کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب امپراتور عزيز با سلام .....چه خبر از تكين كو......تو اين قيمتها بخريم يانه البته با تعديل منفي كه چند روز پيش اعلام كرد....با توجه به اينكه چند روز پيش نظرتان روي سهم + بود ممنون ميشم نظرت فعليتان را در مورد اين سهم بدانم
جناب امپراتور عزيز با سلام .....چه خبر از تكين كو......تو اين قيمتها بخريم يانه البته با تعديل منفي كه چند روز پيش اعلام كرد....با توجه به اينكه چند روز پيش نظرتان روي سهم + بود ممنون ميشم نظرت فعليتان را در مورد اين سهم بدانم
کی تعدیل منفی داد!!!!!!! اگر منظورتون گزارش اخرشه اون که تازگی نداره به خاطره اش هم سهم از 550 تا 300 افت کرد
منتظر دریافت مطالبات مپنا هستم میان مدت ها سود خوبی کسب میکنن
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
برای جوشکاب به نظرمن میشه الگوی پرچم صعودی را در نظر گرفت
.. در این صورت اصلاح سهم در محدوده 485 تمام باید بشه و پس زا اون روند صعودی با هدف 650 .... البته خداییش در مخیله خودم نمی گنجه بکاب بشه 650 والی خدا را چه دیدی :D
اگر سهم به زیر 485 بره تحلیل فوق fail میشه
.. در این صورت اصلاح سهم در محدوده 485 تمام باید بشه و پس زا اون روند صعودی با هدف 650 .... البته خداییش در مخیله خودم نمی گنجه بکاب بشه 650 والی خدا را چه دیدی :d
دوستان مثل اینکه یک خبرهایی تو بکاب هست که از ما بهترون ازش خبر دارن.بریم برا شکارش ;)
جناب باربد که نظرشون رو درموردش گفتند مونده چندتا دیگه از دوستان مثل......که نظر بدن و بقیه رو راهنمایی کنن.قبلا از اونها تشکر میکنم :d
بکاب
واقعا صفت نگین کویر براش جالبه
از 380 استارت کرد
و تا 550 امد
بعد از اصلاح تا 480
دوباره اصلاح کرده
حالا یک سوال ایا بکاب 650 را نشانه رفته است
>:d<
بکاب
از 380 استارت کرد
و تا 550 امد
بعد از اصلاح تا 480
دوباره اصلاح کرده
بکاب
از 380 استارت کرد
و تا 550 امد
بعد از اصلاح تا 480
دوباره اصلاح کرده
بله باربد خان
سهم الگو پرچم داره ا هدف 650 تومان ..كلا حركت اين سهم خيلي تند و افسار گريخته است :d
.. در این صورت اصلاح سهم در محدوده 485 تمام باید بشه و پس زا اون روند صعودی با هدف 650 .... البته خداییش در مخیله خودم نمی گنجه بکاب بشه 650 والی خدا را چه دیدی :d
اين پست را روزي كه بكاب 485 بود زدم واشاره شد اخرين فرصت خريد
نظر