کلیت بازار خوشم نمی آد،چون جوی جنگ سوریه داشت سایه می انداخت،یک خورده سهمم داشتم اصلا قابلیت گفتن نداشت نگه داشته بودم برای رصد شکربن و اینکه از سهم دور نباشم و تا بعد وارد شوم،اما آن هم در آن دوران با شبندر تعویض کردم چون به گزارش شبندر در 6 ماهه خیلی خوش بین هستم
              الان هم عنوان می کنم تا یکی دو هفته دیگه نهایتا یک ماه دیگه بنده این خرده شبندر را هم را می فروشم به دلیل مالی،و تک سهم دسبحا (خیلی سنگین ) خواهم ماند.

در مورد ایده تک سهمی اکیدا توصیه نمی کنم.
              آخرین ویرایش توسط محمد حاجیلو؛ 2013/09/15, 13:07.
              [FONT=Tahoma]

[/FONT]

نظر

• بورس تبریز
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 464

مهم مهم مهم

مهمترین شنیده ها از شکربن مربوط به قطعی شدن انتقال زمین پسهند به هامون کیش از زیر مجموعه های وپترو میباشد که شنیده شده کربن ایران از این محل میتواند سود خود را از 720 ریال به 1150 ریال تعدیل نماید با ارائه برنامه افزایش سرمایه شدوص و در صورت موافقت سازمان بورس میتوان به شکربن 10000 ریالی زود تر از موعد مقرر امید داشت فروش عملیاتی شرکت بسیار عالی میباشد و گروه دوده صنعتی در نظر دارند 25 درصد افزایش ترخ بگیرند . دوستان میتوانند تحقیق کنند
                در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• zohre114
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 55

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                  توهم نیست تحلیل هست بنده گنه کار نیستم شما سهمی که در عرض یک سال از 60 تومان به 600 رسیده خریدی وقتی به 340 رسید بیا معذرت خواهی کن.
                  الان چه کسی باید عذر خواهی کنه؟

نظر

• حسنعلی
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 124

سلام
                    ماکه توی همه بحرانها با این سهم موندیم و انشالا خواهیم موند
                    دیگه اینکه شدوص داشتم با قیمت پایین فروختم حالا دیگه میخوام انشالا اونم وارد بشم
                    سهمهای مرتبط من "شکربن،پسهندوانشالا شدوص"

نظر

• مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
                      هدف اول 450 سپس هدف بعدی 500 است.

دوستان انشاءا... اگر فردا 450 را رد کنه هدف بعدی 500 راحت تر خواهد بود اما اگه نتونست ممکنه دوباره تا 420 بیاد پائین ولی بعدش بازهم رشد خواهد کرد.
                      همه این بالا و پائین ها تا وقتی که شرکت یک گزارش جدید خوب صادر کنه.
                      موفق باشید.
                      بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• zohre114
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 55

دوستان تبریک عرض می کنم جهت صبوریتان امیدوارم سهممان همچنان بتازد.

نظر

• shirmard
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 106

شکربن حدود 50 درصد تعدیل مثبت داره در قیمت 508 هم یه مقاومت کوتول داره که انشاءا... رد میکنه و دیگه.................... و غبشهر هم در مهر ماهیه تعدیل میده و یا افزایش سرمایهش میاد رو کدال اینو در شهریور میگم بعد نگین نگفته

نظر

• zohre114
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 55

در اصل توسط shirmard پست شده است View Post
                            شکربن حدود 50 درصد تعدیل مثبت داره در قیمت 508 هم یه مقاومت کوتول داره که انشاءا... رد میکنه و دیگه.................... و غبشهر هم در مهر ماهیه تعدیل میده و یا افزایش سرمایهش میاد رو کدال اینو در شهریور میگم بعد نگین نگفته
                            من بیشتر سبدم همین دو سهمه

نظر

• mohsennasirian
                              عضو جدید
                              • Jul 2013
                              • 9

امروز من شکربنی که سیگنال خریدشو روی 415 در همین فروم داده بودم را خالی کردم، البته اگرشنبه بتونه بالای 486 تثبیت بشه دوباره با هدف 528 تومن وارد میشوم، سود کم و مطمئن. چیزی که من ازش میترسم شاخص کل، تا وقتی که زیر 62 هزار هست من به سود کم قانع هستم. اگه رفت بالای 62 هزار اون موقع با هدف 75 هزار سهام های خریداری شده را برای سود توپول نگه میدارم.
                              یک نظر دیگه هم بدم که اگه انس طلا 1325 را به بالا بشکنه و تا اون موقع دلار هم به 3200 برگشته باشه من غیر از چند سهم با بنیادی قوی از بورس خداحافظی میکنم و میزنم دوباره تو کار طلا، راحت بگم اگه مظنه طلا بالای 464 تثبیت بشه بدونید دوباره دوران رونق طلا شکل گرفته و از بورس باید ترسید
                              همیشه گفتم با نظر خودتون ترید کنید. من در سود و زیان شما شریک نیستم. والسلام
                              راستی تو همین سایت زمانی که غبشهر بالای 4600 معامله میشد. اعلام کرد خرید غبشهر اشتباه و حداقل تا 3900 افت میکنه که دیدیم تا زیر 3800 هم اومد. اون موقع کلی و بد بیراه نثار من کردن و من را متهم به نشر اکاذیب و نداستن حداقل های تکنیکال کردن حتی حاضر بودن 50 میلیون شرط ببندن که زیر 3900 نمیاد!!!!. اگه تحلیل های من را قبول ندارید ایراد نداره به آن عمل نکنید؟! ولی خواهشا توهین نکنید.
                              آخرین ویرایش توسط mohsennasirian؛ 2013/09/18, 14:21.

نظر

• zohre114
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 55

در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Post
                                امروز من شکربنی که سیگنال خریدشو روی 415 در همین فروم داده بودم را خالی کردم، البته اگرشنبه بتونه بالای 486 تثبیت بشه دوباره با هدف 528 تومن وارد میشوم، سود کم و مطمئن. چیزی که من ازش میترسم شاخص کل، تا وقتی که زیر 62 هزار هست من به سود کم قانع هستم. اگه رفت بالای 62 هزار اون موقع با هدف 75 هزار سهام های خریداری شده برای سود توپول نگه میدارم.
                                یک نظر دیگه هم بدم که اگه انس طلا 1325 را به بالا بشکنه و تا اون موقع دلار هم به 3200 برگشته باشه ما غیر از چند سهم با بنیادی قوی از بورس خداحافظی میکنم و میزنم دوباره تو کار طلا، راحت بگم اگه مظنه طلا بالای 464 تثبیت بشه بدونید دوباره دوران رونق طلا شکل گرفته و از بورس باید ترسید
                                همیشه گفتم با نظر خودتون ترید کنید. من در سود و زیان شما شریک نیستم. والسلام
                                برادر عزیز بازار به این خوبیو ول کنم برم طلا بخرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X