کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عبدالله محمدی
    ستاره‌دار(26)
    • Mar 2011
    • 1166

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    منم شنيده بودم واسه همين تاكيد به خريد داشتم...حالا چه شايعه چه واقعيت داره ميره بالا...100 بار گفتم داره واسه زميناش مذاكره ميكنه.....كم كم نوبت شدوصم ميشه
    اقا دوسال امروز فردا میکردند این هفته معامله قطعی میشه 500میلیون واریز کردند خبر سود سال بعد رو گفتیم درست درامد;)
    آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ 2012/03/10, 11:09.

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

تو اين بازار ديدن كربن واقعا لذت بخشه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

راستشو بخايد امروز انتظار عرضه و اصلاح داشتم....ولي با اومدن خبر فروش زمينش خب اين انتظار بيهوده بود......تاپيك خلوتيه مشخصه كسي نخريده....يا شايدم ناقلاها خريديد تاپيكشو بالا نمياريد...اي ناقلاها:d

نظر

• عبدالله محمدی
          ستاره‌دار(26)
          • Mar 2011
          • 1166

راستشو بخايد امروز انتظار عرضه و اصلاح داشتم....ولي با اومدن خبر فروش زمينش خب اين انتظار بيهوده بود......تاپيك خلوتيه مشخصه كسي نخريده....يا شايدم ناقلاها خريديد تاپيكشو بالا نمياريد...اي ناقلاها:d
          سلام
          سامان جان زمین رو نفروخته وفعلا بنا نیست بفروشه

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
            سلام
            سامان جان زمین رو نفروخته وفعلا بنا نیست بفروشه
            شما گفتي فروخته و 500 تومن به حسابش واريز شده

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

من هر روز كداي خريدار و فروشنده كربنو چك ميكنم خيلي جالبه

نظر

• عبدالله محمدی
                ستاره‌دار(26)
                • Mar 2011
                • 1166

شما گفتي فروخته و 500 تومن به حسابش واريز شده
                من کی گفتم فروخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                گفتم بعداز 2 سال معامله زمین شهرک صنعتی قطعی شده مبلغ 500تومن گفته بودند واریز کردند والباقی رو 10قسطه پرداخت میکنند
                متراژ زمین خریداری شده در شهرک 10 ده هکتار است

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

من کی گفتم فروخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  گفتم بعداز 2 سال معامله زمین شهرک صنعتی قطعی شده مبلغ 500تومن گفته بودند واریز کردند والباقی رو 10قسطه پرداخت میکنند
                  متراژ زمین خریداری شده در شهرک 10 ده هکتار است
                  پس من اشتباه متوجه شدم=)) من پيشنهاد خريدم فقط بر اساس كدهاي معاملاتي بود كه رو سهم فعال بودن

نظر

• عبدالله محمدی
                    ستاره‌دار(26)
                    • Mar 2011
                    • 1166

پس من اشتباه متوجه شدم=)) من پيشنهاد خريدم فقط بر اساس كدهاي معاملاتي بود كه رو سهم فعال بودن
                    دارند کارهای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابیها رو انجام میدهند
                    در کارخانه جدید محصول جدید با حاشیه سود بالا رو پی گیر هستند به نظرم کمتر از 9ماه دیگه نقل وانتقال این کارخانه به زمین خریداری شده هم انجام بشه وزمینش همدر این فروخته میشه

نظر

• baran
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 703

جناب محمدي با سلام.....ميخواستم بدون خريد شكربن براي فردا را صلاح ميدانيد....امروز كه با ضرر سنگين از باما وكگل وومهادن خارج شديم ونقدينگي موجود است اگر برايتان مقدور است خريد چه سهمهايي را جهت جبران ضرر پيشنهاد ميدهيد ....ممنون ميشم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                        جناب محمدي با سلام.....ميخواستم بدون خريد شكربن براي فردا را صلاح ميدانيد....امروز كه با ضرر سنگين از باما وكگل وومهادن خارج شديم ونقدينگي موجود است اگر برايتان مقدور است خريد چه سهمهايي را جهت جبران ضرر پيشنهاد ميدهيد ....ممنون ميشم
                        باران گرامی نقد کردن؟! اونم امروز؟!:( چرا آخه؟؟؟؟؟ امروز که بدترین موقع خروج بود... :-s
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• عبدالله محمدی
                          ستاره‌دار(26)
                          • Mar 2011
                          • 1166

سلام دوست عزیز
                          واقعا نظر دادن خیلی سخته شکربن رو روز بازگشایی خوب بود برای خرید الان رو نمیتونم بگم اگر برای بلند مدت بخواهی ارزنده است
                          منفی ولغدر واتی ولصنم پسهند غگرجی و.........ارزنده است به شرط ثبات مملکت سهم زیاده منتها باید در کمین باشی وبه قیمت بخری وپترو در صورت برگشت شاید اخر همین هفته ویااوایل هفته بعد برگرده

در پیام خصوصی اینگونه سوال ها رامطرح بفرمایید بهتره در خدمتتان هستیم
                          موفق باشین

نظر

• baran
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 703

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            باران گرامی نقد کردن؟! اونم امروز؟!:( چرا آخه؟؟؟؟؟ امروز که بدترین موقع خروج بود... :-s
                            با تشكر از ابراز همدردي شما سيد بزرگوار......حقيقتا" وقتي ديدم كگل و ومعادن صف فروش شدند و بحث بهره مالكانه هم بر روي سهام سنگ آهني تاثير گذار شده ترجيح دادم وارد صف فروش بشم و خوشبختانه يا بدبختانه (بعدا معلوم ميشه خروجم درست بوده يا خير ) در صف فروش خارج شدم بعدش همجوگير شدم و باما وفملي را هم با ضرر سنگين دادم رفت ( از آن تصميمهاي احساسي بود كه گرفتم بدون تفكر )....حالا يكجوري بايد ضررهاي امروز را با سهام خوب جبران كنم

نظر

• baran
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 703

سلام دوست عزیز
                              واقعا نظر دادن خیلی سخته شکربن رو روز بازگشایی خوب بود برای خرید الان رو نمیتونم بگم اگر برای بلند مدت بخواهی ارزنده است
                              منفی ولغدر واتی ولصنم پسهند غگرجی و.........ارزنده است به شرط ثبات مملکت سهم زیاده منتها باید در کمین باشی وبه قیمت بخری وپترو در صورت برگشت شاید اخر همین هفته ویااوایل هفته بعد برگرده

در پیام خصوصی اینگونه سوال ها رامطرح بفرمایید بهتره در خدمتتان هستیم
                              موفق باشین
                              جناب محمدي ممنون ...........................................و آتي را خريد 119 و ولصنم را خريد 134 دارم گفتيم شيران اين ها را بالا ميبرد كه ذي خيال باطلل...........باز هم ممنون ......تو را خدا سبد را داريد خير سرمان سهام بنيادي قوي خريديم كه گير سفته بازان نيفتيم غافل از اينكه مسئولين مرتبط با بورس با تصميمات خلق الساعه دست هرچي نوسانگير بوده را از پشت بستند

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

با تشكر از ابراز همدردي شما سيد بزرگوار......حقيقتا" وقتي ديدم كگل و ومعادن صف فروش شدند و بحث بهره مالكانه هم بر روي سهام سنگ آهني تاثير گذار شده ترجيح دادم وارد صف فروش بشم و خوشبختانه يا بدبختانه (بعدا معلوم ميشه خروجم درست بوده يا خير ) در صف فروش خارج شدم بعدش همجوگير شدم و باما وفملي را هم با ضرر سنگين دادم رفت ( از آن تصميمهاي احساسي بود كه گرفتم بدون تفكر )....حالا يكجوري بايد ضررهاي امروز را با سهام خوب جبران كنم
                                ان شالله که جبران میشه؛ فرصت خوب توی بازار خیلی زیاده:)
                                اما سهم های به این گردن کلفتی رو که تو سبد داشتید می تونستید بیشتر نگهدارید. امیدوارم از سهم های جدیدتون سود بیشتری ببرید;;)
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X