نیروکلر (شکلر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : نیروکلر (شکلر)

..میبیند بازار سهم های بزرگ را صف فروش کرده..دلیلش ریسک به ریوارده...بسیاری از این سهم های 15..20..درصد فروششان..کم بشه...50 درصد افت سود خواهند..کرد....
    ولی شکلر..محصولاتش استراتژیکه...با جان ادمها در ارتباطه...روز به روز برای محصولات شرکت در افغانستان..و عراق ...تقاضا بیشتر..میشه..
    فعلا فروش شرکت تا دی ماه..دستگرمی بیش ..نیست از دی با 2 برابر شدن ظرفیت تولید پرک..فروش شرکت..60..تا 80..درصد بالاتر از این..فروش ها فعلی خواهد بود..ان..موقع..خواهید..دید...ماست..شکلر چقدر کره..داره...
    سهم..با فروش 35.تا 37..میلیاردی در 3 ماهه اول...راحت 35 تا 43 خواهد ساخت......
    از منفی های سهم نهایت استفاده را ببرید....
    تریدر خوب ..میره.وقتی .کفرا 350..410..500.تومانه...میخره...نه کفرای 1000..
    الا ن...هم..تریدری که کارش را بلد باشه...منفی های شکلر را ..میخره..نه..وقتی..که تحلیل ها به واقعیت پیوست...و سهم..2 برابر شد...
    فقط چون سهم..مفته...دارم..بوق..میزنم..البته...بوق تحلیلی..نه بوق...تطمیعی.....
    ...شرعا....واجب..موکده...که پرتفوی تریدران..مزین...به..نام..مبارک..شکلر باشد...این عین..متنیست..که از ایت ا...میز نقیه بورسعلی...استفتاح..کردم.../:.yead.:/:D
    آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/11/24, 20:00.
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

شعر گفتم در حد..بنز.......ههههه..
      کلر امد رخت بر بست سیاهی.............خریدش دور کرد از می{mey} تباهی..
      کلر را گذارم بر دیده..منت.....................لزومش در سبد..اب است و ماهی.
      .کلر همچون صدف در در نهان است..................رود سمت مقصد همی اسب سپاهی
      ....
      با همین شعر دوشنبه باید بسته شه..50 درصد بالاتر باز شه....فکر کردید..کم الکیه.....
      :))
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

جناب می عزیز ایشالا که تا سال آینده بتونیم گین 100 درصدی از شکلر بگیریم.
        سود سال 98 حدود 180 تومن تخمین زدم شما هم به چنین عددی رسیدید؟
        Honesty is the best policy

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          جناب می عزیز ایشالا که تا سال آینده بتونیم گین 100 درصدی از شکلر بگیریم.
          سود سال 98 حدود 180 تومن تخمین زدم شما هم به چنین عددی رسیدید؟
          ........در 3 ماهه 35..40 بسازد..در 3 ماهه دوم..از دی ماه افزایش ظرفیت 2 برابری پرک به بار بشینه...احتمالا 50..بسازه...در.نیمه دوم..وضعیت سود سازیش به مراتب ..بهتر..میشه..چون ظرفیت سود پرک..2 برابر شده..همچنین..ظرفیت...ام سی آ..هم 4000 تنش..در اسفند راه..میوفته..
          بنظر من هم..برای سال مالی منتهی به..مرداد 98...کف سود را 170..180...میتواند باشد....
          دقیقا این سهم..کفرای 350..تومانیست..که کسی باورش نداشت...الان در 1000 تومان بش ایمان پیدا کردند
          راحت..میشه..8..تا 10..ماهه..یه بازدهی 80...تا 100..درصدی..گرفت...اگر سود سازی فراتر بره...بازدهی نیز بیشتر خواهد شد...

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

..اضافه گردید...
            ...فروش شکلر در این قیمتها..حماقت بزرگیه...زاگرس متانولش از 400 شده 280....چند صد..میل صادرات داره...صف فروش..میشه...
            ملت شکلر را با 5..6..میل صادرات...مفت..میفروشند...
            بنظرم..کسی که شکلر را در این قیمتها و پایینتر میفروشه...به صلاحشه از بازار بره....

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

...تعداد سهم های فاندی کوچک..و..متوسط..که تحولاتی اساسی داشته اند..اندکه...یکی از شاخص ترینشان..این سهمه...
              برایم..جالبه..حضرات خیر خواه سهامداران...کوچکترین..مطلبی از فاند این سهم..نمیزنند...البته...تازگی نداره اینا در شکربن 300..کفرا 330...شسپا 1300.و...هم زبان در کام داشتند....
              بشناسید طرفتان...کیه....اینا خیر هیچ کسی را جز جیب خود و سایر..لاشخوران را نمیخواهند..
              کل شناور عددی سهم..13 درصده..ولی بنظرم...شناور واقعی سهم..5..تا 7.. درصده....
              این سهم.با کف سود 140..150...پی بر ایی نازل 5/5 هم بدهید...میشه..770..تا 830...قیمتش
              ولی بنظرم..با توجه به راه اندازی ظرفیت 2 برابر سود پرک در دیو...4000 تنی ام سی آ..در اسفند...سود سهم بسیار فراتر از 140..150...بشه.....
              در هیچ بازاری شما نمیتوانید..همچین...دارایی با چنین بازدهی پیدا..کنید..مگر در بورس..انهم..به..مدد یه..مشت..تریدری که ..هیچ رقمه رنگ بوی یه تریدر را ندارند...

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

اگه حقوقی عزیز لطف کنه تا چهارشنبه سهم را کنترل کنه احتمالا یه پول خوب واسم فراهم میشه که ایشالا یه مقدار قابل توجه اضافه خواهم کرد.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

....فروش سهم با کف سود 140..150..تومانی اشتباهی بزرگه ..دقیقل به بزرگی اشتباه فروشندگان...کفرا 350..400..تومانی...
                  شرکتهایی .مانند شکلر...با این شناور واقعی اندک..و..همچنین...افق فاندی فوق العاده در بازار انگشت شمارند.....شب عید شما شکلری خواهید داشت..که گزارش 6 ماهه داده..و احتمالا 80تا 95..در 6 ماهه سود ساخته...و از طرفی..خط..تولید 2 برابری سود پرک را در دی افتتاح..و خط تولید 4000 تنی ام سی آ را در اسفند به مدار انداخته.......و تاثیراتی بزرگ..این 2 طرح برفاتد بقیه سال مالی دارند....
                  بازیگران سهم از من و شما..به فاند سهم..مسلط ترند...حواستان باشه...بازی نخورید....

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

گزارش ..بی نظیر شکلر عزیز ..روانه.کدال شد........ 13/850...فروش داشته.....
                    افزایش نرخ بسیار بالادر ام سی آ......از تنی 5/3..به تنی 9...میل........
                    ..شرکت در 3 ماهه اول......به اندازه 54 درصد..کل سال ماقبل محصول فروخته....
                    تناژ فروش سود پرک به 2200 تن رسیده....سال مالی قبل ماهی 1200 تن..بوده.....تازه..افزایش ظرفیت 2 برابر را در دی ماه داریم........
                    بنظرم.در 3 ماهه اول بین 40..45 سود ساخته........
                    1 دانه این سهم فروشی ..نیست..................
                    سهم قیمتهایی بالای1100 را خواهد دید..
                    فقط سهامداری ..کنید...

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

...احتمالا تا بهمن..که 6 ماهه دوم..تمام..میشه..فروش به حدود 80..میلیارد برسه...یعنی بیش از 1/2 برابر کل سال مالی قبل......... انتظار دارم..در 6 ماهه اول...90..تا 100 بسازد........و 6 ماهه دوم..با به مدار رسیدن ظرفیت 2 برابر سود پرک..و ام سی آ....بسیار بیشتر بسازد......

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

امروز هرچی منتظر موندم شاید زیر 500 بتونم اضافه کنم نشد انگار دیگه زیر 500 محاله

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

امروز هرچی منتظر موندم شاید زیر 500 بتونم اضافه کنم نشد انگار دیگه زیر 500 محاله
                          سهم تو این بازار نادخ.ککلا 250 تا معامله شد....
                          امروز ملت رفتند..7 میلیارد فولاد 500 تومانی با 120..130..سود خریدند...و 130..میل شکلر 500 تومانی با کف سود 140 تا 160...
                          شب عید..معلوم..میشه..در بورس ایران دسته خدا با اقلیته تا اکثریت.....
                          باور کن..70..80..درصد خریدها بازار را نمیفهمم..ولی این تجربه..چندین ساله..منه...که بازار ما...ساعتش...هیچ..وقت..میزون..نبوده یا خواب ..مانده..یا دویده جلو....ارادت

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

فکر کنم دیگه تا چند روز دیگه حرکت اصلی به سمت 1000 تومن ایشالا شروع بشه

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

فکر کنم دیگه تا چند روز دیگه حرکت اصلی به سمت 1000 تومن ایشالا شروع بشه
                              به جرات..میگم..پدیده فاندی بی چون چرا..امسال شکلر و پدرخش هستند...تریدر سالی 2..3 تا سهم..خوب شکار..کنه...چند ..ماه سهامداری....راحت از تمام بازارهای مالی بازدهی بهتری خواهد داشت....
                              اگر دقت کرده باشید هر چه جلوتر میرویم..اثرات..تسلط ...بر طرح توسعه..نمایان تر..میشه...
                              فعلا..حرفی از شکلر زده..نمیشه....سهامداری کنید...سودی بسیار خوب در انتظارتانه...از سری دوم..که شکلر را خریدم...تا الان بازار 15..20 درصد ریخته.این سهم...زیانی نزد..که هیچ...سودی بسیار بالا هم...خواهد داد..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

وقتی میتوانید با چند ماه سهامداری سودی 80..تا 120 درصدی کنید...چرا...مزه شیرین این صبر را با مزه تلخ...افسوس ...عوض میکنید...20 روز دیگه..گزارش 3 ماهه..میده...انوقت..همین...مشنگ ها مدعی..تلگرامی..در قیمتهای به مراتب بالاتر..از سهم..خواهند..گفت...سری پیش..420..430..از سهم..گفتم..اقایان در بالای 600 سیگنال ..کردند......شما به این حرفها مفت..اینا کار نداشته باشید....سهامداری..کنید.......چند ماه دیگه..رشد این سهم را با بازار مقایسه..کنید...قطعا به ترید خود..افتخار..خواهید..کرد......

نظر

در حال کار...
                                X