فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

امروز 426 اضافه کردم..چند روزیه از روند نزولی خارج شده..این حجم خوردنها طبیعه...بنظرم از فردا روند معاملاتش بهتر میشه

نظر

• M.B
      عضو عادی
      • Jan 2015
      • 41

یک جا شنیدم کفرا به دنبال خرید معدن منیزیت است درسته؟کسی از دوستان اطلاعات دقیق در این مورد دارد؟
      [SIZE=3]پستهای اینجانب صرفا نظر شخصیست...[/SIZE]

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط M.B پست شده است View Post
        یک جا شنیدم کفرا به دنبال خرید معدن منیزیت است درسته؟کسی از دوستان اطلاعات دقیق در این مورد دارد؟
        حرف از یه معدن..در استان خراسان رضوی است...ولی درست یا نادرست بودنش را نفهمیدم.....ولی اگر باشه...پتانسیلی به پتانسیل های عظیم..کفرا اضافه....میشه...
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

کفرا
          قرارداد با ذوب آهن
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

قراداد جدیدش با ذوب رونمایی شد...من فکر میکنم با توجه به افزایش تعرفه واردات و رشد قیمت دلار....در اینده نزدیک کفرا سهم بیشتری هم از بازار داخل داشته باشه.

منتظر گزارش خوب اسفند ماه هم هستم..گزارشات اسفندماه شرکت ها داره میاد رو کدال...احتمال زیاد تا اخر هفته هم گزارش فروش اسفندماه کفرا میاد

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

فروش اسفند...میگن حدود 15 میلیارد و بیشتر است.....سهم..435..440.کف سازی کرده.....کمتر از 2 ماه با مجمع فاصله داره...50.تا 70..تقسیم..سود..و..افزایش سرمایه از انباشته داره....بعد تعطیلات گزارش میده..و...احتمالا برای تعدیل سود به 80...85...بسته خواهد شد...
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

کفرا در این چند ماه سهامداری ،منو چند سال پیر کرد ولی میدونم و کاملا حس میکنم که خیلی نزدیک یه موج صعودی هستیم.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    کفرا در این چند ماه سهامداری ،منو چند سال پیر کرد ولی میدونم و کاملا حس میکنم که خیلی نزدیک یه موج صعودی هستیم.
                    درود بر اروم عزیز..سهم به این کوچکی ذاره با پی بر ایی کمتر از زاگرس معامله..میشه
                    زاگرس 3600...700.تقسیم.کنه...میشه 2900..کف سودش را هم 97..700..بگیریم..میشه..پی بر ایی4/15...
                    کفرا 440...60..تقسیم..کنه...میشه..380....کف سود 97..را هم 100 بگیریم...میشه..پی بر ایی 3/8.....تمام زاگرس هایی که داشتم..تبدیل به کفرا کردم... حالا افزایش سرمایه از انباشته..به کنار
                    شرکت با انبوهی از تقاضا مواجه شده...
                    در 97...تقاضا با توجه به ..افزایش 4 برابری گمرکی..و..ممنوعیت ..خرید از خارج...بشدت تقاضا بالاتر از 96 خواهد بود..

نظر

• امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      اروم بورس خان تو که جوانی پیر نموده من که پیرم همین کفرا اصلا سرطانم را عود داد. پس ببین من چه می سوزم از فراورده های نسوز ایران. اگر بدت نمی آید حس می کنم را بنداز گوشه ای و روی نمودار بگو تا کی باید برای بالای 500 صبر بنماییم.
                      با تشکر
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                        اروم بورس خان تو که جوانی پیر نموده من که پیرم همین کفرا اصلا سرطانم را عود داد. پس ببین من چه می سوزم از فراورده های نسوز ایران. اگر بدت نمی آید حس می کنم را بنداز گوشه ای و روی نمودار بگو تا کی باید برای بالای 500 صبر بنماییم.
                        با تشکر

درود بر شما

ولله همه چی نمودارش میگه باید بره بالا،یعنی از هر زاویه ای نگاه میکنی میبینی پتانسیل رشد داره ولی به عمد خودشون اجازه صعود نمیدن ،ولی قطع به یقین امسال ،سال کفراست.من به کفرای بالای 700 تومن ایمان دارم.البته به قیمت های بالای 1000 تومن هم میرسه ولی گام به گام جلو بریم فعلا همون 700 تومن.زمان صعود هم مونده به عشق اقایون.هر وقت میلشون کشید میبرند بالا ولی من فکر میکنم اون صعود زیاد دور نیست.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• forbes
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 59

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          درود بر اروم عزیز..سهم به این کوچکی ذاره با پی بر ایی کمتر از زاگرس معامله..میشه
                          زاگرس 3600...700.تقسیم.کنه...میشه 2900..کف سودش را هم 97..700..بگیریم..میشه..پی بر ایی4/15...
                          کفرا 440...60..تقسیم..کنه...میشه..380....کف سود 97..را هم 100 بگیریم...میشه..پی بر ایی 3/8.....تمام زاگرس هایی که داشتم..تبدیل به کفرا کردم... حالا افزایش سرمایه از انباشته..به کنار
                          شرکت با انبوهی از تقاضا مواجه شده...
                          در 97...تقاضا با توجه به ..افزایش 4 برابری گمرکی..و..ممنوعیت ..خرید از خارج...بشدت تقاضا بالاتر از 96 خواهد بود..
                          ببخشید
                          ولی زاگروس با نرخ 390 دلاری امروز متانول و دلار 5 تومانی نزدیک 1300 تومان سودشه
                          عجب حرفی میزنی!

نظر

• پاپیلو
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 224

کفرا نگهداری 5ماه فقط همین

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Post
                              کفرا نگهداری 5ماه فقط همین
                              درود بر جناب پاپیلو...نهایت تا 3 ماه اینده بازدهی عالی خواهد داد...تا 1/5 ماه اینده...یه سود 50..تا 70.تقسیم..میکنه...بشدت هم...تقاضا برای محصولات بالا رفته...

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

کفرا..عالی ..معامله شد.....

نظر

در حال کار...
                                X