کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در حال حاضر شرکت از آخرین مجمع سالیانه 265 ریال سود نقدی انباشته نگهداری کرده.. باتوجه به افزایش 20 درصدی قیمت خودروها و به تبع اون افزایش دریافت تسهیلات از سوی مشتریان پیش بینی میشه که شرکت درصورتهای مالی 9 ماهه تعدیل مثبتی را به همراه آورد و با محاسبه p/e برابر 4 با همین سود فعلی برای سهام قیمت این سهم بالغ بر 330 تومان شود...
گیرم 20 درصد هم تعدیل منفی بده. دیگه p/e زیر دو که نمیگیره. البت از این بازار بعید هم نیست. بهرحال ما امروز ورود کردیم و تا 200 باهاشیم. حد زیان هم میزاریم 165
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
این منفی خوردنها فقط به خاطر اینه که فعلا توجها به سمت سهام پترو و معدنی و غذایی هست..به محض اینکه بازار بچرخه به سمت بانکیها و سرمایه گذاریها( برج 9 به بعد) ..دیگه به این قیمتها کسی فروشنده نیست..تعدیل منفی هم نخواهد داد این سهم..حالا ببینید کی گفتم ..هرکسی که سهامداری کنه تا برج 12 ..50% سود خواهد کرد
به نظر بنده فردا بعد از ساعت 10 به سمت مثبت میل خواهد کرد و احتمالا فردا رایان سایپا صف خرید هم بشود- از فردا قراره یکی از سرمایه گذاران سنگین وارد بشه
خبرگزاري موج - عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: بيشتر اعضاي اين كميسيون با پرداخت تسهيلات به خودروسازان داخلي موافق هستند.
سيد ناصر موسوي لارگاني نماينده مردم فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي، با بيان اين مطلب اظهار كرد: صنعت خودرو زمينه اشتغال بسياري از جوانان اين مرز و بوم را فراهم كرده و لزوم حمايت از اين صنعت در برهه حساس كنوني بيش از پيش احساس ميشود.
وي افزود: صنعت خودرو با توجه به ارتباط با صنايع مختلف و همچنين تعامل با قطعه سازي در استانهاي ديگر، از نقش مهمي در ارتقاي روند صنعتي و اقتصادي كشور برخوردار است و حمايت از اين صنعت موجب پيشرفتهاي مختلف در اقتصاد كشور خواهد شد.
اين عضو کميسيون اقتصادي مجلس، در خصوص پرداخت تسهيلات به خودروسازان تاکيد کرد: بيشتر اعضاي كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با پرداخت تسهيلات در برهه حساس كنوني موافق هستند و در كنار اين بسياري از نمايندگان مجلس نيز خود را مدافع صنعت بزرگي همچون صنعت خودروسازي ميدانند و تمام تلاش خود را براي حمايت از اين بخش بهكار ميگيرند.
موسوي لارگاني در پايان خاطرنشان كرد: دفاع از خودروسازي كشور از مهمترين عوامل در حمايت از توليد ملي، كار و سرمايه ايراني است و مسوولان بايد در حمايت از اين صنعت گامهاي خود را بيش از گذشته بردارند. منبع: روزنامه دنیای اقتصاد 91/7/29
لینک خبر:http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=324138
توی 6 ماهه بیش از 50 درصد پوشش داده
از 832 ریال که پیش بینیش بود 448 ریال ساخته
البته سود بیمه ملتشو هنوز شناسایی نکرده و توی صورتهاش منظور نکرده... چون مجمعش توی مهر بوده
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
توی 6 ماهه بیش از 50 درصد پوشش داده
از 832 ریال که پیش بینیش بود 448 ریال ساخته
البته سود بیمه ملتشو هنوز شناسایی نکرده و توی صورتهاش منظور نکرده... چون مجمعش توی مهر بوده
نظر