در اصل توسط aryana پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
در اصل توسط حسنعلی پست شده است View Postسلام
دوستان خوابتون نبره
اینجا یه زمانی چه بزرگایی داشت و چه بحث هایی میشد
آقای حاجیلو فک کنم سهماشو فروخته آقای بهرامی و بقیه دوستان
ما که این سهم 1ریال هم بشه سهامداری میکنیم
چون ازین جدیدیاش نیستیم
بنده عمده سهمم را در 4853 خارج شدم(فکر کنم 5 شهریور بود) و در تاپیک شکربن تالار بورس عنوان کردم،پرسیدن چرا گفتم از کلیت بازار خوشم نمی آد،چون جوی جنگ سوریه داشت سایه می انداخت،یک خورده سهمم داشتم اصلا قابلیت گفتن نداشت نگه داشته بودم برای رصد شکربن و اینکه از سهم دور نباشم و تا بعد وارد شوم،اما آن هم در آن دوران با شبندر تعویض کردم چون به گزارش شبندر در 6 ماهه خیلی خوش بین هستم
الان هم عنوان می کنم تا یکی دو هفته دیگه نهایتا یک ماه دیگه بنده این خرده شبندر را هم را می فروشم به دلیل مالی،و تک سهم دسبحا (خیلی سنگین ) خواهم ماند.
در مورد ایده تک سهمی اکیدا توصیه نمی کنم.آخرین ویرایش توسط محمد حاجیلو؛ 2013/09/15, 13:07.[FONT=Tahoma]
[/FONT]
نظر
-
مهم مهم مهم
مهمترین شنیده ها از شکربن مربوط به قطعی شدن انتقال زمین پسهند به هامون کیش از زیر مجموعه های وپترو میباشد که شنیده شده کربن ایران از این محل میتواند سود خود را از 720 ریال به 1150 ریال تعدیل نماید با ارائه برنامه افزایش سرمایه شدوص و در صورت موافقت سازمان بورس میتوان به شکربن 10000 ریالی زود تر از موعد مقرر امید داشت فروش عملیاتی شرکت بسیار عالی میباشد و گروه دوده صنعتی در نظر دارند 25 درصد افزایش ترخ بگیرند . دوستان میتوانند تحقیق کننددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postهدف اول 450 سپس هدف بعدی 500 است.
دوستان انشاءا... اگر فردا 450 را رد کنه هدف بعدی 500 راحت تر خواهد بود اما اگه نتونست ممکنه دوباره تا 420 بیاد پائین ولی بعدش بازهم رشد خواهد کرد.
همه این بالا و پائین ها تا وقتی که شرکت یک گزارش جدید خوب صادر کنه.
موفق باشید.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
در اصل توسط shirmard پست شده است View Postشکربن حدود 50 درصد تعدیل مثبت داره در قیمت 508 هم یه مقاومت کوتول داره که انشاءا... رد میکنه و دیگه.................... و غبشهر هم در مهر ماهیه تعدیل میده و یا افزایش سرمایهش میاد رو کدال اینو در شهریور میگم بعد نگین نگفته
نظر
-
امروز من شکربنی که سیگنال خریدشو روی 415 در همین فروم داده بودم را خالی کردم، البته اگرشنبه بتونه بالای 486 تثبیت بشه دوباره با هدف 528 تومن وارد میشوم، سود کم و مطمئن. چیزی که من ازش میترسم شاخص کل، تا وقتی که زیر 62 هزار هست من به سود کم قانع هستم. اگه رفت بالای 62 هزار اون موقع با هدف 75 هزار سهام های خریداری شده را برای سود توپول نگه میدارم.
یک نظر دیگه هم بدم که اگه انس طلا 1325 را به بالا بشکنه و تا اون موقع دلار هم به 3200 برگشته باشه من غیر از چند سهم با بنیادی قوی از بورس خداحافظی میکنم و میزنم دوباره تو کار طلا، راحت بگم اگه مظنه طلا بالای 464 تثبیت بشه بدونید دوباره دوران رونق طلا شکل گرفته و از بورس باید ترسید
همیشه گفتم با نظر خودتون ترید کنید. من در سود و زیان شما شریک نیستم. والسلام
راستی تو همین سایت زمانی که غبشهر بالای 4600 معامله میشد. اعلام کرد خرید غبشهر اشتباه و حداقل تا 3900 افت میکنه که دیدیم تا زیر 3800 هم اومد. اون موقع کلی و بد بیراه نثار من کردن و من را متهم به نشر اکاذیب و نداستن حداقل های تکنیکال کردن حتی حاضر بودن 50 میلیون شرط ببندن که زیر 3900 نمیاد!!!!. اگه تحلیل های من را قبول ندارید ایراد نداره به آن عمل نکنید؟! ولی خواهشا توهین نکنید.آخرین ویرایش توسط mohsennasirian؛ 2013/09/18, 14:21.
نظر
-
در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Postامروز من شکربنی که سیگنال خریدشو روی 415 در همین فروم داده بودم را خالی کردم، البته اگرشنبه بتونه بالای 486 تثبیت بشه دوباره با هدف 528 تومن وارد میشوم، سود کم و مطمئن. چیزی که من ازش میترسم شاخص کل، تا وقتی که زیر 62 هزار هست من به سود کم قانع هستم. اگه رفت بالای 62 هزار اون موقع با هدف 75 هزار سهام های خریداری شده برای سود توپول نگه میدارم.
یک نظر دیگه هم بدم که اگه انس طلا 1325 را به بالا بشکنه و تا اون موقع دلار هم به 3200 برگشته باشه ما غیر از چند سهم با بنیادی قوی از بورس خداحافظی میکنم و میزنم دوباره تو کار طلا، راحت بگم اگه مظنه طلا بالای 464 تثبیت بشه بدونید دوباره دوران رونق طلا شکل گرفته و از بورس باید ترسید
همیشه گفتم با نظر خودتون ترید کنید. من در سود و زیان شما شریک نیستم. والسلام
نظر
نظر