در اصل توسط Arash007 پست شده است
View Post
کربن ایران (شکربن)
Collapse
X
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postراستش من خارج شدم رو 830 هنوز هم دلم روشنه و می خوام وارد شم اما نمیدونم کی.راستی از بهنام خبری نداری؟
برای مثال یادمه کاذر هم قبل افزایش سرمایه رو 200 دوماه بازی کرد همه رو خسته کرد وبعدشم که دیدیدچی شد البته هنوز اول راهه
از اقا بهنام هم خبر ندارم اما میدونم که ایشون هم دیدشون بلند مدته وبه نوسانات کاری ندارن
نظر
-
-
با این همه خبر خوب خیلی عجیب بود که امروز سهم عرضه شد. به راحتی میتونست رشد شارپی داشته باشه. هنوز هم با سهم میمونم.ولی واقعا عجب داستانی داره درست وقتی که همه فکر میکنن رشد سهم داره شروع میشه عرضه شدید آغاز میشه......
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postبا این همه خبر خوب خیلی عجیب بود که امروز سهم عرضه شد. به راحتی میتونست رشد شارپی داشته باشه. هنوز هم با سهم میمونم.ولی واقعا عجب داستانی داره درست وقتی که همه فکر میکنن رشد سهم داره شروع میشه عرضه شدید آغاز میشه
واقعا هیچ درکی از بورس نداره. سهمی که اینقدر خریدار داره دلیلی نداره اینگونه بفروشه بزاره هر روز تو صف خرید حجم مبنی بده دیگه. از فردا سهم کمی عرضه خواهد داشت ولی روند کلی صعودی است.
نظر
-
با حجم معاملات امروز به نظر میرسه سهم از نوسانگیرها و سهامدارای عجول خالی شد با سهم خوب باید سهامداری کرد.[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
دوستان با توجه به فروش مناسب شرکت همچنین افزایش قیمت 10%محصولات از اول مهر همچنین در گزارش6ماهه تعدیل دیگری در پیش خواهد بود و پیش بینی سود شرکت به 973 ریال افزایش خواهد یافت.اواخر دی نیز تعدیل خوبی خواهد داشت با این اوصاف اضافه کردن از طریق تزریق پول یا تبدیل سهم های دیگر به شکربن کار عاقلانه ای خواهد بود.
نظر
-
روند معاملات امروز عالی بود.
خیلی ها از سهم خارج شدند و سهامدارای تازه نفس وارد سهم شدند که اگه یه سود جزیی %20 هم بخوان تا 660 با سهم هستند.
احتمالا تا چهار شنبه 590 رو رد کنه و از مقاومت 600 هم به امید خدا شنبه رد کنه.
البته احتمال هم هست یکم گیج بزنه اما من به آینده خوشبینم
نظر
-
نظر