تحلیل های اقتصادی کلان از بازار های جهانی و داخل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
    داو جونز 18 تا مثبت شدش طلا 85 تا ريخته خيلي از افراد اعتقاد دارند كه حركت طلا خلاف اقتصاد جهاني مي باشد يعني وقتي كه بحرانه جهاني هست و تمام فلزات رنگي رو به پايين اين بايد بياد بالا حالا چرا اين قضيه بر عكس شده؟
    اینجا بخاطر افزایش ارزش دلار، افت طلا رو داریم

افزایش ارزش دلار هم ریشه در سیاست جدید فدرال رزرو داره
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بورسیان
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 38

خوب ریزش طلا واقعا" به کمک بورسها اومده فقط سهامهای فلزات رنگی کمی فعلا اذیت خواهند کرد

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

طلا در اين لحظه 102 واحد ريخته ريزشي كه تا به حال سابقه نداشته اونم توي يك روز توي سايتاي همسايه صحبت از طلاي 1350 هست ايا اين امكان داره؟
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

طلا در اين لحظه 102 واحد ريخته ريزشي كه تا به حال سابقه نداشته اونم توي يك روز توي سايتاي همسايه صحبت از طلاي 1350 هست ايا اين امكان داره؟
          بچه های تکنیکالی 1550 رو هدف میدونن
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حیدر بابا
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 70

دوستان خسته نباشین
            نمی خوام از اون دسته ادم ها باشم که اعداد نجومی در مسیر مثبت یا منفی می دن ولی من با یکی از دوستام حدود 1 ماه پیش
            فلزات رو خواستیم تحلیل کنیم که به اعداد باور نکردنی رسیدیم و برا همین عنوان نکردیم
            ولی نتایج رو عرض می کنم:
            مس : مرحله اول 6000-6500 و مرحله دوم 3000
            روی 1600 و در صورت امکان 900
            طلا :1500 و 1250
            نفت : 40-45 (که اوضائ مملکت رو رقم می زند )
            امیدوارم دوستان برنامه ای اتخاذ کنن تا در این بازار هم صود بکنن(یاد بترانس در ان دوران بخیر)

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

در اصل توسط حیدر بابا پست شده است View Post
              دوستان خسته نباشین
              نمی خوام از اون دسته ادم ها باشم که اعداد نجومی در مسیر مثبت یا منفی می دن ولی من با یکی از دوستام حدود 1 ماه پیش
              فلزات رو خواستیم تحلیل کنیم که به اعداد باور نکردنی رسیدیم و برا همین عنوان نکردیم
              ولی نتایج رو عرض می کنم:
              امیدوارم دوستان برنامه ای اتخاذ کنن تا در این بازار هم صود بکنن(یاد بترانس در ان دوران بخیر)
              سلام
              شاید یکی از دلایلی که اعلام نکردید به خاطر این بوده که مطمئن نبودید و اما و اگر بوده
              حالا که دو روز قیمتهای جهانی ریخته همه حرف از قیمتهای بحران 2008 رو میزنن
              من نظرم اینه با اعلام پیشبینی جدید اقتصاد روند دو روز پیش قیمتهای جهانی کاملا منطقی بوده و تا حدودی هیجان هم هست و ادامه دار نیست ولی رشد هم نباید فعلا انتظار داشت. هنوز درست نیست قیمتهای بحران 2008 رو اعلام کنیم و فقط ترس برای خودمون و اشتباه برای تازه واردها ایجاد کنیم پرتفوی من ثباغ .بوعلی.صدرا.بهمن.بترانس.سیستم هست و سهامهای جهانی ندارم ولی رعایت بقیه دوستانی که سهامهای جهانی دارند رو داشته باشید چون فعلا خیلی زوده این قیمتها رو اعلام کنیم.

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

[quote]
                نقل قول نوشته اصلی توسط حیدر بابا
                دوستان خسته نباشین
                ولی نتایج رو عرض می کنم:
                امیدوارم دوستان برنامه ای اتخاذ کنن تا در این بازار هم صود بکنن(یاد بترانس در ان دوران بخیر)[/ quote]

سلام
                شاید یکی از دلایلی که اعلام نکردید به خاطر این بوده که مطمئن نبودید و اما و اگر بوده
                حالا که دو روز قیمتهای جهانی ریخته همه حرف از قیمتهای بحران 2008 رو میزنن
                من نظرم اینه با اعلام پیشبینی جدید اقتصاد روند دو روز پیش قیمتهای جهانی کاملا منطقی بوده و تا حدودی هیجان هم هست و ادامه دار نیست ولی رشد هم نباید فعلا انتظار داشت. هنوز درست نیست قیمتهای بحران 2008 رو اعلام کنیم و فقط ترس برای خودمون و اشتباه برای تازه واردها ایجاد کنیم پرتفوی من ثباغ .بوعلی.صدرا.بهمن.بترانس.سیس� �م هست و سهامهای جهانی ندارم ولی رعایت بقیه دوستانی که سهامهای جهانی دارند رو داشته باشید چون فعلا خیلی زوده این قیمتها رو اعلام کنیم.
                ببخشید میشه بفرمایید این سقوط ازاد در چه مدتی اتفاق میافتد.

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

[QUOTE=shadi;54465]
                  نقل قول نوشته اصلی توسط حیدر بابا
                  دوستان خسته نباشین
                  ولی نتایج رو عرض می کنم:
                  امیدوارم دوستان برنامه ای اتخاذ کنن تا در این بازار هم صود بکنن(یاد بترانس در ان دوران بخیر)[/ quote]

ببخشید میشه بفرمایید این سقوط ازاد در چه مدتی اتفاق میافتد.
                  سلام
                  دوست عزیز من نظر شخصی میدم
                  من سقوط ازادی که دوستان از روی 1000 یا مس 3000 یا نفت 45 رو پیشبینی کردن تصور نمیکنم من افت قیمتهای جهانی را با خبرهای اعلامی از یونان و المان و اقتصاد امریکا وسطوح مقاومت قوی را در میان مدت
                  مس 6400 روی 1750 نفت 74

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

[quote=شکارچی;54504]
                    در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                    سلام
                    دوست عزیز من نظر شخصی میدم
                    من سقوط ازادی که دوستان از روی 1000 یا مس 3000 یا نفت 45 رو پیشبینی کردن تصور نمیکنم من افت قیمتهای جهانی را با خبرهای اعلامی از یونان و المان و اقتصاد امریکا وسطوح مقاومت قوی را در میان مدت
                    مس 6400 روی 1750 نفت 74
                    سرنوشت یونان در روزهای فعلی تعیین میشه

یونان دقیقا بر لبه تیغ قرار گرفته

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

با ریزش قیمت جهانی طلا و متعاقبا افت سکه ؛ مامن بعدی پولهای سرگردان این بازار،بحثهای زیادی رو به راه انداخته

نظر شخصی من اینه که ریزش بازار سهام که منجر به خروج درصد عظیمی از سرمایه میشه رو نباید با ریزش طلا مقایسه کرد . دلیلش هم متفاوت بودن ملاکهای ارزش گذاری میان طلا و سهام هست .

چون هنوز هم به عقیده ی بسیاری ، طلا بهترین جایگزین پول نقد محسوب میشه

خیلی ها هم این ریزش فعلی فرصت خرید قلمداد میکنن.چون با توجه به اوضاع اقتصاد جهانی ، احتمال فراوان جدا شدن یونان از یورو .داون گرید ایتالیا( سومین قدرت اقتصادی یورو ).ورشکسته شدن 73 امین بانک آمریکا در این سال ، اوضاع نابسامان بانکهای فرانسوی . کاهش تولیدات صنعتی چین و ....... افق بلند مدت طلا کماکان صعودیست

روی صحبت من تنها به قیمت جهانی اونس نیست. به قیمت داخلی سکه اس.

مسلما به چند دلیل بزرگ ، این پولها به سمت بورس نمیاد .
                      1- تشدید اختلافات سیاسی و بحث اختلاس و جریان انحرافی
                      2- ریزش بازارهای جهانی
                      3- نمایان شدن نتایج هدفمندی در وخیم شدن وضعیت اقتصادی کشور
                      4-فراموش نشدن خاطره تلخ اردیبهشت ماه برای سرمایه گذاران ناآشنا

اما در این بین به احتمال زیاد، بازهم بازار ارز ملتهب خواهد شد . اما بازهم به دلیل افق نامطمئن اقتصاد جهانی ، اعتماد زیادی به این بازار جلب نمیشه.

حواسمون باشه که قیمت نفت - عامل تاثیرگذار قدرت مالی دولت ایران - در مسیر نزول قدم میذاره و این دولت رو مجبور به کاهش هزینه ها میکنه . که حمایت از بازار هم یکی از اون هزینه هاس. در سال 89 حدود 18% کسری بودجه داشتیم ( در سال 89 فقط 3 ماه هدفمندی یارانه ها اجرا شد ).
                      پس خیلی نمیشه به حمایت دولتی دل بست .

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

در حال حاضر نفت بالاي 100 دلار ميباشد پس فعلا خطري متوجه دولت نيست در مورد حمايت دولت از بازار هم كه دولت از روز اولي كه سر كار اومده از اين بازار حمايت نكرده و نخواهد كرد
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ستوده
                          عضو عادی
                          • Jun 2025
                          • 17

من زیاد از این صحبتهای شما سر در نمیارم
                          اما مگر این دولتهای اروپایی قراره دو بار از یک سوراخ گزیده شوند
                          که همه از بحران سال 2008 دم میزنند
                          یعنی بعد از 3 سال هنوز نمیدونند اون بحران برای چی پیش امد و الان باید چه کنند که دوباره پیش نیاد
                          بعدم مگه ایران نفتش را بر حسب میانگین فروش محاسبه نمیکنه
                          الانم که داره بالای 105 دلار
                          یا بهتر بگم 107 دلار معامله میشه
                          شما چرا با نفت تگزاس مقایسه میکنید

اما یک نکته
                          مگر ایران همیشه نگفته ما با بازارهای جهانی فرق داریم
                          خوب حالا باید بیاد اهرمهای شاخص را بیدار کنه
                          تا رنگ شاخص را قبل از انتخابات به نفع خودشان تغییر بدهند

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در حال حاضر نفت بالاي 100 دلار ميباشد پس فعلا خطري متوجه دولت نيست در مورد حمايت دولت از بازار هم كه دولت از روز اولي كه سر كار اومده از اين بازار حمايت نكرده و نخواهد كرد
                            چند ماه پیش هم 148 دلار بود...

پس این مدت بخش خصوصی حمایت میکرده از شاخص!

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

اولا كه مسخره نكن دوما نفت 148 دلار نبوده سوما اگر كه من ميگم فعلا خطري متوجه دولت نيست به اين خاطر مي باشد كه دولت توي بودجه نفت رو 80 دلار ديده و تا زماني كه نفت رو بالاتر از 80 ميفروشه خطري نداره در مورد شاخص كلي سهم وارد بازار شده الان شاخص چنده چقدر رشد داشته تازه اين شاخص دست كاري شده زمان بحران اقتصادي 2008 يادته دولت چه حمايتي كرد وقتي كه سهامها همين جوري با گره مي امدن پايين

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط ستوده پست شده است View Post
                                من زیاد از این صحبتهای شما سر در نمیارم
                                اما مگر این دولتهای اروپایی قراره دو بار از یک سوراخ گزیده شوند
                                که همه از بحران سال 2008 دم میزنند
                                یعنی بعد از 3 سال هنوز نمیدونند اون بحران برای چی پیش امد و الان باید چه کنند که دوباره پیش نیاد
                                بعدم مگه ایران نفتش را بر حسب میانگین فروش محاسبه نمیکنه
                                الانم که داره بالای 105 دلار
                                یا بهتر بگم 107 دلار معامله میشه
                                شما چرا با نفت تگزاس مقایسه میکنید

اما یک نکته
                                مگر ایران همیشه نگفته ما با بازارهای جهانی فرق داریم
                                خوب حالا باید بیاد اهرمهای شاخص را بیدار کنه
                                تا رنگ شاخص را قبل از انتخابات به نفع خودشان تغییر بدهند
                                دولتهای اروپایی برای خروج از بحران سال 2008 از سیاست انبساطی مالی استفاده کردند . یکی از ابزارهای سیاستهای مالی انبساطی ، ایجاد کسری بودجه از طریق افزایش هزینه های دولتی در بخش عمران و صنایع زیرساختی بود . این کسری بودجه از طریق افزایش بدهی های دولتی ایجاد شد . بعد از گذشت 3 سال و باز نگشتن این سرمایه گذاری ها به درآمد دولتها ،دولتها سعی کردند با افزایش دوباره بدهی ها ، هزینه های گزاف خودشون رو پوشش بدن . اما در این میان به گرداب بحران بدهی دچار شدند . از طرفی بدلیل همین بحران بدهی و کاهش رتبه اعتباری ، بانکها هم با افزایش مشکل بازپرداخت وامهای رهنی مواجه شدند .

بنده با نفت تگزاس مقایسه نکردم . قیمت نفت اوپک هم کاهشیه . مگه میشه نفت تگزاس پایین بیاد و نفت اوپک تغییر نکنه؟

جالبه در این برهه ، همه حرف دولت ایران رو قبول میکنن که بازار ما با بازار جهانی فرق میکنه . کسی تاحالا دلیل علمی برای این تفاوت اعلام کرده؟
                                بازار ایران از بازار جهانی جهت میگیره و دلیلش هم بالا بودن وزن سهام شرکتای معدنی و پتروشیمی در سبد بازاره . دیگه دوران اقتصاد ایزوله کمونیستی گذشته و کسی هم نمیتونه چنین ادعایی داشته باشه.

اهرمهای شاخص چه شرکتهایی هستند؟ غدیر که دقیقا همگرا با نفت حرکت میکنه . فملی که با این قیمت مس دلیلی برای رشد نداره . بانکی ها هم که بدلیل اختلاس از اعتماد بازار به دور هستند . شاید فولاد مبارکه که اونهم همه پتانسیلاش در ماه قبل آزاد شد و تا 360 رفت .

خیلی ها فک میکنن که چون دولت ما نفت 105 دلاری میفروشه هیچ مشکلی تهدیدش نمیکنه . کافی به یاد بیاریم که حقوق و دستمزدها طبق قانون 10% رشد داشت . دولت ایران بدلیل حجیم بودن ، بزرگترین مصرف کننده کالا در کشوره که از هدفمندی یارانه ها تاثیر زیادی گرفته .

در کل اگر همه فاکتورها برای بازار ایران مثبت باشه ولی فاکتور سیاسی مثبت نباشه نباید انتظار رنگ سبز رو برای شاخص داشته باشیم

نظر

در حال کار...
                                X