کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bakhtiari
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 109

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
    مطلب فوق توسط دوستی بنام fanni نوشته شده
    مرسی آقای افشار گرامی
    مطلب جالبی بود و ممنون که به اینجا منتقل کردین.
    عرض کردم خدمت شما دوست عزیز من که هیچ ادعایی تو بورس ندارم و فقط 2 سال وارد آن شدم این مطلب رو متوجه شدم.اما واقعا دلم به حال ملت که هم خودشون بازی میخورن و هم با کارشون مارو هم بازی میدن میسوزه و عصبی میشم.
    متاسفانه واقعا بورس ما فقط رانت شده نمونش مپنا که آقایون از سهم خارج شدن و امروز سهم رو برای شفاف سازی بستند.
    و جالب اینه افتخار میکنن به بورسی که شاخص اون مهندسی شدس و فقط چندتا شرکت داخل بالا پایین بردنش دخیل هستند.من خودم رو 500 میانگین کم کردم و 440 خریدم و کربن 25% سبد من رو تشکیل میده اما واقعا جای حسرت داره که اینطور با ما بازی میشود.

نظر

• yousefip
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 42

دوستان منم دارام پیگیری می کنم،بقدر کافی دوست و آشنا دارم.اگه واقعیت داشته باشه:.thumbsdownsmileyan

نظر

• afshar
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1039

من تو کارهای عمرانی هستم منتها امسال بدلیل انتخابات و... کارمون فعلا تعطیله.
        اقای بختیاری من تو کار خودمون به عینه زد و بند و دیدم.
        خودمم صرفا به دکتر روحانی رای دادم تا شاید بتونه اینا رو از صحنه خارج کنه.
        اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• yousefip
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 42

نیم ساعت آخر سهما رو جمع می کنن

نظر

• masoud ramezani
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 587

سهم ارزنده میباشد

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

مطلب فوق توسط دوستی بنام fanni نوشته شده
              آدرس منبع را هم بنویسید. آقای فانی باید بقولش عمل کنه و مطالبش را افشا کند.امروز تا آستانه صف فروش هم رفت. فردا پایینتر هم می رود.

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در بررسی نمودار کربن از هر جا که نگاه می کنم انتهای اصلاح را نشان می دهد و باید از همین قیمت بصورت شارپ بازگشت کند. چند صفحه قبل در نمودار نشان دادم که 4372 نقطه حمایت سهمه که باید برگردد. ظاهرا دستهایی در کار است که نمی گذارند رشد کند و قصد خسته کردن سهامداران را دارند تا مجبور به فروش در قیمتهای پایین شوند و سپس با بستن و افشای اطلاعات مهم با دو برابر قیمت باز گشایی کنند. این مسئولین سازمان چرا کدهای مشکوک را کنترل نمی کنند؟

نظر

• haftaseman
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 81

سلام به همه ی دوستان و کاربران محترم سایت بورسی ، از همگی شما سهامداران تقاضا دارم از این پس فقط با تحلیل بنیادی خرید فروش کنید نه با تحلیل تکنیکال ، چون اصلا ذات تحلیل تکنیکال بر اساس اقتصاد و قوانین غرب تدوین شده است و با اقتصاد و قوانین داخل ایران هیچ تناسبی ندارد ، تمامی تحلیل گرانی که پیش بینی تکنیکال آنها درست از آب درمیآید فقط از بنیاد سهم به طور کامل اطلاع دارند و تمامی کسانی که از رانت نیز استفاده میکنند رانت آنها مربوط به اطلاع از اتفاقات آینده ی شرکت و سهم میباشد که همه ی اینها در حوضه ی تحلیل بنیادی سهم قرار میگیرد و هیچ ارتباطی با نمودار ندارد . به همین علت هم هست که نمودار ها را در دسترس سهامداران خرد میگذارند تا به قول خودشون تحلیل کنند و بعد هم به راحتی با سهم بازی میکنند ، پس از شما سهامداران گرامی تقاضا دارم که از این پس کلمات فیبو و کندل و... از این دست را فراموش کنید و صرفا سهم را بنیادی تحلیل کنید و آنگاه معامله خود را صورت دهید .
                  موفق و سربلند و پر سود باشید
                  [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                    در بررسی نمودار کربن از هر جا که نگاه می کنم انتهای اصلاح را نشان می دهد و باید از همین قیمت بصورت شارپ بازگشت کند. چند صفحه قبل در نمودار نشان دادم که 4372 نقطه حمایت سهمه که باید برگردد. ظاهرا دستهایی در کار است که نمی گذارند رشد کند و قصد خسته کردن سهامداران را دارند تا مجبور به فروش در قیمتهای پایین شوند و سپس با بستن و افشای اطلاعات مهم با دو برابر قیمت باز گشایی کنند. این مسئولین سازمان چرا کدهای مشکوک را کنترل نمی کنند؟
                    کاملا به نکته مهمی اشاره کردید خرید و فروشهای این سهم کاملا مشکوک میزنه سیگنال خرید داره ولی نمیذارن بره بالا هدف همان گونه که اشاره کردید خسته کردن سهامدار تو این قیمتهاست والا همه میدانند کربن با اون عملیاتی خوب و صادرات و مساله زمینهای خودش و پسهند و شدوص و ... گنج نهفته است که فعلا عیان نمیکنند انشالله تو شهریور و بعد از مجمع وپترو بازی سهم را دید

جناب هفت آسمان مطالب شما صحیح میباشد علی الخصوص روی کربن ایران هدف خالی کردن نوسان گیران و خسته کردن آنها است به این سهم باید بنیادی نگریست خرید و نگه داشت نه سفته بازی که البته تا الان اجازه سفته بازی نداده است
                    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• under line
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 137

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                      آدرس منبع را هم بنویسید. آقای فانی باید بقولش عمل کنه و مطالبش را افشا کند.امروز تا آستانه صف فروش هم رفت. فردا پایینتر هم می رود.

برین تاپیک شنیده ها از این ور و...... پست 256
                      اونجا آدرس سایت هست!!!!/:.winksmiley02.:/
                      [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• Arash007
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 541

من اهل بگم بگم نیستم و حرفمو میگم بدونه بگم بگم راستش مدتی قبل کارگزاری آرمان داشت این سهمو میخرید.

نظر

• ابوذر
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 614

سلام من هم مطلب فانی را قبلا از توی سایت اصلی خوانده بودم ودر آنجا عده ای از دوستان هم اشاره کرده بودند که اگر این مسائل وجود دارد وایشان مدرک دارد به سازمان بورس وبازرسی ارائه کنند تا با اینها برخورد شود وهر چند وقت یک بار با یک یا چند سهم ازاین باری های کثیف انجام نده اند.

نظر

• masoud ramezani
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 587

هدف اولیه سهم 5400 و در صورت تثبیت بالای 5400--- صعود به سمت بالای 6000

نظر

• afshar
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1039

سلام خدمت دوستان گرامی
                              کسی اطلاع دقیقی در مورد موعد فروش زمین کربن یا اقدامات صورت گرفته داره؟
                              اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• bakhtiari
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 109

سلام خدمت دوستان گرامی
                                کسی اطلاع دقیقی در مورد موعد فروش زمین کربن یا اقدامات صورت گرفته داره؟
                                سلام آقای افشار
                                دوست عزیز من خودم ساکن اهواز هستم
                                بحث فروش و جابجایی زمین مدت هاست که مطرح شده به خاطر اینکه مکان حال حاضر شرکت در کنار منازل مسکونی و نزدیک های مرکز شهر هست و به خاطر این محیط زیست به اون خیلی وقت گیر داه ،اما هنوز بحث فروش قطعی یا مشارکت با شهرداری به صورت جدی مطرح نشده و اگر هم اجرا بشه مدت زمان آن کم نیست،چون هم متراژ وسیعی داره و بحث سر 1 2 میلیارد هم نیست.
                                ما که از خدامون سریعتر این مسایل حل بشه

نظر

در حال کار...
                                X