کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bakhtiari
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 109

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
    سلام جناب بختیاری عزیز. من و چند تا از دوستان سنگین وارد شدیم الان اونام کلافه شدن.
    بنظر اساتید و دوستان شهریور و دریابیم نیمه دوم سال از آن کربنه
    عذر میخوام سلام نکردم
    آره دیگه منم بی صبرانه منتظر شهریور هستم که گزارش 6 ماهه بیاد.
    ببینم اونجا هم میخواد گزارش الکی بده.
    اون وقت که دیگه اگه واقعیت رو آشکار نکنه باید دست به کار شد و یه درسی به حساب رس های شرکت داد.

نظر

• afshar
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1039

عذر میخوام سلام نکردم
      اون وقت که دیگه اگه واقعیت رو آشکار نکنه باید دست به کار شد و یه درسی به حساب رس های شرکت داد.
      ما چاکریم . دیگه نمی تونن تا الانشم که بی سرو صدا به جیب مبارک زدن زیادیشونم هست نوبتی هم که باشه دیگه نوبت بازدهی سهام دارانه
      اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• afshar
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1039

بنطر من انجام 1 سری معاملات بصورت دستی که توسط کارگزاری ها انجام میشه رو باید سازمان بورس 1برنامه ریزی انجام بده که مانع این کار شه خود کارگزاریا هم با نوسان قیمت سود کمی و تصاحب نمیکنن قیمت و خواستن پایین تر میفروشن و هر چی تو آنلاین تلاش بشه بی فایده میشه

نظر

• محمد حاجیلو
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 113

با سلام خدمت دوستان

بنده از سایت تالار بورس توسط یکی از دوستان به اینجا دعوت شدم

شرایطی به وجود اومد که مجبور شدم به در این فروم هم فعالیت داشته باشم.

در مورد شکربن اطلاعات زیادی در تالار همسایه نوشته شده و بنیاد سهم به خوبی تشریح شده،با توجه به رنج های منفی که کد حقوقی و حقیقی و کارگذاری می کشه و قصد نوسان گیری دارد،بنده امروز با امور سهام تماس داشتم و که اینها می گفتند کد حقیقی و حقوقی که این کار رو میکنند کار خلافی نمی کنند و ما هم نمی توانیم اقدامی انجام بدیم برید سازمان شکایت کنید.

به هر حال آنچه به نظر حقیر می رسد اینکه این کد حدود یک میلیون بیشتر نداره که فانی عزیز عنوان کردند که 1200 دارد.با توجه به بررسی فاند سهم به نظر سهامداری بهترین گزینه هست به زودی بازار به سهم گرایش پیدا می کنه و این حقوقی در این موج محو خواهد شد.
          [FONT=Tahoma]

[/FONT]

نظر

• Smart Trader
            عضو عادی
            • May 2013
            • 142

در اصل توسط bakhtiari پست شده است View Post
            عذر میخوام سلام نکردم
            با سلام خدمت دوستان کربنی
            زیاد منتظر ارائه گزارش 6 ماهه نباشید.....
            به چند دلیل :

1-شرکت طبق گزارش 3 ماهه می تونه گزارش رو به صورت کاملاً دلخواه همانند گزارش 3 ماهه بفرسته روی کدال(سود غیر عملیاتی 0 ریال)
            البته می تونه ورق برگرده و گزارش نزدیک واقعیت ارسال کنند ....؟؟؟؟!!!

2- گزارش رو اول برج 6 که نمی فرستند...وقت دارند

مشکل الان این سهم :::

یک عده نوسان گیر هستند که با یک مقدار بررسی بیشتر توی سایت های دیگه...کاملاً متوجه وخامت اوضاع می شوید
            من خودم خیلی وقته که شکربن دارم ...
            پیشنهاد من تماس با امور سهام شرکت و فشار روی اون هاست.....البته اگر جوابگو باشند
            موفق باشید
            [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• haftaseman
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 81

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
              سلام جناب بختیاری عزیز. من و چند تا از دوستان سنگین وارد شدیم الان اونام کلافه شدن.
              بنظر اساتید و دوستان شهریور و دریابیم نیمه دوم سال از آن کربنه
              سلام ، اونا هم دقیقا همینو میخواند که شما کلافه بشی و سهمتو در فیمت پایین بفروشی به خودشون اما اگر صبر کنی کامت شیرین میشه ، بله صبر همون کاری که اکثر سهامدارا باهاش آشنایی ندارند و میخواند یه روزه سود خوبی ببرند و حالشو ببرند اما تجربه نشون داده این افراد اکثر اوقات با رفتارهای هیجانی حالشون گرفته شده ، پس نتیجه میگیریم که رفتار یه حرفه ای باید با یه تازه کار فرق داشته باشه و به قول خودت (
              بسیار صبر باید...........
              تا سود دهد سهمی!!!! )
              [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• afshar
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1039

با سلام خدمت دوستان

در مورد شکربن اطلاعات زیادی در تالار همسایه نوشته شده و بنیاد سهم به خوبی تشریح شده،با توجه به رنج های منفی که کد حقوقی و حقیقی و کارگذاری می کشه و قصد نوسان گیری دارد،بنده امروز با امور سهام تماس داشتم و که اینها می گفتند کد حقیقی و حقوقی که این کار رو میکنند کار خلافی نمی کنند و ما هم نمی توانیم اقدامی انجام بدیم برید سازمان شکایت کنید.

به هر حال آنچه به نظر حقیر می رسد اینکه این کد حدود یک میلیون بیشتر نداره که فانی عزیز عنوان کردند که 1200 دارد.با توجه به بررسی فاند سهم به نظر سهامداری بهترین گزینه هست به زودی بازار به سهم گرایش پیدا می کنه و این حقوقی در این موج محو خواهد شد.
                با سلام خدمت اقای حاجیلوی گرامی. از تشریف فرمایی جنابعالی کمال تشکر را دارم .مطالب شما را در تالار قبلی دنبال میکردم .
                انشاءالله بتوانیم از محضرشما و اساتید حاضر در تاپیک استفاده نماییم. کاش جنابfannyهم می اومدن 1 سوپرتاپیک ایجاد میشد. وجود انسان های صادق در هر زمینه ی موجود باعث ترقی و پیشرفت است.

نظر

• بورس تبریز
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 464

تا 15 شهریور با سهم باشید ...
                  فردا تو مجمع وپترو از کربن خواهیم پرسید و گاز لوله

جناب حاجیلو ورود شما را خیرمقدم میگوییم
                  امیدوارم جناب فانی و ... را هم ببینیم
                  در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                  یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• Smart Trader
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 142

در اصل توسط محمد حاجیلو پست شده است View Post
                    با سلام خدمت دوستان

با سلام خدمت دوست گرامی "محمد حاجیلو"
                    دوستان در معرفی ایشون بگم که ایشون یکی از اساتید می باشند و نوشته های بنیادی و تکنیکال ایشون باعث رونق روزافزون این تاپیک خواهد شد
                    راستش خود من مدتی بود که فقط در سایت همسایه فعالیت می کردم
                    اما با اومدن ایشون دوباره اینجا فعال میشوم
                    همگی موفق باشید
                    [SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]

نظر

• MahmoodReza
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 181

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                      تا 15 شهریور با سهم باشید ...
                      فردا تو مجمع وپترو از کربن خواهیم پرسید و گاز لوله

جناب حاجیلو ورود شما را خیرمقدم میگوییم
                      امیدوارم جناب فانی و ... را هم ببینیم
                      منتظر خبرتون از مجمع وپترو هستیم.
                      ممنون

نظر

• بورس تبریز
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 464

در اصل توسط MahmoodReza پست شده است View Post
                        منتظر خبرتون از مجمع وپترو هستیم.
                        ممنون
                        من متاسفانه نتونستم به علت پاره ایی از مشکلات به مجمع بیام ولی دوست بسیار عزیزم که تو مجمع بودند طی صحبتهایی با آقای ح . و به نتایج ذیل دست یافتند که صادقانه اعلام میگردد:
                        1- از 82 ریال سود محقق شده 25 ریال تقسیم شد و بقیه اندوخته شرکت شد ( بعد از 5 سال سود تفسیم شد )
                        2- گازلوله اعلام ورشکستگی کرده بود که دادگاه قبول کرده و تلاش دارند که جریمه وامهای انباشته را حل و فصل نمایند با این حساب بار مالی وپترو کم میشود البته فصل جدیدی پیش روی این شرکت گشوده است همانند( صدرا ) تا یکی و دو ماه گفته شده این شرکت بلوکی واگذار میشه !!!
                        3- نکته مهم این که قراره تو شهریور کل سهام وساخت را طی معامله بلوکی عرضه کنه !!!
                        4-تلاش بسیار مدیران شرکت برای عرضه سهام شیمی بافت تو فرابورس ایران ( سود شیمی بافت امسال بالای 2000ریال )
                        5-اکثر زیرمجموعه های شرکت سود ده و تلاش برای کمک به سایر شرکتهای زیر مجموعه جهت رهایی از زیان
                        6- تاکید بر وضعیت خوب و رشد خیره کننده سود عملیاتی شکربن و شدوص و پسهند و رتکو
                        7-تسویه کامل بدهی های ارزی شرکت با ارز مبادله ایی ( البته شرکت اعتقاد به ارز مرجع داشت !) که مورد قبول واقع نشد و این باعث زیان به شرکت شده
                        8- در کل تلاش همگانی مجموعه وپترو جهت احیا و شکوفایی این شرکت و زیر مجموعه ها که گفته شده در سخنان تک تک آنان میامد
                        9-پیش بینی سود سال آینده با توجه به زیر مجموعه ها بعدا " اعلام میشود در گوشی حدود 290 ریال شنیده شده البته در صورت تحقق معاملات بلوکی و برخی اتفاقات بالا سود بالاتر خواهد بود
                        10-مساله مهم مساله زمینهای کربن بوده که تغییر کاربری شده و ارزش افزوده بالایی دارد که شرکت خودش هم دنبال قضیه زمینهای کربن است در مورد سود عملیاتی و وضعیت کربن امسال قطعا" و قطعا" بالای 1000ریال فقط سود عملیاتی میسازه

حال با این برنامه ایی که این شرکت ارائه کرده که البته دوستان و سهامداران محترم میدانند شرکت هیچ وقت 100 درصد رئوس برنامه ها را نمیگوید اینها مثلا 30 درصد مطالبی است که گفته شده حالا فکر کنیم این شرکت وساخت را مثلا 5000 ریال یا بالاتر بفروشه باهاش چیکار میخوان بکنند مهمه !!! زمین پسهند را هامون کیش میخره برای چی میخره ؟ میخوان چیکار کنن اینها سوالاتی بود که بی پاسخ ماند که جزو استراتژی های شرکت است حالا دوستان میگن بعد مجمع 160 تومن باز میشه خب نظرشون محترم اونهایی هم که میگن 2500 ریال نظرشون محترم اینها مطالبی بود که گرد آوری شده اندوخته شرکت و آینده شرکت و زیر مجموعه های شرکت را در نظر بگیرید قیمتهای آنها را با سال پیش همین موقع در نظر بگیرید و خودتان قضاوت کنید آری خودتان قضاوت کنید
                        آخرین ویرایش توسط بورس تبریز؛ 2013/08/21, 17:44.

نظر

• بورس تبریز
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 464

با سلام و شب خوش خدمت دوست عزیزم :

با توجه به حساسیت موضوع کربن ایران من خواستم جواب پیام شما را در این سایت و به صورت آشکار بدهم تا دیگران هم مطلع باشند
                          1- در قضیه زمینهای کربن دوستم سوالی داشتند که به صورت رودرو انجام شد واین که این قضیه 2 سال است که ادامه دارد و به سرانجام نرسیده و انتقال کارخانه زمان بر است که گفته شده حدود 7 هکتار از زمینها تغییر کاربری شده و به زودی تو شهریور آماده فروش است مابقی زمین کارخانه بعد از انتقال کارخانه واگذار خواهد شد
                          2-سود عملیاتی امسال کربن قطعا" بالای 1000 ریال خواهد بود
                          3-پسهند کلا منتقل شده و حداکثر تا شهریور کلا به هامون واگذار میشه

حالا میدانید چرا بچه های وپترو فقط کربن میخرن ؟ امروز آخر ماه بود و یه حقوقی نفروخت انشالله از شنبه 2 شهریور به بعد کم کم بازی شکربن شروع میشه علی الخصوص از 15 شهریور به بعد

نظر

• haftaseman
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 81

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                            با سلام و شب خوش خدمت دوست عزیزم :

با توجه به حساسیت موضوع کربن ایران من خواستم جواب پیام شما را در این سایت و به صورت آشکار بدهم تا دیگران هم مطلع باشند
                            1- در قضیه زمینهای کربن دوستم سوالی داشتند که به صورت رودرو انجام شد واین که این قضیه 2 سال است که ادامه دارد و به سرانجام نرسیده و انتقال کارخانه زمان بر است که گفته شده حدود 7 هکتار از زمینها تغییر کاربری شده و به زودی تو شهریور آماده فروش است مابقی زمین کارخانه بعد از انتقال کارخانه واگذار خواهد شد
                            2-سود عملیاتی امسال کربن قطعا" بالای 1000 ریال خواهد بود
                            3-پسهند کلا منتقل شده و حداکثر تا شهریور کلا به هامون واگذار میشه

حالا میدانید چرا بچه های وپترو فقط کربن میخرن ؟ امروز آخر ماه بود و یه حقوقی نفروخت انشالله از شنبه 2 شهریور به بعد کم کم بازی شکربن شروع میشه علی الخصوص از 15 شهریور به بعد
                            خیلی ممنون از اینکه اطلاع رسانی میکنید، خداوند به شما اجر دهد ، این فروم به افرادی نظیر شما نیاز دارد ، انشا الله همیشه سلامت باشید و در سرمایه گذاری های خود نیز موفق و پر سود باشید . /:.Heart.:/
                            [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• اقتصاد
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 162

دوستان گرامی،
                              یک حسی به من میگه با توجه به اعلام این خبرهای خوب روز شنبه "شدوص" و "شکربن" با صف های خرید طولانی مواجه خواهند بود. شما چه نظری دارید؟ به نظر می آید که از بعد تکنیکال هم هر دوی آنها روی و یا نزدیک کف های حمایتی خود قرار دارند. لطفا مرا هم در جریان نظرات سازنده خود قرار دهید. با سپاس/:.rolleyessmileyani
                              http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13

نظر

• Arash007
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 541

شهریور ماه خوبی برای این سهم خواهد بود.سلام شهریور سلام شکربن

نظر

در حال کار...
                                X