در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین سهم باید بالای 600 باشد متاسفانههم کربن و وپترو را ربط دادن به این تحریم جدید البته کربن سهمی هست که امسال به راحتی 120 تومان سود میسازد
در ضمن سود امسال یعنی سال 92 قطعا بالای 1500 ریال است شک نداشته باشیددر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postقضیه فروش زمین خود کربن که ظاهرا 14 هکتاره و با قیمت الان ملک تو منطقه پادادشهر اهواز که متری حدود 2 میلیونه و قیمت کل زمین 280 میلیارد میشه چیه ؟ از دوستان کسی میتونه توضیح بده ؟ میخوان محل کارخونه رو جا به جا کنن ؟در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postسلام دوست عزیز تحریمها هیچ ارتباطی با فروش محصولات این شرکت که دوده میباشد اصلا ندارند فروش داخلی شرکت عالی و به عراق هم صادرات دارند کلا ربط دادن تحریمها و ... کلا بی ربط میباشد سهم دارد برخی را پیاده و برخی را سوار میکند پتانسیل خود را برای عبور از مرز روانی 5000 به سمت 6000 ریال جزم میکند و انشالله با توفیق الهی هفته آینده مثبتهای این سهم را با همدیگر خواهیم شمرد یادتان نرود مجمع نزدیک است ;)
در ضمن سود امسال یعنی سال 92 قطعا بالای 1500 ریال است شک نداشته باشیددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
دوست عزیز بحث وپترو بیشتر روی بازگشایی گازلوله و مسایل این شرکت و صد البته بیشتر روی وساخت باید دقت کرد اگر وساخت بتونه خودش را بالای 2500 ریال تثبیت کنه و خبرهای خوش گازلوله بیاید باید دو دستی به وپترو چسبید یادتان نرود زمانی همین سهم 12000 ریال و 9500 ریال معامله میشدند از لحاظ تکنیکال هم زیر 1550 ریال نمیبینم بالاش هم فعلا 1950 ریال مجمع شکربن هم برای وپترو حیاتی خواهد بود استارت 2500 ریال بعد از مجمع شکربن انشاللهدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Postسلام
ضمن تشکر به نظرتون از دید تکنیکی سیگنال خروج از وپترو داده نشده ؟؟دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postببینید دوست من یه نکته بهتون بگم همیشه سهمی که از نظر فاند تایید شده باشه اگر با حجم معاملات بالا ریزشهای تکنیکی در اون سهم دیده بشه بسیار کوتاه مدت خواهد بود و فاند تایید شده اون سهم هه چی رو له و لورده میکنه!!! و به جایگاه خودش میرسه حالا بعضیا میخوان با تکنیکال سهم مچ باشن هی باید بخرن بفروشن منتظر باشن منتها اگر در بخش میان مدت سبد یا بلند مدت سبد این سهم جا گرفته باشد دیگر این کارا معنی ندارد چون به جایگاه خودش خواهد رسید رنجهای منفی مصنوعی در پترو و کربن کاملا مشهود است کلا سهم اگه خیلی تو چشم باشه همه جوره بهش گیر میدن چه از طرف سازمان چه تو فرومها همه جا همینجوری رندوم بره بالا بهتره یعنی سه روز مثبت دو روز منفی یه روز صفر تابلو دوباره 4 روز مثبت همیشه صعود پله ای و ارام رو بیشتر از صعود شارپی دوست داشتم چون ارزش و کلاس سهم همه جوره حفظ میشه چه از نظر سهامدار چه از نظر قیمت
نظر
-
توی آخرین پیش بینی شکربن گفته شده سود ناشی از فروش زمین پسهند اگر توی خود سود پسهند تاثیر داده بشه اونوقت شکر بن هم اجازه داره این سود رو تاثیر بده تو میزان سودش ، حالا پسهند اینکارو کرده ، اما شکر بن چرا تعدیل نمیکنه تو سودش ؟این برای من سواله کسی میتونه جواب بده لطفا ؟ ممنون*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
جناب آناهیتا اجازه بدید هفته دیگه .... زصبر کنی ز کربن حلوا سازی
تکرار میکنم همون طور که گفتم کربن 10000 ریال بازم تکرار میکنم کربن 10000 ریال مصداقش چکاوه و پسهند و پست بانک
مطالب خوب دوستمون جناب روح خشن تایپیک 179 را بخوانید کاملا موافق گفتار ایشان در این مورد هستمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postتوی آخرین پیش بینی شکربن گفته شده سود ناشی از فروش زمین پسهند اگر توی خود سود پسهند تاثیر داده بشه اونوقت شکر بن هم اجازه داره این سود رو تاثیر بده تو میزان سودش ، حالا پسهند اینکارو کرده ، اما شکر بن چرا تعدیل نمیکنه تو سودش ؟این برای من سواله کسی میتونه جواب بده لطفا ؟ ممنوندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بر اساس اطلاعیه مورخه 11/11/91 کدال اثرات سود تقسیمی شرکت لاستیکی سهند تعدیل بیش از 20درصد را برای شرکت کربن بدنبال داره لذا با توجه به برگزاری مجمع در مورخه6/3/91 وتقسیم سود نقدی 200ریالی وهم چنین با توجه به فروش زمین پسهند وتاثیر گذاری سود آن در شکربن باید بزودی منتظر تعدیل بسیار خوب شکربن باشیم وبه نظر میرسه بزودی این شرکت برای تعدیل بسته بشهآخرین ویرایش توسط sohrab142؛ 2013/06/03, 21:02.
نظر
نظر