فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : فراورده هاي نسوزايران ( كفرا )

در اصل توسط M.B پست شده است View Post
    دوستان لطفا در این تاپیک اینقدر بحث نکنید و تاپیک را به بی راهه نبرید و بحث بین خودتان را لطفا در خصوصی انجام دهید با تشکر از هر دو دوست عزیز

لطفا هیچ کسی دیگه این بحث را ادامه نده با تشکر از تمامی دوستان
    سلام.کسی دعوا یا بحث ننمود دوست عزیز.این بحث ها اشکال ندارد. من خودم متخصص زالوصفت شناسی می باشم. تا این لحظه این خبرها نمی باشد. هم نوام خان از بچه های خوب می باشد و خیرخواه است هم بابک خان از قدیمیها می باشد.موضوع هم شلوغ بگردد یا نگرد این سهم راه خودش را می یابد و می رود.با تشکر از حسن نیت شما
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      امام قلی خان
      دنبال نوسانات 5-6 درصدی نباش.گیریم منفی هم باز کنه (که البته باز نمیکنه و مثبت باز میشه) باز هم اهداف میان مدتش که بارها گفتیم سر جاشونه.
      از ارومبورس خان هم تشکر می نمایم که در این سهم راهنمایی ام نمود
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        دادا من خودم..از 323..تا 354..خرید داشتم..نخری ..فردا بیاد پایین...تنبان ..ما..را در بیاری...ارادتمند...هدف..سهامداری 1 ساله دارم...کوتاه مدتی نخریدم...
        می خان دادا سلام.نمی دانم چند سالت می باشد اما اگر دم دستم بودی لپت را می کشیدم و یک ماچت می نمودم. من شلوار کسی را تا بحال در نیاورده ام.دستت هم درد نکند.از همان روزی که زنت را جسارت به خرج دادی و طلاق دادی گفتم این پسر به درد رفاقت می خورد. آمدم تشکر بنمایم.دست همه تان درد نکند که من پیرمرد را دستم را می گیرید سوار و پیاده می نمایید.
        با تشکر
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

بگمانم پس از تقسیم سود در مجمع عادی سالیانه،بازگشایی ممکنه بالاتر انجام بگیره.مثلا روی 550 تومن بره مجمع و 50 تومن تقسیم کنه و قیمت پایانی بعد از بازگشایی بیفته رو 500 تومن، روی 530 تومن بازگشایی بشه.حال این نظره ،ببینیم چقدر درست در میاد.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

با سلام و عرض ادب و احترام

فقط 103 تومان سود انباشته داره

این سهم محشره و غوغا خواهد کرد

احتمال افزایش سرمایه از انباشته بسیار بالاست

سهمتان را دو دستی بچسبید که این سهم امسال غوغا به پا خواهد کرد

نوسانگیرها و کسانی که تصور می کنند می توانند بفروشند و تصور واهی داشته باشند که عین سود تقسیمی کسر خواهد شد و بعد مجمع می خواهند بخرند، سخت در اشتباهند و نقره داغ خواهند شد . با خبرهایی که در مجمع می آید تازه همه اونهایی که سهم دارند هم بعد مجمع به شدت خریدار سهم خواهند بود .

قطعا چون می خواد افزایش سرمایه از انباشته بدهد ، حقوقی اصلی سعی میکند بعد مجمع سهم با قیمت خوبی باز شود که هر چه قیمت سهم بالاتر باز شود برای افزایش سرمایه بهتر خواهد بود
            آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/05/19, 08:30.
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

خداییش آخر خنده هست ، طرف دیروز سهمش رو به صف خرید رو 5136 ریال نداده و امروز بالای 5200 ریال و توی 5298 ریال نفروخته ، میاد رو 5054 ریال میفروشه !!

آخه برادر من مگه نمیبینی می خوان پایین سهم رو جمع کنن ، سهمی که دیروز رو 5136 ریال صف خرید بوده رو روی 5054 ریال میفروشی!!!

اگه سهم ارزشمند نبود که حقوقی سهمش رو میفروخت توی این قیمتها

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

یه تعداد فروشنده که نمیخوان برن مجمع ،دارند رنج منفی میزنند ولی بنظر من اینا برنده نیستند،نمیگم بازنده هستند چون ممکنه با پول فروش کفرا،سهام دیگه ای بخرن و سود ببرند ولی بگمان من برنده نیستند،من فکر میکنم در مجمع کفرا بودن بهتر از نبودنش هست.
                هر چند سود رو دیر پرداخت میکنند سود منو که بعد از 26 دی ماه خواهند داد،یعنی یه چیزی حدود 8 ماه دیگه ولی ارزش مجمع رفتن رو داره،چون اگه خرید معدن در مجمع تایید بشه قیمت بازگشایی میتونه بالاتر از بسته شدن باشه از اونطرف هم در این یکی دو ماه ،واحد چمبزه افتتاح میشه که برای روند آینده سهم بهتره.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/05/19, 09:40.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

یه تعداد فروشنده که نمیخوان برن مجمع ،دارند رنج منفی میزنند ولی بنظر من اینا برنده نیستند،نمیگم بازنده هستند چون ممکنه با پول فروش کفرا،سهام دیگه ای بخرن و سود ببرند ولی بگمان من برنده نیستند،من فکر میکنم در مجمع کفرا بودن بهتر از نبودنش هست.
                  هر چند سود رو دیر پرداخت میکنند سود منو که بعد از 26 دی ماه خواهند داد،یعنی یه چیزی حدود 8 ماه دیگه ولی ارزش مجمع رفتن رو داره،چون اگه خرید معدن در مجمع تایید بشه قیمت بازگشایی میتونه بالاتر از بسته شدن باشه از اونطرف هم در این یکی دو ماه ،واحد جمبزه افتتاح میشه که برای روند آینده سهم بهتره.
                  با سلام و عرض ادب

البته احتمالش هم هست که برای اینکه بتونن سهم رو مفت از سهامدار بخرند دارند این کار رو می کنند ، وگرنه کسی که نخواد بره مجمع که لازم نیست رنج منفی بکشه توی این بازار !!! مجمع هم چهارشنبه هست یعنی سهم آخر بازار سه شنبه بسته میشه یعنی به جز امروز سه روز دیگه هم فرصت هست . طرف دیروز به صف خرید نفروخته و سه روز دیگه به جز امروز وقت داره و بیاد رنج منفی بکشه خداییش عقلانی نیست !!

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                    با سلام و عرض ادب

البته احتمالش هم هست که برای اینکه بتونن سهم رو مفت از سهامدار بخرند دارند این کار رو می کنند ، وگرنه کسی که نخواد بره مجمع که لازم نیست رنج منفی بکشه توی این بازار !!! مجمع هم چهارشنبه هست یعنی سهم آخر بازار سه شنبه بسته میشه یعنی به جز امروز سه روز دیگه هم فرصت هست . طرف دیروز به صف خرید نفروخته و سه روز دیگه به جز امروز وقت داره و بیاد رنج منفی بکشه خداییش عقلانی نیست !!
                    دوشنبه اخر وقت میبنده.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام و عرض ادب و احترام

همین الان خبر قطعی گرفتم که علاوه بر قراردادی که با ذوب بسته بودند و افشاء شد ؛ چند تا قرارداد با فولاد مبارکه بسته شده که به زودی روی کدال می آید و خبر خرید معدن در همدان هم قطعی قطعی هست و معدن منیزیت خریداری شده که در مجمع اعلام میشه و توی این دو تا خبر شک نکنید

من هم توصیه میکنم دوستان سهمشان را نفروشند و باهاش برن مجمع

چون با این قراردادهای جدید که با فولاد مبارکه بسته شده و خبر خرید مجمع خداییش خیلی خیلی حیفه فروش سهم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

روند صعودی کفرا اونقدر قوی هست که هر لحظه ممکنه فشار خریدی بیاد و سهم رو از این منفی اندک به صف خرید برسونه.
                        نگران این منفی های اندک نباشید و صبور باشید.
                        انشالله یه رالی صعودی دیگه بعد از مجمع با شنیدن شدن خبرهای مجمع به گوش بازار خواهیم داشت.

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

امروز یه نوسان 4درصدی از کفرا ..با درصدی از پرتفوی گرفتم....که نوسان نگرفته مجمع نریم...با کلی هول ولا...هر کی فروخت ..باخت ..بدم..باخت...گویا نرخ فروش در الومینی جهش بالایی حتی نسبت به فروردینی که 45 درصد بالاتر از میانگین 3 ماهه سوم بوده داشته...
                          اساتید فروشنده...یادشان رفته سهم..دها میلیارد مواد اولیه را با دلار ازاد میخریده..و در 97 با دلار ی 20 درصد پایین تر داره میخره{.منبع..گزارش هیات مدیره}..به گفته دوستی ..در تاریخ..کفرا همچین شرایطی وجود نداشته..و البته کاملا درست..میگه...الان دارن محصولات شرکت را پیش خرید میکنند..
                          پس فردا دیدید..لیزینگ کفرا راه افتاد تعجب نکنید..هههههههه
                          :.thumbsupsmileyanim/:.grlim:./:))
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

روند صعودی کفرا اونقدر قوی هست که هر لحظه ممکنه فشار خریدی بیاد و سهم رو از این منفی اندک به صف خرید برسونه.
                            نگران این منفی های اندک نباشید و صبور باشید.
                            انشالله یه رالی صعودی دیگه بعد از مجمع با شنیدن شدن خبرهای مجمع به گوش بازار خواهیم داشت.
                            دوست عزیز من کمی نقدینگی دارم به نظر شما آیا فردا کفرا بخرم.
                            نقدینگی من زیر 15 میل هست.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                              دوست عزیز من کمی نقدینگی دارم به نظر شما آیا فردا کفرا بخرم.
                              نقدینگی من زیر 15 میل هست.
                              من نظرم رو در مورد کفرا در طی دهها پستی که ارسال کرده ام،گفته ام.اهداف میان مدت و حتی بلند مدت سهم گفته شده ،دیگه تصمیم با شماست که بخرید یا نخرید.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

درود..
                                سهم..به احتمال بسیار بالا در 3 ماهه سوم...فروش 38 تا 40 میلیاردی خواهد داشت...
                                ولی نکته حائز اهمیت افزایش 45 درصدی نرخ فروش اجر الومینی نسبت به 3 ماهه چهارم..است...15 درصد فروش در 3 مه چهارم اجر الومینی بوده..پس نمیتوان بسادگی از کنار این موضوع گذشت...حاشیه سود اجر الومینی بشدت بالاتر از 3 ماهه چهارم رفته...
                                حاشیه سود اجر در 96..38/2..و..جرم..28/2 ...بوده..پس هر چه سهم فروش اجر بالاتر از جرم..باشه..جاشیه سود کلی بالاتر میره
                                در 3 ماهه چهارم..96..79/1 درصد فروش اجر بوده...در فروردین.84/2 درصد فروش..
                                ..شرکت در 96 ..16/5 میلیارد منیزیت خارجی مصرف کرده.که قیمتش بسیار بالاتر از داخلیست...و البته از نظر کیفی نباید تفاوتی داشته باشند..به این دلیل...در 9 ماهه 5427 تن به ارزش .10/940میلیارد..منیزیت خارجی و3613 تن ..به ارزش 5/110 میلیارد..منیزیت داخلی مصرف کرده......همانطور که میبیند...از لحاظ ریالی و تناژ مصرفی..سهم منیزیت خارجی بشدت بالاتر بوده..
                                ولی در 3 ماهه چهارم..اتفاق جالب و معنا داری افتاده...
                                میزان..مصرف منیزیت خارجی1270 تن...به ارزش 5/587.......و داخلی1913 تن به ارزش4/994 میلیارد...رسیده...یعنی شرکت با تناسبی بالا منیزیت داخلی را جایگزین خارجی کرده..
                                میانگین قیمت مصرف منیزیت خارجی در 3 ماهه چهارم...تنی 4/4 میلیون....و موجودی پایان دوره 96.....تنی 3/320 میلیون...که یعنی برای ماهها ابتدایی 97...نرخ موجودی منیزیت خارجی شرکت بیش از 30 درصد ارزانتر از میانگین..مصرف 3 ماهه چهارم..است...و 2040 تن به مبلغ حدود 6/770..میلیارد ارزش این موجودی پایان دوره است..که عدد کمی نیست
                                و اما ..منیزیت داخلی ..نیز...در 3 ماهه چهارم..تنی 2/610...مصرف کرده...و..موجودی پایان دوره 96..تنی 1/742 ست..که اینهم..حدود 50 درصد کمتر از نرخ..مصرف 3 ماهه چهارم.. کمتر است...
                                ارزش این اتفاق وقتی نمایان میشه.که..بدانید 27/5 میلیارد از 53 میلیارد یا 52 درصد از مواد اولیه مصرفی شرکت در 96...منیزیت داخلی و خارجیست...
                                مطالبی که ذکر شد تماما مستند به اطلاعات ارائه شده شرکت است....
                                اتفاقات بزرگی در افزایش حاشیه سود در سال 97...داره اتفاق می افتد..که شاید منجر به افزایش حاشیه سود ناخالص به عددی بسیار بالاتر از 3 ماهه چهارم..بشه..
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X