فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

...منطق فروشندگان را نمیفهمم...سهم..تا 1 ماه دیگه 50..60...تقسیم..سود داره..در واقع دارید...350..360..سهمتان را حراج..میکنید...
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

کفرا ( فراورده‌ هاي‌ نسوزايران‌ )

با سلام و عرض ادب و احترام

طبق اطلاعات دقیق اینجانب از یکی از افراد شاغل در داخل خود شرکت فراورده‌ هاي‌ نسوزايران‌ ، بین دهم تا پانزدهم این ماه گزارش 12 ماهه با سود 70 الی 75 تومانی میشینه روی کدال

نظر شخصی که توی خود شرکت بود که علاوه بر تقسیم سود خوب ، 700 تومان را برای امسال به راحتی خواهد دید و در مجمع که احتمالا حدود سوم خرداد ماه نیز هست ، خبرهای بسیار خوبی اطلاع رسانی خواهد شد .

طرف می گفت حداقل 100 تومان برای سال 1397 سود میسازه

قیمت سهم الان 443 تومان هست ، خب اگه حداقل حداقل 50 تومان تقسیم سود کنه قیمت میشه 393 تومان و شما پی بر ای 6.5 هم حداقل به 100 تومن سال بعد بدی در میاد 650 تومان که 50 تومان هم سود توی مجمع گرفتی میشه همون 700 تومان

700 تومان تقسیم بر 443 تومان یعنی حدودا" 56 درصد سود خالص توی حداکثر 7 الی 8 ماه کاری با کسر 1.5 درصد کارگزاری

خب توی این اوضاع 56 درصد سود توی بازار سهام عالیه

بخصوص که از لحاظ بنیادی بودن و خبرهای خوب هم این سهم پیشتاز هست

یه حقوقی هم از اول بهمن ماه 1396 ( حقوقی اصلی نیست ) بالای 3 میلیون سهم از بازار جمع کرده

بنده به ندرت روی خرید سهمی تاکید می کنم

ولی توصیه اکید من به همه اعضاء محترم و مهمانهای عزیز داشتن مقداری از این سهم در سبدشان هست .

56 درصد توی 7 الی 8 ماه اون هم قطعی خیلی خیلی عالیه

تکنیکال سهم رو هم ، همه اساتید اهداف بالایی برای سهم تایید می کنند

بنیادی محشر + تکنیکال عالی = خرید قطعی سهم
      آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/04/22, 06:59.
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

درود بر بابک خان....دادا..چمبزه..هم خودش تاثیر بسزایی بر فاند سهم داره....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امپراطور بورس
          عضو عادی
          • Nov 2014
          • 63

.......................
          آخرین ویرایش توسط امپراطور بورس؛ 2018/04/22, 10:22.
          [COLOR=#0000ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]

نظر

• امپراطور بورس
            عضو عادی
            • Nov 2014
            • 63

من هم امروز کفرا خریدم و کفرایی شدم.

همه اینهایی که دوستان می گویند در مورد سود حداقل 100 تومانی 97 و طرح چمبزه و ارزش ذاتی بالای سهم و تقسیم سود بالا و...

همه خوب است ولی در برابر این موردی که دیده ام که اگر درست باشد که خودم احتمال بسیار زیاد می دهم درست است اینها هیچ است و بی ارزش...

کفرا به احتمال بسیار زیاد یک برگ آس دارد که رو کند کل بازی و فاند شرکت عوض می شود و به نظر من اگر به قول دوستان امسال 100 تومان بسازد با این مورد و اگر حقیقت داشته باشد که خودم احتمال بسیار زیاد می دهم درست است می تواند در صورت اجرایی شدن در سال آینده حداقل 300 تومان بسازد و سودش را سه برابر کند.

این پستی که دیدم که اگر درست باشد احتمالا کفرا به شاه ماهی بورس ایران تبدیل می شود و حداقل جای یک رشد 100 درصدی را فعلا دارد.خودم احتمال بسیار زیادی می دهد شرکت رفته است به دنبال بی نیاز کردن خود از خرید منیزیت آن هم به وسیله تولید منیزیت از دولومیت.

پست مورد نظر این است:

به نقل از کانال هات سیگنال :

ارزش معادن دولومیتی در چیست ؟

دولومیت که تحت عناوین "دولوستون" و "سنگ دولومیت" نیز شناخته می شود، سنگی است رسوبی که عمدتاً از کانی دولومیت با فرمول شیمایی CaMg(CO2)3 شکل گرفته است .

دولومیت از جمله مواد معدنی مهمی است که به عنوان کانی مادر فلز منیزیم شناخته می شود.

تقاضا براي مصرف منيزيم و آلياژهاي آن به خاطر داشتن مزايايي چون چگـالي كم، استحكام بالا، قابليت شكل پذيري خـوب ، خواص مكانيكي ، مقاومـت بـه خـستگي بـالا، و هـدايت الكتريكـي و حرارتي بالا ، در دهه اخيـر بـه طـور پيوسـته افزايش يافته است.

منیزیم کربنات (یا همان منیزیت) ترکیب پایه تولید بسیاری از ترکیبات منیزیم است که در صنایع مختلف ... خصوصا ترکیبات نسوز کاربرد دارد .

آکاهیم ترکیبات نسوز در صنایع مهمی چون فولاد ، مس ، ریخته گری ، آلومینیوم ، پتروشیمی و پالایشگاه ها کاربرد دارد .

از آنجایی که کانسار منیزیت در ایران فقط محدود به چند ذخیره کوچک در استان خراسان جنوبی است، تولید منیزیت از سنگ معدن آن با مشکل روبرو شده است.

بنابراین تنها ماده اولیه جامدی که برای تولید منیزیت در ایران وجود دارد، سنگ معدن دولومیت است که در کشور یافت می شود.

بر اساس مطالعات زمین شناسی صورت گرفته، در بیشتر پهنه های معدنی ایران چون استان های همدان، یزد، لرستان، سیستان بلوچستان، خراسان بزرگ، گلستان و مازندران کانی زایی دولومیت اتفاق افتاده که بر اثر آن ذخایر عظیمی از فلز منیزیم در دل این کانی ها قرار گرفته است.

اما با توجه به میزان آن می توان چند نقطه از کشور را مهد دولومیت دانست ، استان همدان یکی از نقاط هدف این ماده معدنی ( با ذخایر دولومیت خلوص بالا )به شمار می رود.

شرح مطالب بعنوان پیش درآمد بماند تا بعد ...

تا انشاا... در آینده نزدیک با خروجی خبرهای خوب و بسیار مهم از کفرا در خدمتتان باشیم .

یعنی اگر این پیش بینی من با توجه به این پست درست باشد با یک سهم دیگری طرف هستیم با پتانسیل افزایش سود انفجاری

ممکن هم هست اینها همه توهمات من باشد و شرکت به دنبال تولید منیزیت از دولومیت نباشد ولی تجربه سالها در بورس بودن به من می گوید در این سهم خبری است.

دوستان هم خودشان می توانند حساب کنند مثل می عزیز که اگر قرار باشد شرکت دیگر منیزیت نخرد و خودش تولید کند سود شرکت حداقل چند برابر می شود.

به نظر من سودش حداقل سه برابر می شود چون بیشترین مواد اولیه ای که مصرف می کند همین منیزیت است تازه این بدون توجه به دیگر عوامل سودساز مثل افزایش قیمت محصولات و امکان تولید محصولات جدید و... است.

دیگه تصمیم با خود دوستان بنده نظراتم را گفتم می خواهید سهمتان را بفروشید یا بخرید یا نگه دارید امیدوارم همه پر سود باشید.ولی خودم با توکل به خدا تا بتوانم اضافه می کنم.
            آخرین ویرایش توسط امپراطور بورس؛ 2018/04/22, 14:42.
            [COLOR=#0000ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

مصاحبه تلوزیونی مدیرعامل شرکت فرآورده های نسوزایران باواحدخبر صداوسیمای مرکز اصفهان درموردتولیدآجرآلومو ال آی برای کوره بلند کارخانه ذوب آهن اصفهان درسال حمایت ازکالای ایرانی

https://t.me/Boursepress_With_BABAK52
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

دوستان از افزایش سرمایه پرسیدند...قراره انجام...بشه...ولی تا امروز ..استارتش نخورده...مجمع هم...تا 10 خرداد برگزار ..میشه...مالی شرکت بسیار تنبله...میخواهند...تعدیل را از 20 اردیبهشت ب بعد..همراه با ..صورت مالی 12 ماهه اعلام..کنند.....زنگ بزنید شرکت فشار بیارید..که حداقل .یه فرم..افشا سود بفرستند....
                کلا به زیر مجموعه های تامین فشار نیارید...کار نمیکنند..

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

......طرف نمیخواهد بفهمه..که کف سهم...425...430...بسته شده..همانگونه..که 410 بازی دراورد..و سهمش را بر باد داد.....این سری...430...باقی مانده را از دست..میده...

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

.....دوستان خودشان استادند..صرفا برای کسایی میگم..که شاید خیلی ..نسبت به فاند سهم اطلاعی نداشته باشند..
                    در سال 96...شرکت 109..میلیارد فروش داشته...14 میلیارد سربار...و 10 میلیارد هزینه عمومی تشکیلاتی.....در مجموع...24 میلیارد ....یعنی22 درصد از کل فروش ..یا سهمی 64 تومان...
                    وقتی فروش شرکت بره بالا.البته بالا رفتنی که بخاطر ..افزایش نرخ فروش باشه...بشدت بر ..درصد .سهم سربار و تشکیلاتی از فروش اثر ...میگذارد....در 97..حداقل 160...میلیارد فروش خواهد داشت...یعنی تقربا 50 درصد بالاتر از 96.....در شرایط ..مشابه..اگر در 97..سهم سر بار و تشکیلاتی ..بخواهد همان 22 درصد 96...باشه...باید در 97...عدد سربار و تشکیلاتی به 35 میلیارد برسه...
                    و جالبه بدانید..که سربار در 96...با بهینه شدن و افزایش راندمان...با 95....برابره...و رشدی نداشته...
                    طبق تفسیری..میزان سربار در 3 ماهه اول 97...3/1 میلیارد و تشکیلاتی 2/1 میلیارد..خواهد بود...در مجموع 5/2 میلیارد......در 97..حداکثر...مجموع سربار و تشکیلاتی..28..میلیارد خواهد شد....
                    در نتیجه...فقط سهمی 20..تومان...از همین..محل...به سود ناخالص افزوده..میشه....
                    حال ..اگر...5/2 میلیارد ..پیش بینی شرکت برای سربار و تشکیلاتی 3 ماهه اول 97 را ..مبنا بگیریم...سربار و تشکیلاتی 97...بسیار کمتر از 28..میلیارد...میشه...
                    در شرکتی مانند کفرا و یا کربن..که سهم سربار و تشکیلاتی ...نسبت به....مبلغ فروش بالاست.....افزایش مبلغ فروش...به صورت تصاعدی بر سود ناخالص اثر ..میگذارد...
                    کفرا جز ..تک سهمی هایی .است..که با برجام...و یا بی برجام...در 97...پدیده..خواهد شد...
                    کل معاملات امروز....320 هزار سهم بود..که نشان از ....خشک بودن...سهم..داره.....فعلا هر کی فروخت..بالاتر باید بگذارد سرجاش...تا 1 ماه دیگه...مجمع داره.و..50...تا 70..سود نقدی میده..سهم با احتساب 435 تومان..برای خریدار....میوفته...385..365........دریای پتانسیل های عملیاتی کفرا در 97...و افتتاح جمبزه..را ..کنار هم بگذارید....هیچ دلیل غقلانی...برای فروش کفرا در این قیمتها وجود ندارد..
                    ارادتمند

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

بورس_ذوب, [25.04.18 16:24]
                      ?️ @esfahan_steel_company

با تلاش متخصصان شرکت ذوب آهن محقق شد
                      بومی سازی فناوری آجر نسوز آلومینا در کشور

پژوهشگران شرکت فرآورده‌های نسوز ایران موفق به طراحی و تولید آجر نسوز آلومینامولایتی شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیرعامل کارخانه نسوز ایران با بیان اینکه فناوری این نوع فرآورده نسوز در انحصار تعداد معدودی از کشور‌های اروپایی و آسیای شرقی بود گفت: محققان و صنعتگران شرکت ذوب آهن اصفهان با ۱۰میلیارد ریال هزینه در مدت یک سال به این فناوری دست یافتند.
                      ..........طنزیست برای خودش..مدیر عامل کفرا...
                      اجر نسوز در کفرا ..تولید شده...بعد از کارشناسان ذوب اهن..تشکر کرده.....
                      مثل این..میمونه...طارمی گل را بزنه....بعد از بیرانوند تشکر کنند.......
                      ..مدیریت در ایران یه اصل داره..انهم پاچه خواریست.....

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

از مقدار فروش فروردین ماه کسی اطلاعی داره؟مقدار فروش میتونه روند کوتاه مدت یکی دو هفته ای سهم رو مشخص کنه
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

تامین خریدار سهم بوده...تامینی که در حیات بورسی خود ..با خرید سهام...زیر مجموعه...بیگانه است...

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

چیزی که بنده شنیدم..تا حدود زیادی هم موثقه..تامین به تمام شرکتهای وابسته اعلام..کرده..که سیاست تقسیم سود حداکثری در مجامع خواهد داشت....قرار بوده یه سری املاک و شرکتها را بفروشند...که...موفق نشدند..

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

مجمع در تاریخ...2 خرداد برگزار ...میشه...سود...75..تا 78..تومان.....سیاست تقسیم..حداکثری.............فروش فروردین...فقط در 15 روز...9/5...الی 10...میلیارد.....شرکت با انباشت تقاضا ..مواجه....افزایش سرمایه از 37/3...به 50...میلیرد...در نیمه اول ..اجرایی و ثبت..میشه......هر چی خواستید در اوردم.....کارگراش وضعشون..خوبه..پیشنهاد...اضافه کاری عالی داده بودن..که کارگرا از 10 بیان سر کار...که .گویا ..قسمت اعظم..کارگرا ریشه شیرازی دارن.laughingsmileylaughingsmileylaughingsmiley/:.yead.:/:D.نیامدن..سر کار...
                              کارگرا اگر اصفهانی بودن....شب 9...دم..شرکت می خوابیدن...بنده به عنوان....یه دادا....از عموم...ملت شهید پرور اصفهان...برای این حرکت..کارگران..کفرا عذر میخوام......
                              رفته بودیم...13 بدر...با یه اکیپ شیرازی ..بر خوردیم...چیپس..ماست.موسیر تمام...شد....تکان نخوردن..برن بگیرن...خشک خشک.بقیه ...داستان را رفتن بالا....
                              آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/04/28, 09:22.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در ارزندگی سهم..همین ..بس که در 3 ماهه چهارم....27 تا 30..تومان.خالص.عملیاتی ...ساخته....با داستان.......چمبزه...سودی بینظیر خواهد ساخت....
                                بفروشسد...فرار..کنید...برجام به بخوره...به جای اجر...نسوز..قراره...تریاک..سوخته....بفروشند......ر وح پدر مرحوم..ترامپ شاد...هر کی به سهم...اعتقاد نداره..امروز خارج...میشه....ما میمانیم...کفرا...و...سوخته تریاک بعد برجام.....
                                :.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X