کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام يه سوال خيلي مهم داشتم و انم اينه كه از كجا ميشه فهميد اين موجي كه توش هست موج 5 از 3 هستش يا نه موج سه و چهار تمام شده و اين موج موج 1 از 5هستش ممنون ميشم يه توضيح جامع بفرمايين چون اگه حالت اول باشه بايد رو سقف 3 خالي كنيم اما در حالت دوم بايد رو سقف 3 تا خرخره وارد بشيم
با تشكر از خانم ميناوي خدايي مثل رفسنجاني جواب سوالم رو دادين اما خوب يهخ نكته خيلي مهم رو از صحبتهاتون ياد گرفتم چون من كلا به نمودار نگاه ميكنم اما شما ميفرمايين كه ايا در قله ها و كف ها بايد ببينيم شركت در چه وضعيتي از لحاظ سود سازي و ارزش ماركتش هستش كه برام اموزنده بود تو تحليلهام علي ايحال از دوستان اليوت كار كسي ميتونه جواب سوال مارو بده ثواب داره
سلام يه سوال خيلي مهم داشتم و انم اينه كه از كجا ميشه فهميد اين موجي كه توش هست موج 5 از 3 هستش يا نه موج سه و چهار تمام شده و اين موج موج 1 از 5هستش ممنون ميشم يه توضيح جامع بفرمايين چون اگه حالت اول باشه بايد رو سقف 3 خالي كنيم اما در حالت دوم بايد رو سقف 3 تا خرخره وارد بشيم
رضا جان ، پیرو درخواست شما برای نظر در مورد این نمودار و سوالتون باید بگم معمولا امواج اصلاحی باید متناسب و از یک جنس باشند، یعنی اگر موج 2 خیلی کوچک یا 4 خیلی بزرگ باشد یا برعکس یحتمل موج شماری اشکال داره، و نکته دیگه هم اینکه اگر موج 4 کوتاه باشد موج 5 ان باید شارپ باشد.
از اینرو من فکر میکنم اگر این موج شماری رو فرض بگیریم موج 4 این تناسبی با موج 2 اش نداره و هم اینکه این حرکت ریزموجهای تحت عنوان موج 5 اش تناسبی با یک حرکت شارپ نداره! پس من اینطور نتیجه گیری میکنم که اصلا موج 4 نباید هنوز تموم شده باشه و این رشد فعلی باشد بخشی از موج اصلاحی بوده باشه.
البته این نظر من بر اساس این شمارشه و خودم شمارشی روش نداشتم.
نظر