کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس تبریز
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 464

درد دلی با مدیر عامل کربن ایران :

بعضا" به برخی مدیران شرکتهای بورسی نگاه میکنم که چگونه از حقوق سهامداران تو روزهای سخت حمایت میکنند و یه نگاهی هم به این تیم امور سهام شکربن که چگونه نشسته اند و ذوب شدن حقوق سهامداران را با شکستن تخم آفتابگردان تماشا میکنند نفت بهران دو روز سهمش منفی میخورد و نمیکشید بالا امروز واسه تعدیل بست ! از گزارش 3 ماهه تا کنون این دومین بسته شدن و تعدیل این سهم است پتروشیمی آبادان آتش گرفت زود اطلاعیه 25 درصد تعدیل سود داد شاراک مثل کوه داره از سهمش حمایت میکنه دیگه کی رو بگم شبریزبازار را سحر کرده - شتران معجزه میکنه - و ...
    جناب آقای مدیر عامل کربن ایران تلاش شما و تیم شما انکار ناپذیر است شکربن زیانده با تلاش شماها اکنون به سوددهی رسیده می دانیم که دارین تلاش برای صادرات و افزایش تولید و مساله زمینهای خودتان و... را به جد دنبال میکنید میدانیم تولید و فروشتان به مراتب بهتر از سال پیش دو چندان گشته ولی بهتر بود حداقل مانند این مدیرانی که بالا ذکر شد به خاطر این چند تا سهامدار شکربن که همه روزه دارن از سهم شما میگن و تحلیل در این سایتها میکنند و مدتهای زیادی است به سهم شما وفادار و اعتقاد کامل دارن و متاسفانه همه این سهامداران کلا همگی در زیان کامل به سر میبرند را دریافته و بتوانبد با درک این موضوع با تزریق اخبار خوب و امید بخش روحبه خوب را به سهامداران و روند صعودی را به سهم در این شرایط بازار برگردانید

دوستان اگر به فاکس دسترسی دارند این درد نامه من را به امور سهام و مدیر عامل کربن ایران فکس نمایند بسیار سپاسگذار خواهم شد از خداوند اجر اخروی آرزومندم
    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• حسنعلی
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 124

عجب دورانی رو بورس تجربه میکنه
      قندی ها که اینقدر ازشون تعریف میشد به این وضع افتادن
      همین تاپیک ها هم خیلی سوت و کور شده
      یعنی تا 1 روز هم سهمی مثبت نشه کسی نمیاد مطلبی بذاره
      این هم بگذرد....

نظر

• haftaseman
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 81

سلام دوستان ، امیدوارم که توی این روزهای سخت حالتون خوب باشه ! من یکشنبه با قیمت 4600 ریال این سهمو فروختم اما واتی را نگه داشتم وحالا حالاها نمیفروشم ، سهم کربن بیش از 60% سبد منو تشکیل میداد که با میانگین 4560 ریال خریده بودم ، من نمیخوام سهمو خراب کنم اما واقعیت جنگ در منطقه را نمیشود جدی نگرفت و به نظر من اصلاح این سهم حالا حالاها ادامه دارد ، اما یه واقعیت دیگه ای هم هست اونم اینکه اگر جنگ بشه و آتش اون ایران رو هم در بر بگیره جنگ جهانی اتفاق میافته و اونوقته که اصلا پول بی ارزش میشه چه ریال چه دلار و هر کسی که زنده موند فقط طلا بدردش میخوره البته اگر ازش غارت نکنند !!!! همه اینا رو گفتم که به همه سرمایه گذاران بفهمونم همه جا ریسک هست فقط درصدش فرق میکنه شما خرید و فروش عادی و روزانه ی خود را انجام دهید اگر جنگ شد برای همه جنگ میشه یعنی برای همه دردسر درست میکنه ما هم جزو بقیه هستیم و رنگ خونمون با بقیه ی آدما تفاوت ندارد !! اصلا شما اون کارخونه داری که سهامش در بورس نیست فکر کردید که میلیاردها تومن پول رو داده دستگاههای پیشرفته تهیه کردند ساختمان احداث کردند ماشین آلات تهیه کردند و... اونها که به مراتب بیشتر خسارت میبینند پس خواهشا جو زده نشوید و با خیال راحت معامله کنید که آرامش بزرگترین نعمت بعد از سلامتی است .
        یا حق
        [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• haghani
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 50

سلام خوب هستید انشاالله این ماه خبرهای خوبی از کربن خواهد امد صبور باشید/:.smilingsmiley.:/

نظر

• afshar
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1039

نترسید نترسید ما همه باهم هستیم .
            نمیدونم تاسف خودم و چطوری ابراز کنم
            اگه قصد سهام داریه این همه صف نشینی نمیخواد اگرم نه چرا دیگران ومتضرر میکنیم؟
            باور کنین امریکانمی گفت و میزد 2 روز همه چی بهم میخورد و بعد آرامش اما اینطوری
            فقط من و شما هستیم که ضرر. اینم میگذره چون برای نوسان گیرا تلاطم ایجاد کرده نه من سهام دار
            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• haftaseman
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 81

از مسئولین بورس اوراق بهادار خواهشمندیم بازار را برای جلوگیری از ضرر سرمایه گذاران تعطیل کنند و تا زمانی که اوضاع آرام نشده بازار باز نشه
              [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

فکر کردید مثلا بازار رو تعطیل کنند کار درست میشه
                باید حمایت کنند از بازار
                حقوقی باید شروع به خرید کنه همون طور که وقتی سهامها میرفتن بالا تو صف خرید میفروختن الان هم باید از صف فروش بخرن
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• afshar
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1039

آثار تنش سوریه بر بورس چیست؟
                  سرمایه گذاران و سهامداران بهتر است نگاهی خردمندانه به این موضوع داشته باشند و اسیر بازی های سیاسی نشوند. این تنش ها تنها از جنبه روانی و در بازه زمانی کوتاه مدت بر بورس اعمال اثر کرده و واکنش بازار به آن نیز طبیعی بوده است. هرچند تعبیر و تفسیرهای غلط برخی از موضوع احتمال بروز جنگ در سوریه و آثار آن بر بورس موجب واکنش اغراق آمیز سرمایه گذاران شده است.

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
                    آثار تنش سوریه بر بورس چیست؟
                    سرمایه گذاران و سهامداران بهتر است نگاهی خردمندانه به این موضوع داشته باشند و اسیر بازی های سیاسی نشوند. این تنش ها تنها از جنبه روانی و در بازه زمانی کوتاه مدت بر بورس اعمال اثر کرده و واکنش بازار به آن نیز طبیعی بوده است. هرچند تعبیر و تفسیرهای غلط برخی از موضوع احتمال بروز جنگ در سوریه و آثار آن بر بورس موجب واکنش اغراق آمیز سرمایه گذاران شده است.
                    دوست عزیز تحلیل شما درست نیست. تنش در سوریه و احتمال سقوط حاکمیت ان اثر مستقیم روی ایران دارد. سوریه متحد استراتژیک ایران محسوب می شود. در صورت حمله به سوریه و سقوط حکومت آن بیشترین زیان را ایران می برد و بدنبال آن فشارهای سیاسی و تحریمی بر ایران بمراتب بیشتر می شود. بهمین دلیل بازار واکنش به این موضوع نشان می دهد و وضعیت کاملا قرمز بخود گرفته است.البته اگر در این شرایط مسئولین سیاست خارجی کشور پیرو منطق و رعایت منافع ملی کشور باشند و حمایت های همه جانبه از حکومت در حال سقوط سوریه را کنار بگذارند ، شاید اوضاع کمی تفاوت کند و بیش از حد متضرر نشویم.

نظر

• afshar
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1039

سلام دوستان عزیز.
                      از اساتید محترم بورس تبریز و جناب حاجیلو و دیگر دوستان خواهشمندیم با مطالبشون این تاپیک و سروسامانی بدن خیلی کم محتوا شده

نظر

• haftaseman
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 81

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                        فکر کردید مثلا بازار رو تعطیل کنند کار درست میشه
                        باید حمایت کنند از بازار
                        حقوقی باید شروع به خرید کنه همون طور که وقتی سهامها میرفتن بالا تو صف خرید میفروختن الان هم باید از صف فروش بخرن
                        عزیز من ما که بدمون نمیاد حمایت بشه ، اگر اوضاع عادی بود حق با شماست حقوقی باید حمایت کنه اما الان خیلی از سهما خرید نمیشه یا اگر خرید بشه در منفی کامل پس به نظر من تعطیلی بهترین راه است

نظر

• bakhtiari
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 109

سلام خدمت دوستان
                          واقعا اوضاع سیاسی خیلی پیچیده شده و هر لحظه خبرهای جدیدی میاد که ضد و نقیض هم هستند.
                          با توجه به آخرین اجلاس گروه 20 انتظار میرفت که وضع بازار کمی سروسامان بگیرد اما دیدیم که اینطور نشد و به نظرم مسئولان بورس هم ناراضی نیستند که شاخص هم یک اصلاح درست و حسابی بخورد.
                          فعلا با این اوضاع احتمالا بازار تا 1ماه دیگه همینطور تو کما باشه و بالا پایین بی اساس و منطق بشود.
                          خدایی الان سهمایی برد میکنن که برای تعدیل بسته میشوند و از این بازار دور میمونند.حالا تا 10 20 روز دیگه که گزارش های 6ماهه میاد صبر میکنیم.
                          فقط خدا کنه اینبار گزارش منصفانه باشه و کمی حال ما حقیقی ها هم دریابند.
                          بازم میگم این سهم انقدر ارزش داره که حتی به معاملات الان اون توجه نکنی و دیدتون تا آخر سال باشه و 100% سود کنید.
                          دیگه ارزشهای این سهم برای هیچ کس پوشیده نیست.
                          سهامداری کنید و پر سود باشید.

نظر

• afshar
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1039

واقعا موندم این فروشنده ها دیگه کی ان؟ مطمئنا با ضرر خارج میشن تازه انقدرم هم عجولن که از هم سبقت میگیرن و سر قیمت پایین زدن سرو کله میشکنن!!!!!!!!!!!!!1

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

یعنی از این هم پایینتر میاد؟!؟!؟!؟!؟ حمایت بعدی 3648ریال است.
                              امروز دوباره وارد شدم 30000 سهم بعنوان پله اول
                              آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/09/08, 10:31.

نظر

• afshar
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1039

سلامی مجدد خدمت دوستان
                                میگن صادرات دوده صنعتی آزاد شده
                                کسی خبر موثقی داره؟
                                بخاطر همین امروز با این حجم بالا خرید شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X