لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد22
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 111

خداوند لعنت کند این حرامزاده ها را که اینچنین با سرمایه ما بازی میکنند . از همه دوستان بابت این متن عذرخواهی میکنم اما هر چه فکر کردم واژه بهتری که بتواند شخصیت اینها را توصیف کند پیدا نکردم . مجددا عذرخواهی میکنم

نظر

• ژولیده
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 62

منتظر ولساپای 170 تومنی هستم.

همیشه خیلی جاها این مطلب رو خوندم که "با روند سهم نباید جنگید". یه تجربه ی دیگه هم خودم کسب کردم که پایین آوردن میانگین یعنی آتش زدن به سرمایه. اینها رو شنیده بودم ولی خودم تا وارد این سهم نشده بودم تجربه نکرده بودم. حالا این ولساپا برای من تجربه ای شد که امکان نداره تا تو بورس هستم فراموشش کنم. قیمت سهم وقتی از حد ضرر پایینتر رفت باید از سهم خارج شد، حتی اگر فکر کنی سهم مثل طلا میمونه. کی فکرش رو میکرد ولساپا این قیمت رو ببینه. کاری ندارم سهم وارد بازی حق تقدم شده یا کل بازار منفیه. وقتی به حد ضرر رسیدی باید خارج بشی. ضرری که میشد جلوش رو روی 5 درصد گرفت حالا داره میرسه 25 درصد. من که دیگه کفی نمیبینم برای این سهم. امروز رسیده به 213 تومن، احتمالا تا یک هفته ی دیگه 170 رو هم ببینه. اینجوری که این داره میره پایین ولساپای 50 تومنی رو هم شاید ببینیم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

واقعا که گل گفتی... مخصوصا اگه بازیگرای سهم خیلی زیاد حر..... باشه! اما واقعا این حد ضرر از اوجب واجباته! مخصوصا در بازارهای نزولی مثل حال حاضر ما....
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• 2691
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 320

در اصل توسط ژولیده پست شده است View Post
          منتظر ولساپای 170 تومنی هستم.

همیشه خیلی جاها این مطلب رو خوندم که "با روند سهم نباید جنگید". یه تجربه ی دیگه هم خودم کسب کردم که پایین آوردن میانگین یعنی آتش زدن به سرمایه. اینها رو شنیده بودم ولی خودم تا وارد این سهم نشده بودم تجربه نکرده بودم. حالا این ولساپا برای من تجربه ای شد که امکان نداره تا تو بورس هستم فراموشش کنم. قیمت سهم وقتی از حد ضرر پایینتر رفت باید از سهم خارج شد، حتی اگر فکر کنی سهم مثل طلا میمونه. کی فکرش رو میکرد ولساپا این قیمت رو ببینه. کاری ندارم سهم وارد بازی حق تقدم شده یا کل بازار منفیه. وقتی به حد ضرر رسیدی باید خارج بشی. ضرری که میشد جلوش رو روی 5 درصد گرفت حالا داره میرسه 25 درصد. من که دیگه کفی نمیبینم برای این سهم. امروز رسیده به 213 تومن، احتمالا تا یک هفته ی دیگه 170 رو هم ببینه. اینجوری که این داره میره پایین ولساپای 50 تومنی رو هم شاید ببینیم.
          مگه تعديل منفي داده سهم كه اين قيمت رو براش متصوريد؟
          زير 200 هرگز مگر تعديل منفي اتفاق بيافتد.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
            فکر میکنم ..ولساپا نتونه سودشو پوشش بده ...
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ژولیده
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 62

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
              دوست گرامی
              یه زمانهایی هست که تحلیل فاندامنتال و تکنیکال دیگه جواب نمیده، یه سهمهایی هست که کاری به p/e و eps و کف و سقف نداره. نمونش همین ولساپا.
              قبل از مجمع رو قیمت 400 تومن p/e میشد 3.8 . سهم شروع کرد به سقوط، 390 رو دید رسید 380 ، گفتیم خوب اینجا کف قیمت هست میانگین پایین میاریم و آوردیم. منتظر صعود بودیم که دیدیم نه این سهم تکون نمیخوره، تحلیل کردیم برای خودمون که با سود 105 تومنی p/e 3.3 هم بدیم به سهم دیگه زیر 345 تومن نمیاد و با رسیدن به این قیمت بازهم کمی میانگین پایین آوردیم. ولی آخرش چی شد؟ سهم با 330 بسته شد رفت مجمع. اشتباه کردم روز بازگشایی سهم رو رد نکردم بره، چون یه جورایی تعصب داشتم رو سهم و p/e برابر 3.1 رو براش مسخره میدیدم.
              ایکاش بازار الان به پی ای 3 برای سهم اکتفا میکرد ولی با این اوضاع سیاسی-اقتصادی بازار فکر میکنه پی ای 3 خیلی بالاس، الان رسیده به 2.5. شما میگی اینجا کفشه؟ من میگم نه با این جو بازار و با این سیاستمداران و مسئولین اقتصادی کشور p/e برابر 1 براش مناسب هست! فردا 50 درصد سهم رو میدم بره، اینطوری شاید ضرر کرده باشم ولی اعصابم کمی راحت میشه.

از دوستانی که این سهم رو توی سبدشون دارن عذرخواهی میکنم، هدفم جو منفی دادن نیست. من خودم این سهم رو دارم و با احتساب 105 تومن سودی که معلوم نیست کی بدن نزدیک 25 درصد تو ضرر هستم. فقط خواستم درددل کنم.

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

لیزینگ های دیگرباp/eحدود4یابیشتردزحال معامله هستند.ولصنم حتی بعدازتعدیل مثبت هم اکنونp/eحدود4داره...
                به نظرم درقیمت کنونی ولساپاتمام اخبارمنفی پیش خورشده وبه دلیل عدم حمایت سهامدارعمده وجومنفی
                گروه سایپابه این قیمت رسیده...به نظرم کاملابعیده زیر200تومن بره وحدسم اینه درقیمتهای فعلی منتظربهانه ای
                برای صعودقیمتی ونزدیک کردنp/eخودبه بقیه لیزینگهاست...آیاتقسیم سودمناسب خساپاوفروش بلوک وپارس توسط
                وساپامی تونه این بهانه باشه؟...هفته ای سبزروبرای ولساپاپیش بینی میکنم وشایددوباره یکی ازصعودهای شارپ
                قدیمی خودش روشروع کنه(اگه البته کمی فقط کمی سهامدارعمده حمایت کنه)...

نظر

• almani
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 40

ولساپا مناسب ترین سهم در گروه لیزینگ است وخریداران امروز سهم پشیمان نخواهند شد ///

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

ولساپا​امروزمثبت میشه واحتمال صف خریدشدنش هم هست(امیدوارم!)...

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

سلام
                      با امور سهام امروز صبح تماس گرفتم و گفتن حدود 20% پوشش را روز 4 شنبه به سازمان ارائه کردند و میگفتن حتی از پارسال بهتر کار کردن و در تعجب بودن چرا قیمت سهم انقدر داره پایین میاد . احتمال دارد به خاطر افت اخیر سایپا بوده
                      آخرین ویرایش توسط سلطان بورس؛ 2012/07/21, 10:24.

نظر

• hossein sh
                        ستاره دار(1)
                        • Mar 2012
                        • 688

نامردا چه رنجی دارن توش میکشن!!!!!!!
                        گزارشش بد نبود!!

نظر

• صبا
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 200

تبریک میگم به سهامدارای رایان و سایپا این بندگان خدا شاید ماههاست که رنگ سبز این سهماروندیدن خودم ندارم سهمو ولی واسه سهامداراش خوشحالم

نظر

• hossein sh
                            ستاره دار(1)
                            • Mar 2012
                            • 688

خیانت به این سهم همچنان ادامه داره

بالغ بر 3 میلیون سهم امروز تحویل صف خرید شد و باعث کاستن از صف در دقائق پایانی شد....

هرکی بود، خیلی نامرده......

نظر

• سعید راد
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 163

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                              خیانت به این سهم همچنان ادامه داره

بالغ بر 3 میلیون سهم امروز تحویل صف خرید شد و باعث کاستن از صف در دقائق پایانی شد....

هرکی بود، خیلی نامرده......
                              سلام دوست گرامی

وصنعت 3 میلیون رایان سایپا داشت که فکر کنم کلا خالی کرد

انشاا... شاهد رشد و جان گرفتن سهم باشیم

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 808

خبربسیارخوب اینه که امروزوصنعت کاملاازاین سهم خارج شدوحتی یک عددازاین سهم براش باقی نمونده...
                                باخروج وصنعت که عرضه های امروزروانجام دادمطمئن باشین روزهای خیلی بهتری درانتظارولساپاست...
                                باتوجه به این که بقیه سهامدارای عمده به هیچ عنوان فروشنده نبوده وحرکت مثبت خساپاانتظارصعودخیلی خوبی
                                برای ولساپادارم...

نظر

در حال کار...
                                X