در اصل توسط anahita پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/07/24, 19:37.
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postدوست من این نمودار شکربن ، در صورتیکه چند روز آتی صعودی باشه رشد شارپی خواهد داشت در غیر اینصورت ممکن تا 400 برسه. شخصا پیش بینی میکنم سهم برگشت خوبی خواهد داشت . برای مشاهده روی شکل زیر کلیک کنید.
[ATTACH=CONFIG]193[/ATTACH]
دوست عزیز مسعود اب ! وقتی تصویر را آپلود می کنی قسمت مربوط به لینک مستقیم برای انجمن را کپی پیست کن تا تصویر بزرگ و واضح دیده شود.
نظر
-
سلام
من بدون ضرر و باسود قبلا خارج شده ام.
گزارش ارائه شده فعلا تا مدتی رشد سهم را متوقف و نزولی می کند.
اگر دوستان اطمینان دارند سهم باز هم سقوط می کند، پیشنهاد می کنم رد کنید و در ردیف های پایین تر مجددا خرید کنید.
در این بازه هم می توانید با خرید برخی سهامها مثل بانک صادرات + وخارزم+غدیر+پکرمان+برخی خودرویی ها + ... چند درصدی هم به سرمایه خود اضافه کنید.
ظاهر این خروج ضرر است و باطن آن سود است.
موفق و موید باشید.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
دوستان عزیز.این سهم منو یاد غبشهر میندازه که چقدر اذیتش کردن و بعدش بالاتر از 250 درصد سود داد.تا سال قبل اکثر تریدای من با ضرر بود چون همش کوتاه مدت کار میکردم ولی شاید تعجب کنید
الان از هر منفی سهمهای طلایی ناراحت که نمیشم هیچ خوشحال هم میشم چون هی میانگین رو میارم پایین.عزیزان رو سهمای فاندی اینقدر کوتاه مدتی فکر نکنید.
نظر
-
سلام
من از امروز به جمع شما اضافه شدم
در زیر نمودار شکربن را خواهید دید
2 کانال در دل هم رسم شد ملاحظه میشود خط روند کانال درونی شکسته شده بنابراین هدف بعدی رسیدن به کف کانال بزرگ خواهد بود. حدودا 425 میشه
اگه کف کانال هم شکسته بشه فاتحه سهم خوندس (بعید می دونم)
d1-rahbar-sarmaye-asia.png
نظر
-
در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Postسلام
من از امروز به جمع شما اضافه شدم
در زیر نمودار شکربن را خواهید دید
2 کانال در دل هم رسم شد ملاحظه میشود خط روند کانال درونی شکسته شده بنابراین هدف بعدی رسیدن به کف کانال بزرگ خواهد بود. حدودا 425 میشه
اگه کف کانال هم شکسته بشه فاتحه سهم خوندس (بعید می دونم)
[ATTACH=CONFIG]229[/ATTACH]
منم تقریبا غیر ممکن میدون سهم زیر 430 بیاد*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمنم تقریبا غیر ممکن میدون سهم زیر 430 بیاد
امیدوارم چنین شود واله سقوط سهم کمی بیشتر خواهد بود.
اگر به زیر 400 (بین 400 الی 350تومن) سقوط کند با حجم بالا به سهم برمی گردم.
جالب اینجاست لاستیک سازی ها می نویسند مواد اولیه را بالا خریده اند و تولید کننده های مواد اولیه می نویسند ارزان فروخته اند.
گزارش ها داد می زنند که با سهم بازی می شود.
بالای 530 خارج شده بودم.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postفردا اگر برنگرده سهم مرخصه
تا گزارش بعدی مرخص است، نجات سهم تنها با یک گزارش امیدوارکننده امکانپذیر خواهدبود.
اگر جو منفی فعلی بازار ادامه داشته باشد سهم زیر 400تومن را سریع می بیند.
اگر کسی رانت خبری در این مورد داشته باشد می تواند پول خوبی پارو کند.
عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
من چندید ساله تو بورسم و اکثر پستی بلندی ها را هم دیدم
ولی خدایی جای خیلی کثیفی هست . چون فقط یاد گرفتن وقتی سهمی را دارن بیان اینجا ازش تعریف کنن و بعد که دادن بیان بگن سهم میاد پایین
انشا ا ... این افراد روز خوشی در زندگیشون نبینن
انقدر آدم باید پست باشه که سهم رو داغ کنه و بعد خودش بفروشه
من اشتباه از خودمه و هنوز آدم نشدم که گول حرف این افراد را نخورم . با اینکه این چندین باره رو حرف این تعدیل و غیره ضرر کردم
این هم باشه ضرر دیگری برای من تا من باشم دیگه به حرف این افراد نالایق اعتماد نکنم
فقط دوست داشتم بدونم این ها اصلا به خدا اعتقاد دارن که فقط براشون پول مهم هست یا نه
آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/07/27, 22:25.
نظر
-
10 سال پیش من کربن رو بالای 3500 تومن داشتم. که همش از بین رفت و حتی به قیمت 80 تومن هم رسید. ورشکست کامل!!! تا از بنیادیش مطمئن نشدید ریسک نکنید.
10 سال هم سهامداری کردم :) نمیدونم الان اوضاعش چطوره اما یاد بگیرید با هیچ سهمی ازدواج نکنید.
امیدوارم روندش صعودی باشه و همه سود کنن.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
دوستان ، من چند وقت پیش که از منظر تکنیکال گفتم سهم ریزش خواهد داشت و باید خارج شد برخی دوستان ناراحت شدند و موضع گرفتند اما اگر اکنون سهم را دارید از آن خارج نشوید زیرا همانطور که قبلا هم گفتم سهمو دارن بازی میدن بخاطر اهدافی که دارند و خریدار کنونی سهم شما خود بازی دهندگان خواهند بود تا سهمو ارزون ازتون بخرن و دوباره پس از بستن و تعدیل دوباره آنرا گران به خریداران بفروشند تا این وسط چیزی برای خودشان بماند بنابراین الان دیگر وقت نگهداشتن سهم است نه رد کردن آن. دوستمون درست میگه نباید روی هیچ سهمی تعصب مثبت و منفی داشت بلکه باید با چشم باز و تحلیل خرید و فروش کرد زیرا تصمیم گیرنده نهائی خود ما هستیم.موفق باشید.=;آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2013/07/27, 22:45.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postمن چندید ساله تو بورسم و اکثر پستی بلندی ها را هم دیدم
ولی خدایی جای خیلی کثیفی هست . چون فقط یاد گرفتن وقتی سهمی را دارن بیان اینجا ازش تعریف کنن و بعد که دادن بیان بگن سهم میاد پایین
انشا ا ... این افراد روز خوشی در زندگیشون نبینن
انقدر آدم باید پست باشه که سهم رو داغ کنه و بعد خودش بفروشه
من اشتباه از خودمه و هنوز آدم نشدم که گول حرف این افراد را نخورم . با اینکه این چندین باره رو حرف این تعدیل و غیره ضرر کردم
این هم باشه ضرر دیگری برای من تا من باشم دیگه به حرف این افراد نالایق اعتماد نکنم
فقط دوست داشتم بدونم این ها اصلا به خدا اعتقاد دارن که فقط براشون پول مهم هست یا نه
دوست عزیز من فقط 5 ماه است با بورس آشنا شدم و فورا به این مسایل که نوشتید پی بردم.
بورس مثل یک جور قمار است از نوع جدید و پیشرفته آن.
من دیدم به سهم و بورس مثل موج سواری است، کشور ما ثبات اقتصادی ندارد و سهامداری در یک اقتصاد مریض و متغییر ریسک بالایی دارد.
من سهمی را که ببینم روند نزولی دارد و این روند ادامه دارد با ضرر خارج و وارد سهمی که فکر می کنم سودآوری دارد می شود.
در هر صورت با کلی تحقیق و مطالعه روی سهم باز هم می گویم مثل قمار است، شاید بگیرد شاید نگیرد.
تعصب روی سهم گاها با ضرر و گاها با سود همراه است.
موفق باشید.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
نظر