در اصل توسط hamh پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
سود تلفیقی رو 254 تومان اعلام کرده با توجه به اینکه کربن بیشتر از اینکه یه شرکت تولیدی باشه یه شرکت سرمایه گذاریه این سود باید مبنای خرید و فروش قرار بگیره به عقیده من حداقل قیمت کربن در انتهای سال 92 باید 1500 باشه با میانگین P/E بازار وگروه لاستیکی که چیزی حدود 6 باشه
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postسود تلفیقی رو 254 تومان اعلام کرده با توجه به اینکه کربن بیشتر از اینکه یه شرکت تولیدی باشه یه شرکت سرمایه گذاریه این سود باید مبنای خرید و فروش قرار بگیره به عقیده من حداقل قیمت کربن در انتهای سال 92 باید 1500 باشه با میانگین P/E بازار وگروه لاستیکی که چیزی حدود 6 باشهوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
عمده دلايل تغيير EPS به شرح زير ميباشد:
1- افزايش 16 درصدي مقدار توليد و فروش محصولات
2- کاهش 10 درصدي قيمت فروش محصولات
3- کاهش 15 درصدي قيمت خريد مواد اوليه
4- سود تقسيمي شرکت دوده صنعتي پارس از 1092 به 1001 کاهش يافته است که اين امر موجب کاهش 3/1 درصدي درآمد سرمايه گذاري شرکت شده است.
از 927 ريال EPS پيش بيني مبلغ 379 ريال بابت درآمد سرمايه گذاري در دو شرکت دوده صنعتي پارس و صنايع لاستيکي سهند ميباشد که از بودجه پيش بيني شده شرکتهاي نامبرده استخراج گرديده ومبلغ 548 ريال براي فعاليت اصلي شرکت پيش بيني شده است لازم به توضيح است که شرکت در 5 ماهه نخست سال جاري پوشش مناسبي از نظر مقدار توليد وفروش داشته است و اين امر موجب گرديده در پيش بيني فعلي مقدار توليد و فروش را از 30،000 تن به 35،000 تن افزايش دهد که در نتيجه آن سود عملياتي شرکت 38 درصد افزايش يافته است .
به استحضار سهامداران محترم مي رساند مبناي تقسيم سود ،سود محقق شده در صورتهاي مالي تلفيقي ميباشدکه از تلفيق صورتهاي مالي شرکتهاي گروه شامل: دوده صنعتي پارس(سهامي عام)، صنايع لاستيکي سهند (سهامي عام)، شرکت سرمايه گذاري صنايع لاستيکي سهند(سهامي خاص)و شرکت سرمايه گذاري توسعه صنعت شيميايي(سهامي خاص) و شرکت اصلي(شرکت کربن ايران-سهامي عام) حاصل ميگردد.همچنين با توجه به تغييرات صورت گرفته در پيش بيني شرکتهاي گروه و شرکت اصلي مقدار سود تقسيمي در اطلاعيه هاي بعدي به استحضار سهامداران محترم مي رسد .
با توجه به میزان افزایش تولید و فروش و عملکرد مناسب در 5 ماهه چه شود گزارش 6 ماهه ( فروش زمین هم بماند)آخرین ویرایش توسط ائلشن؛ 2013/09/28, 10:03.
نظر
-
این نکته بسیار مهم است!!!
به استحضار سهامداران محترم مي رساند مبناي تقسيم سود، سود محقق شده در صورتهاي مالي تلفيقي ميباشدکه از تلفيق صورتهاي مالي شرکتهاي گروه شامل: دوده صنعتي پارس)سهامي عام(، صنايع لستيکي سهند )سهامي عام(، شرکت سرمايه گذاري
صنايع لستيکي سهند)سهامي خاص(و شرکت سرمايه گذاري توسعه صنعت شيميايي)سهامي خاص( و شرکت اصلي)شرکت کربن ايران-سهامي عام( حاصل ميگردد.همچنين با توجه به تغييرات صورت گرفته در پيش بيني شرکتهاي گروه و شرکت اصلي
مقدار سود تقسيمي در اطلاعيه هاي بعدي به استحضار سهامداران محترم مي رسد .برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
زیر 1000 فروشنده نیستم دوستان دقت کردین گزارش 5 ماهه بوده و هنوز یک ماهه دیگه برای ارائه گزارش اصلی و جمع کردن سهم از دست سهامداران مونده. کربن شگفتی ساز بازار خواهد شد
این را هم بدانید خیلی ها از سهم جا ماندن و در نوسانات بازار از سهم عقب افتاده اند . به نظر من فردا بدون دامنه نوسان در بالاترین حد بازگشایی خواهد شد. چون سهم صاحب دارد عزیزان.
شکربنی ها تبریک
نظر
-
در اصل توسط سیگنال پست شده است View Postزیر 1000 فروشنده نیستم دوستان دقت کردین گزارش 5 ماهه بوده و هنوز یک ماهه دیگه برای ارائه گزارش اصلی و جمع کردن سهم از دست سهامداران مونده. کربن شگفتی ساز بازار خواهد شد
این را هم بدانید خیلی ها از سهم جا ماندن و در نوسانات بازار از سهم عقب افتاده اند . به نظر من فردا بدون دامنه نوسان در بالاترین حد بازگشایی خواهد شد. چون سهم صاحب دارد عزیزان.
شکربنی ها تبریک
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postفکر کنم تنها چیزی که این سهم نداره همین هست . بر خلاف نظر شما یک بازیگر آشغال داره به نام توسعه ملی که فقط کارش گند زدن به سهم هست . نمونش در چند روز اخیر شدوص و قبلا هم خود کربن
منتظر بازگشایی شکوهمند شکربن باشید.
نظر
نظر