کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به لطف پروردگار و تلاش روز افزون مدیران و کارکنان پروژه عظیم طرح توسعه تولید تیغه دیواری مرجان کار در فاز تولید آزمایشی به سر می برد و به یاری ایزد منان به زودی در اسفند 1390 به بهره برداری خواهد رسید.
طرح تیرچه بلوک مرجان کار نیر پیشرفت فیزیکی 90 درصدی داشته و ماشین آلات آن از ایتالیا وارد ایران گردیده و در ماه های آتی به بهره برداری و تولید خواهد رسید
[COLOR="#0000CD"][/COLOR][SIZE=3]امام صادق عليه السلام : پر حسرتترين مردم در قيامت كسى است كه از عدل تعريف كند ولى در عمل مخالف عدالت رفتار كند[/SIZE]
شركت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (سهاميعام)
نماد: کمرجان كد: 01-95-26
موضوع : خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام
بدینوسیله به اطلاع میرساند، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (سهامیعام) در تاریخ 18/11/90 تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع بهشرح ذیل میباشد:
تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه:
1) صورتهای مالی سالیانه منتهی به 30/09/90 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
2) سود نقدی هر سهم سال مالی منتهی به 30/09/90 ، مبلغ 000ر1 ریال تصویب گردید.
3) موسسه حسابرسی هشیار بهمند به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی بهمند به عنوان حسابرس و بازرس علی البدل شرکت برای سال مالی 91 انتخاب گردیدند.
4) روزنامه "اطلاعات" بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای شرکت در سال مالی 91 انتخاب گردید.
5) حق حضور اعضای غیرموظف هیئتمدیره بابت برگزاری حداقل یک جلسه درماه مبلغ 4،000،000 ریال تصویب گردید.
6) پاداش هیئتمدیره ، مبلغ 800 میلیون ریال تصویب گردید.
7) اعضای هیات مدیره برای مدت 2 سال به شرح زیر انتخاب گردید ؛
شرکت مدیریت سرمایه گذاری امید ، شرکت سرمایه گذاری سپه ، شرکت سرمایه گذاری ساختمانی سپه ، شرکت کارگزاری بانک سپه و شرکت مدیریت توسعه گوهران امید
سایر اطلاعات:
* مزید اطلاع، شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 30/09/91 را در تاریخ های 05/09/90 و 23/09/90 (حسابرسی شده) مبلغ 645ر1 ریال اعلام نموده است.
ارنا
این اطلاعیه براساس مذاکرات و مصوبات مجمع تهیهشده است. بدیهی است اطلاعیة نهایی و مشروح تصمیمات مجمع، توسط شرکت و از طریق سامانه اینترنتی دریافت و نشر الکترونیکی اطلاعات ناشران به¬نشانی www.codal.ir صادر خواهد گردید.
[COLOR="#0000CD"][/COLOR][SIZE=3]امام صادق عليه السلام : پر حسرتترين مردم در قيامت كسى است كه از عدل تعريف كند ولى در عمل مخالف عدالت رفتار كند[/SIZE]
آورین آورین آورین به کمرجان که تو این بازار خراب سهام داران خودش را خوشحال کرد. دوستان عزیز اگه فردا باز شد کمتر از قیمت بسته شدن نفروشند که حتما پشیمان خواهند شد. این سهم واقعا پدیده بی نظیر در فرابورسه و تا ارایه گزارش سه ماهه اول خودش تعدیل قابل توجهی خواهد داد. این پست را در گوشه ذهن خود ذخیره کنید تا فراموشتان نشود.
به لطف پروردگار و تلاش روز افزون مدیران و کارکنان پروژه عظیم طرح توسعه تولید تیغه دیواری مرجان کار در فاز تولید آزمایشی به سر می برد و به یاری ایزد منان به زودی در اسفند 1390 به بهره برداری خواهد رسید.
طرح تیرچه بلوک مرجان کار نیر پیشرفت فیزیکی 90 درصدی داشته و ماشین آلات آن از ایتالیا وارد ایران گردیده و در ماه های آتی به بهره برداری و تولید خواهد رسید.
من چند روز قبل با کارخانه(01712228854) تماس گرفتم گفتند این مدارک رو فکس کنید به شماره 01712266001 :
مشخصات صاحب سهم و کد ملی آن . کد بورسی . شماره حسابتان در بانک ملت یا (یادم نیست) نوع حساب( کوتاه مدت ...........) و کد شعبه
من تعداد سهام رو هم ذکر کردم
من چند روز قبل با کارخانه(01712228854) تماس گرفتم گفتند این مدارک رو فکس کنید به شماره 01712266001 :
مشخصات صاحب سهم و کد ملی آن . کد بورسی . شماره حسابتان در بانک ملت یا (یادم نیست) نوع حساب( کوتاه مدت ...........) و کد شعبه
من تعداد سهام رو هم ذکر کردم
کامران جان یک دنیا ممنون همیشه سلامت و پرسود باشی ;)
کامران جان یک دنیا ممنون همیشه سلامت و پرسود باشی ;)
خواهش میکنم شما هم همینطور
نظر