کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله باربد جان ، دیروز عرض کردم توی تاپیک چه کردید....
این منفی های جهانی باعث میشه پولا به سمت سهمای کوچیک بره
پس دوستان هم باید از سهمای لیدر دوری کنند و به سهمای کوچیک با بنیاد شیفت کنن.
پیشنهاد من مثل قبل سیمانی ها و کاشیه .
نظر شما چیه؟
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
شاخص دلار همچنان مثبته
البته شاخصهای اروپایی هم به جز فوتسی مثبت هستند
طلا هم از 1500 دلار خارج و به 1611 رسید
واقعا تحلیل این اوضاع سخته
اما امیدوارم مس دوباره به 7000 و در نهایت 8000 برگرده چون اگر همین افت ادامه پیدا کنه خیلی شرکتها سود امسالشون روهم سخت پوشش میدن
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
در اروپا قرار شده حمایت اقتصادی رو از بخش بانکی شروع کنند.
همونطور که قبلا عرض کردم ، حساسترین نقطه اقتصاد سرمایه داری بخش بانکیه
هفته قبل هم موسسه اس اند پی چندین بانک فرانسوی رو داون گرید کرد .
شاید نقطه احیای اقتصاد جهانی ، نجات بانکهای حوزه یورو باشه .
امروز سهام اغلب بانکیها در اروپا بدلیل اخبار حمایت، مثبت بود
بله باربد جان ، دیروز عرض کردم توی تاپیک چه کردید....
این منفی های جهانی باعث میشه پولا به سمت سهمای کوچیک بره
پس دوستان هم باید از سهمای لیدر دوری کنند و به سهمای کوچیک با بنیاد شیفت کنن.
پیشنهاد من مثل قبل سیمانی ها و کاشیه .
نظر شما چیه؟
سهمهای کوچک به دلیل کنترل شوندگی
برای بازار در این مقاطع جذاب بوده
من هم فکر میکنم
برخی سهمهای گروه سیمانی
غذایی
کاشی و سرامیک
و بیمه ای
میتونند یک خودی نشان دهند
...
دوس دارم به صورت مقبول برام تفاوت این بحران با 2008 رو استدلال کنی.
نمابورس از منظر خود پاسخی به این سوال داده است:
ر روزهای اخیر شاهد ریزش های شدیدی در کلیه بازارهای جهانی هستیم. در این بین بحث بیشتر محافل بورسی و اقتصادی این است که آیا احتمال عمیق تر شدن بحران و تکرار رخدادهای سال 2008 وجود دارد یا نه؟ پاسخ به این سئوال جای بحث طولانی دارد اما نکته ای که برای فعالان بورس تهران قابل تامل است، تکامل و حرکت رو به بلوغ بورس تهران در مواجهه با این چنین نوساناتی است.
هر کسی در سال های 2008 و قبل از آن در بازار فعالیت می کرد، در خاطر دارد نیمی از این ریزش ها کافی بود تا تمامی بازار، چه با ربط و چه بی ارتباط، دچار صف فروش شود. نقدینگی بسیار کم بازار و حضور بازیگرانی که عموما از طیف هایی نزدیک به هم بودند، باعث می شد تنوع تصمیم گیری در بازار به حداقل برسد. وقتی سهمی صف فروش می شد پس منطقی بود که هیچ کس از این سهم نخرد و شاهد تشدید صف ها،گره معاملاتی و ریزش هایی ناخواسته بودیم که خاطراتی تلخ را برایمان رقم می زد.
اما حالا که بازار با رشد فرهنگی، تحلیلی و نقدینگی مواجه است، شاهدیم سهم هایی که مستقیما از این رویداد تاثیر منفی می پذیرند، صف فروش هم می شوند اما نه با تصمیماتی احساسی. این که برخی صنایع بدون نگرانی خاصی سهامشان حتی در روزهایی مثل دیروز و امروز مثبت بود، جای بسی خوشحالی است. این که حتی در برخی شرکت های تولید کننده روی شاهد معاملات پر حجمی بودیم، نشان می دهد نگاه فعالان بازار به پارامترهایی فراتر از حال و هوای روزانه بازار معطوف است.
در این مطلب قصد نداریم افراد را به خرید سهمی که نمی ارزد، ترغیب کنیم اما می توانیم در بین همه نکات منفی که برای اصلاح امور متذکر می شویم، به این جنبه رشد بازار نیز اشارتی داشته باشیم.
در مجموع پیشنهادمان از ابتدای شروع این روند نزولی در سطح بین المللی کاستن سطح ارتباط با سهام معدنی بوده و هست اما در مورد سایر صنایع نگرانی خاصی وجود ندارد و گزارش های شش ماهه می تواند تاثیر مثبت خود را بر آن قبل صنایع نشان دهد.
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر