لیزینــگ رایــان سایپـــا ( ولساپا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

جذابیت حق تقدم این سهم خیلی زیاده، به نظر من بعیده با همون فاصله 230 تومانی باز بشه... اما اگه محدوده 200 باز بشه واقعا عالیه واسه خرید... قیمت تموم شده سهم میشه 300 تومان برای سهمی که سود سال دیگش قطعا دوباره بالای 100 تومان خواهد بود
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• PASHA
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1294

در عين حال شركت بيمه ملت با سرمايه 150 ميليارد توماني بهزودي در تابلوي معاملات بورس درج و تلاش ميشود پيش از نيمه اول ارديبهشتماه، 20 درصد از سهام آن عرضه شود.(دنیای اقتصاد)

هرچند نمی شود به این اخبار 100٪ تکیه کرد ولی خبرش هم می تواند بسیارموثر باشد .
      اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
        در عين حال شركت بيمه ملت با سرمايه 150 ميليارد توماني بهزودي در تابلوي معاملات بورس درج و تلاش ميشود پيش از نيمه اول ارديبهشتماه، 20 درصد از سهام آن عرضه شود.(دنیای اقتصاد)

هرچند نمی شود به این اخبار 100٪ تکیه کرد ولی خبرش هم می تواند بسیارموثر باشد .
        جناب پاشا حتما عرضه خواهد شد به زودی بیمه ملت، به نوعی در ارتباط هستیم با این شرکت و فشار بورس روی شرکت زیاده برای عرضه. 10 درصد بیمه ملت متعلق به رایانه و با توجه به سود حدود 40 تومانی شرکت فکر کنم قیمت عرضه اولیه بتونه تاثیر خوبی روی رایان بگذاره

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

امروز یه 100000 تایی خریدم
          بابا این دیگه نو برشه واسه خرید حقش که استخاره لازم نیست
          فردا هم اگه پایین بدن در خدمت هستیم

نظر

• PASHA
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1294

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            جناب پاشا حتما عرضه خواهد شد به زودی بیمه ملت، به نوعی در ارتباط هستیم با این شرکت و فشار بورس روی شرکت زیاده برای عرضه. 10 درصد بیمه ملت متعلق به رایانه و با توجه به سود حدود 40 تومانی شرکت فکر کنم قیمت عرضه اولیه بتونه تاثیر خوبی روی رایان بگذاره
            باسلام بر سید بزرگوار

به نظربنده حقیر الان که داریم هرروز به زمان مجمع عادی شرکتها نزدیک می شویم کم کم باید بازار به سمت سهم های با پی به ای کم وسود تقسیمی بالاحرکت بکند
            واین احتمال هم ازرایان سایپا می رود که سود خوبی را درمجمع تقسیم بکند .(هرچند که الان هم تمام نگاهها به سمت سود تقسیمی است تا براساس آن بتوان به حق تقدم ها قیمت داد )
            هرچند من سال گذشته هم این سهم را داشتم وخاطرات جالبی هم ازاین سهم ندارم .
            ولی باتوجه به افزایش سرمایه اخیر ودرپیش بودن مجمع و عرضه بیمه ملت دربورس وپی به ای کم آن
            امسال بهترازسال گذشته است هم ازنظربنیادی وهم ازنظر شرایط وجو سیاسی .

ومن هم امروز هم حق تقدم وهم خودش را خریدم .
            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

عرضه امروز صنعت و معدن صرفا" جهت تامین نقدینگی برای خرید بپاس بود

نظر

• موج سوار
                ستاره دار (1)
                • May 2011
                • 327

ولساپا ح : چهارشنبه 90درصد خریدارها حقیقی بوده اند. حقوقی ها زیر 200منتظر سهم هستند. هرچند خودم 212 وارد شدم اما فکر میکنم زیر 200 هم میشه سوار شد.دوستان نظر شما چیست؟
                در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
                  ولساپا ح : چهارشنبه 90درصد خریدارها حقیقی بوده اند. حقوقی ها زیر 200منتظر سهم هستند. هرچند خودم 212 وارد شدم اما فکر میکنم زیر 200 هم میشه سوار شد.دوستان نظر شما چیست؟
                  من که امروز به معاملاتش به دقت نگاه می کردم رو 2050 حمایت قوی داشت و احتمالا" فردا هم معاملات به همین طریق است
                  ولی به راحتی تا 270 جای رشد داره و این یه 30% سود خالص

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

فر
                    فردا قطعا" در محدوده خود 200 تومان قابل معامله خواهد بود

این هفته کلا" بازار منفی است و چه بهتر برای اونهایی که از خرید جامونده اند
                    فرصت مناسب خرید است
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                      باسلام بر سید بزرگوار

به نظربنده حقیر الان که داریم هرروز به زمان مجمع عادی شرکتها نزدیک می شویم کم کم باید بازار به سمت سهم های با پی به ای کم وسود تقسیمی بالاحرکت بکند
                      واین احتمال هم ازرایان سایپا می رود که سود خوبی را درمجمع تقسیم بکند .(هرچند که الان هم تمام نگاهها به سمت سود تقسیمی است تا براساس آن بتوان به حق تقدم ها قیمت داد )
                      هرچند من سال گذشته هم این سهم را داشتم وخاطرات جالبی هم ازاین سهم ندارم .
                      ولی باتوجه به افزایش سرمایه اخیر ودرپیش بودن مجمع و عرضه بیمه ملت دربورس وپی به ای کم آن
                      امسال بهترازسال گذشته است هم ازنظربنیادی وهم ازنظر شرایط وجو سیاسی .

ومن هم امروز هم حق تقدم وهم خودش را خریدم .
                      درود بر پاشا خان؛
                      امسال با پارسال تفاوت زیاد داره همون طور که فرمودید. (بحث سود غیر عملباتی پارسال و .....). میزان تقسیم سودش هم از صورت مالی های سایپا مشخصه که چند دیده شده.
                      بنده هم پارسال داشتم سهمو و سود خاصی نکردم اما به نظرم رایان باید توی سبد هر سهامداری باشه و دید به اون هم باید بلند مدت باشه. همون طور که ارزش بازارش از 6 سال پیش تا الان 19 برابر شده و فکر می کنم این بازده خوبی باشه توی 6 سال!
                      اوج توانایی لیزینگی ها توی همین افزایش سرمایه هاشونه که طی 1-2 سال دوباره سود قبلی رو می سازند
                      استراتژی بنده در رایان فقط سهامداریست و قیمت حق هر چقدر پایین بیاد تا حد توان اضافه می کنم

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

سلام
                        210 خرید کردم

واقعا سهم ارزنده هست

امروز میتونستم 205 اضافه کنم

اما اختلاف زیادی نداشت با قیمت اولم

به سختی بشه قیمت زیر 200 رو برای حق متصور بود

اما در خدمتش هستیم ;)
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• رافعی
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 39

منم فکر نمی کنم زیر 200 بره چون خود سهم تا مجمع به 500 میرسه حقه اونم مطمعنم خوب رشدی داره.
                          بدون مبارزه تسلیم نشو.[COLOR="#800080"][SIZE=4][/SIZE][/COLOR]

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

چارت لساپا نشون میداد که خود سهم مستعد اصلاح است پس احتمال آمدن حقش زیر 200 هست! حقوقی ها هم که دیروز خریدی نداشتند و فقط حقیقی ها مشغول خرید بودند.
                            فکر میکنم بتونم زیر 200 بخرم! B-) ببینیم چطور میشه حالا!
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                              چارت لساپا نشون میداد که خود سهم مستعد اصلاح است پس احتمال آمدن حقش زیر 200 هست! حقوقی ها هم که دیروز خریدی نداشتند و فقط حقیقی ها مشغول خرید بودند.
                              فکر میکنم بتونم زیر 200 بخرم! B-) ببینیم چطور میشه حالا!

کیوان جان این چارت رو نگاه کن ببینیم با سود مجمع هست یا بدون تقسیم سود مجمع

آخه چارتیست ها عوامل بنیادی مثل تقسیم سود و افزایش سرمایه رو تو نمودار های خودشون نمیبینن ...

هر چند خرید بالای 200 داریم اما بی صبرانه منتظر ولساپاح زیر 200 هستیم ;)

میخوام بخرم و نگه دارم چون واقعا دیگه حوصله زیر رو کردن سهم ها رو ندارم
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                کیوان جان این چارت رو نگاه کن ببینیم با سود مجمع هست یا بدون تقسیم سود مجمع

آخه چارتیست ها عوامل بنیادی مثل تقسیم سود و افزایش سرمایه رو تو نمودار های خودشون نمیبینن ...

هر چند خرید بالای 200 داریم اما بی صبرانه منتظر ولساپاح زیر 200 هستیم ;)

میخوام بخرم و نگه دارم چون واقعا دیگه حوصله زیر رو کردن سهم ها رو ندارم
                                کدوم چارت ؟! اینجا چیزی نیست!
                                چارت منهم رو کامپیوتر منزله و دیشب دیدمش. البته گفتم مستعد اصلاح.
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X