کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علیرغم نگاه مثبت اغلب افراد به این سهم فعلا برخی صحبت از زیر 400 میکنند !
اون برخی افراد که خیلی وقته منتظرن زیر 400 تومن بیاد ولی خب اگه اومد من تک سهم میشم.;)
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
علیرغم نگاه مثبت اغلب افراد به این سهم فعلا برخی صحبت از زیر 400 میکنند !
درود
دارند ترس تو دل سهامدار میندازند تا پایین خوب جمع کنند...امارشونا دارم...از 400 تومن دارند میخرند...قراره سهم را برسونند به 700 تومن امسال
این صحبت بنده هم البته میتونه کاملا اشتباه باشه ..شنیده ای بود که عرض کردم ....خودم بر اساس پارامترهای بنیادی سهم را خریدم نه بر اساس شنیده
اگر موج شماری من درست باشد(البته من زیاد موج شماری نمیکنم و امکان اشتباه بودن زیاد هست) موج فعلی کفرا میتونه یه ریز موج چهارم از اولین موج متوسط از موج پنجم بزرگ باشد یعنی ما در موج 5 بزرگ که اهداف بلندمدت بالای 1500 تومن داره هستیم که دارای 5 موج می باشد الان در اولین موج اون هستیم خود این اولین موج هم دارای 5 موج می باشد که ما در ریز موج چهارم اصلاحی هستیم.
اگر موج شماری درست بوده باشه زیر 397 تومن نباید بیاد،چون میخوره به موج یک ،اگر اومد یعنی موج شماری درست نیست. بنابر این از قیمت های فعلی یا 405 تومن میتونه یه موج صعودی تشکیل بده ولی چون ریز موج دوم، 28 روز طول کشیده و قاعدتا موج های چهارم از نظر زمانی بیشتر از موج های دوم هستند بنابر این این موج صعوی پیش رو، میتونه موج b از ریز موج چهارم باشه و پس از این صعود یه اصلاحی بنام موج c هم داشته باشیم ولی ممکنه موج c دیگه کف جدید نزنه و قیمت های فعلی یا 405 تومن کف سهم باشه.
احتمالا این اصلاح اخرین ریز موج اصلاح یا همون موج c میباشد.از 405 تومن ریز موج b صعودی رو تا 469 تومن زد و الان ریز موج c رو شروع کرده ولی احتمال داره ریز موج c به زیر 405 تومن نرسه.الان 426 تومنه اگر بخواد بازهم افت کنه محدوده 410 تا 415 تومن محدوده حمایتی قویی و یحتمل کف ریز موج c میتونه باشه و سپس شروع رالی صعودی پنجمین موج از اولین موج متوسط از 5 بزرگ .
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
باور کردنی نیست چرا باید به این سرعت و در این قمیت ها صف فروش بشه!!!
واقعا متاسفم برای این بازار
.
.
. .نظر من روی کف 410 تا 415 تومن که عملا با این صف فروش نظرمن مردود شد.واقعا کفرا روی تابلوی معاملات خیلی اذیت میکنه.
دوستان و اساتید عزیز تاثیر ارز تک نرخی 4200 روی کفرا به په صورته؟
تاثیر منفی داره..ولی شرکت همانگونه که نشان داده...با افزایش نرخ جبران..میکنه..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
لعنت بر این دولت ..که با تصمیمات یه شبه..پدر ملت را در اورده.......جسن روباه...چرا 1 ماه پیش این غلطا را نکردی....مرگ بر این حکومت مردم..فریب...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر