کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad_p
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 1005

سلام صبح همگی دوستان بخیر
    گزارش پیش بینی عملکرد 91 کربن نشان از افزایش 30 میلیاردریالی سودخالص و 315 درصدی سود عملیاتی هر سهم سال 91 شرکت نسبت به سال 90 دارد .>:d<
    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

قبل از گزارش 9 ماهه اين 4 خط زده شد

شكربن

اين 4 خطو تو 3 قسمت علمي -صورتاي مالي و نتيجه نهايي ميگم كه هر كسي به هر جاش علاقه داشت همونجا رو بخونه

خب توابع شركتو بدست آوردم....اول ببينيم تابع توليد چي ميگه...تابع توليد يك تابع درجه دوم نزولي هست كه نشون از توليد نزولي شركت داره...اين شركت شركتي هست كه حرف اول رو در صنعت كربن بلاك تو كشور ميزنه و با داشتن بازار وسيع فروش ميبينيم كه توليد شركت كاهش داره...تراز نقدينگي شركت منفيه و همين باعث شده شركت براي تامين مالي خودش رو به وام بياره كه همين امر باعث تحميل هزينه هاي سنگين مالي به شركت شده...درجه اهرم مالي شركت عدد 2.325141 رو نشون ميده كه نشون از ريسك مالي بالاي شركت هست و درجه اهرم عملياتي شركت عدد 1.145211 رو نشون ميده كه نشون از تراز عملياتي مثبت شركت و البته ريسك تجاري بالاي شركت داره...اگه اين 2 اهرم رو كنار هم بزاريم و باهم مقايسه كنيم ميبينيم كه تنها چيزي كه شركتو رنج ميده هزينه هاي ماليه شركته و اگر اين هزينه ها از بين بره اين شركت به جايگاه واقعي خودش خواهد رسيد....محل برخورد خطوط رگرسيون اين دو اهرم در قسمت منفي محور مختصات و نزديك مبدا مختصات نشون از يه اتفاق غير منتظره تو صورتهاي ماليش داره كه اين اتفاق غير منتظره ميتونه مثبت و يا منفي باشه....اتفاق مثبت ميتونه فروش زمين و يا هردارايي ديگه باشه كه ميتونه با پول فروشش از شر اين هزينه هاي مالي نجات پيدا كنه و تراز نقدينگيشو مثبت كنه و اتفاق منفي ميتونه گرفتن يك وام ديگه و تحميل هزينه هاي سر سام آور مالي به شركت باشه ...اما نقطه عطف تابع توليد شركت كه يك تابع توليد نزولي هست در قسمت مثبت محور مختصات قرار داره كه ميتونه نشون دهنده يه اتفاق مثبت در شركت باشه........تابع هزينه شركت صعودي هست و دقيقا نتايج تابع توليد رو تصديق ميكنه...خط هزينه نهايي صعودي هست ولي نكته جالب در مورد خط هزينه نهايي اين هست كه عرض از مبدا اين خط منفي هست نه مثبت و اين نشون ميده يه جاي كار ميلنگه:d:d بعد كه وارد صورتاي مالي بشيم اون جاي لنگو پيدا ميكنيم.. نقطه سر به سر شركت عدد 13512 رو نشون ميده كه فروش 6 ماهه از نقطه سربه سر پايينتره و لي مطمئنم در 9 ماهه فروش شركت از نقطه سر به سر ميره بالاتر و اين يعني فروشش در 9 ماهه بهتر خواهد بود...منحني امكانات توليد بوضوح نشون ميده شركت از تمام ظرفيت هاي توليديش استفاده نكرده و چون اين منحني نسبت به مبدا مختصات محدبه نشون از هزينه هاي صعودي شركت داره...منحني بي تفاوتي توليد نقطه سر به سر شركتو تاييد نميكنه و اينم نشون ميده يه جاي كار ميلنگه:d:dمماس بودن خط هزينه با تلورانس 3 درجه نسبت به منحني بيتفاوتي باز هم نشون از لنگيدن يه جاي كار داره:d:d تابع تقاضاي شركت هم شديدا به حالت عمودي نزديكه و اين نشون ميده محصولاتش بي تقاضا نبوده و اين موضوع هم با گفته شركت مبني بر اينكه نتونستن افزايش نرخ بگيرن در تناقض هست چطور ميشه توليد شركت نزولي باشه تقاضا صعودي ولي هيچ افزايش نرخي محصولاتش نداشته باشه:d:d

خب وارد ترازنامه ميشيم وبا افزايش موجودي نقد و كاهش حسابهاي دريافتني و افزايش انبار مواجه ميشيم كه نشون از ورود نقدينگي به شركت داره..اما بايد ببينيم اين نقدينگي به واسطه وصول مطالبات بوده و يا گرفتن وام...ترازنامه 3 ماهه سهم تسهيلات مالي رو 29 ميلياردو 800 ميليون نشون ميده ولي ترازنامه 6 ماهه 30 ميليارد و اين يعني اينكه 200 ميليون تومن شركت تسهيلات مالي دريافت كرده ولي افزايش نقدينگي شركت خيلي بيشتر از 200 ميليون بوده و نشون از وصول مطالبات داره در قسمت بدهيها كاهش خوبي رو مشاهده ميكنيم كه با اهرم مالي شركت متناسب نيست و طبيعيم هست چون كاهش بدهي در قسمت تسهيلات مالي نبوده
      خب وارد صورتاي مالي ميشيم و اون جاهاي لنگو پيدا ميكنيم:d:d
      يك-خب گفتيم كه عرض از مبدا خط هزينه نهايي منفيه يعني يكي از هزينه ها نزولي بوده و وقتي وارد صورتاي مالي ميشيم بهاي تمام شده يه رقم دستوري هست كه فقط خواستن با اين رقم سود ناخالصو پايين نشون بدن

دو-خب گفتيم منحني بيتفاوتي نقطه سر به سرو تاييد نميكنه و وقتي به فروش بالاي شركت علي رغم كاهش توليد نگاه ميكنيم به اين نتيجه ميرسيم كه فروش بالاتر از اين حرفا بوده كه در صورتاي مالي لحاظ نشده

سه-گفتيم كه خط هزينه با تلورانس كمي بر منحني بيتفاوتي مماسه و اين نشون ميده شركت داره از ظرفيتهاي توليدي خوبي استفاده ميكنه بنابراين شركت چرا در قسمت هزينه هاي عملياتي يه همچين هزينه سنگيني رو شناسايي كرده وقتي اومدم تشكيلات توليدي كوتاه مدت اس اي سي رو رسم كردم و منحني ال اي سي كه منحني پوش اس اي سي هست رو رسم كردم تقريبا بر هم مماس بودن و اين يعني در مبحث هزينه عملياتي غلو شده يا راحت تر بگم اصلا هزينه عملياتي نداشته و در اين قسمت بايد سود شناسايي ميكرده

چهار-قيمت محصولات شركت شك دارم كه افزايش پيدا نكرده باشه اما فرض ميكنيم شركت اينو راست گفته باشه

نتيجه نهايي:گروه وپترو بعد از صدرا دومين دروغگوهاي بورسي هستن واسه همين تحليل اين گروه تحليل سختيه اما اگه شركت بخاد راست بگه حداقل ميتونه زيان 48 ريالي رو صفر كنه و اگه بخاد به همين منوال پيش بره بايد منتظر تعديل منفي تو گزارش 9 ماهه باشيم شركت 48 ريال زيان پيشبيني كرده در حالي كه 106 ريال زيان 6 ماهه پوشش داده و اين يعني اينكه شركت دوگانه عمل كرده تا اوني كه صورتاي مالي شركتو بررسي ميكنه از نيت شركت اطلاع نداشته باشه شركت قابليت تعديل مثبت تو اكثر سر فصلارو داره.. اماكفه تعديل به سمت منفي سنگينتره با فرض اينكه شركت بخاد به همين منوال جلو بره...شركت با دروغ ميتونه تو 9 ماهه زيان حوالي 20 تومن رو با تلورانس 4 5 تومني پوشش بده و با راست گفتن ميتونه زيانو كم ويا حتي 0 و يا حتي مختصري سود اعلام بكنه...شركت از بابت تسعير ارز ميتونه تعديل خوبي بده....از حسابدارش خوشم اومد يه چيزايي حاليشه:-?:-? فروش كمتر از نقطه سر به سر از ظرافتاي كارش بود كه خيلي جالب بود=D>
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

دوستان حواستونو جمع كنيد تو اين قيمتا ديگه توصيه اي به خريد كربن نيست

اونايي كه كربن خريدن و ميخان از گروه دوده خارج نشن توصيه ميكنم كربن رو با شدوص عوض كنن.....البته من در كربن به رقمهاي 170 180 فكر ميكنم ....البته نه در كوتاه مدت....واسه همين فروشنده نيستم....كسي از اين به بعد كربن بخره مسئوليتش با خودشه

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در مورد كربن اطلاعات من فقط تا 90 تومن بود اما اگه تجديد ارزيابي صحت داشته باشه حالا حالاها بايد بره بالا ولي من بي اطلاعم....پس تا 90 تومن مسئوليتش با من و بعد از 90 تومن با خودتون....

نظر

• کارآمد
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 315

معاملات كربن امروز ديدني بود
              با اين حجم روي مثبت كامل انگار واقعا يه خبرايي هست !!!!

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

محسن جان سريع نظر بده در مورد كربن الان كه از 90 رد شد چي ميشه؟ اصلا مقاومتش 90 بود؟

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 663

شکربن و عجایب گروه وپترو

سلام دوست من
                  من قبلا هم گفته بودم که سهمای این گروه اهداف بالاتر از این حرفها خواهند داشت
                  فعلا هم قرینه هایی نشون دادند
                  وپترو به نظر موج 3 از 3 رو شروع کرده و کربن هم هرچند تا حالا نوسانی در مسیر صعودی نداشته و لذا موجشماریش(و طبیعتا هدف کوتاه مدت دادن) اقلا برای من ناممکنه ولی خودتون دارید میبینید که چه خبره
                  من توصیه م دریافتن سهام دیگر این گروهه (گروه وپترو) که هرچند مثل یه ماه پیش شکربن مهجورند ولی در کوتاه مدت اگه بیشتر از این دو سهم بازدهی نداشته باشن کمتر هم نخواهند داشت
                  توجه شما رو مجددا به این پست جلب میکنم:
                  در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
                  4 ماهی میشه این سهم ( و خانوادش: شکربن و پلوله) تمام فکر و ذکر منو به خودشون مشغول کردن تو این پست میخوام نتیجه ی بررسی 4 ماهه ام رو اینجا قرار بدم ( که البته مثل هر کار انسانی دیگری محتاج نقد
                  و اصلاحه و هرچند زحمت زیادی براش کشیدم و به راحتی ازش دست بر نخواهم داشت ولی منتظرم کسی بیادو ابطالش رو بهم نشون بده).
                  *. ذکر این نکته در ابتدا لازمه که من برای این تحلیل از داده ی تعدیل شده با اقزایش سرمایه و سود نقدی بهره گرفتم و نمودار قیمت شرکت رو از ابتدای ورود به بورس (سال 74) تا دو ماه پیش بررسی کردم.
                  *. جهت بررسی نسبت های فیبوناچی بین موجها به جای استفاده از تغییرات قیمت در یک موج از درصد تغییرات طی یک موج استفاده کردم
                  وپترو طی 17 سالی که از حضورش در بورس میگذره یه روند بلند مدت صعودی داشته که این روند خودش منقسم هست به 2 روند صعودی و 2 روند نزولی، طبق تیوری امواج الیوت این انتظار وجود داره که یه روند صعودی دیگه
                  (موج 5) شکل بگیره و از اونجا که ترانکیشن ( کوتاه شدگی موج 5 نسبت به موج 3) در سیکل های بلند مدت رخ نمیده این انتظار وجود داره که قیمت در موج صعودی آتی اقلا به سقف موج 3 (644تومان) برسه(با توجه به اندازه
                  زمانی موج1 و 3 این انتظار وجود داره که موج 5 حدود 2-3 سال طول بکشه)

همون طور که ملاحظه میکنید موج 4 یه Running Zigzag هست.
                  و در نهایت موجشماری موج c از 4 :

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
                  هر آنچه راجع به وپترو گفته شد، در مورد شکربن هم صدق میکنه، با این تفاوت که سقف موج 3 بزرگ شکربن 711 تومان هست

موج c از 4 در نمایی نزدیک:

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

يعني توصيه به فروشه يا خريد؟

نظر

• محسن مختاری
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 663

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                      يعني توصيه به فروشه يا خريد؟
                      اگه با پلوله و یا شدوص عوضش نمیکنی (کاری که خودم کردم:d)
                      اقلا نگهش دار

نظر

• عبدالله محمدی
                        ستاره‌دار(26)
                        • Mar 2011
                        • 1166

عدم فروش کربن >:d<

نظر

• کارآمد
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 315

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
                          عدم فروش کربن >:d<
                          ايول كارتون درسته

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

منم امروز دستم رو اينتر بود..اما ديدم فروشنده زياد فشار نمياره غلاف كردم

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

چه كرد كربن....امروز فقط ميخاستن سهم يكم اصلاح بكنه كه كرد

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در مورد كربن منطقي اين هست كه اگه داريد سودو شناسايي كنيد و منتظر گزارش 3 ماهش باشيد.....گزارش 3 ماهه كربن وضعيت كربن در سال 91 رو مشخص خواهد كرد...البته از تجديد ارزيابي نميشه غافل شد كه اگه صحت داشته باشه كربن منفجر ميشه

نظر

در حال کار...
                                X