نیروکلر (شکلر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : نیروکلر (شکلر)

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    این سهم..بشدن حباب منفی داره...بشدت...
    فولاد با ان..عظمت..و..شناور...و.....6 ماهه 57 ساخته...تا پایان سال 120...130..میسازه
    شکلر با شناور یک چهارصد ..پانصدم...فولاد ...و کف سود 150.160..تومانی ..البته کاملا...بدبینانه..و احتمالا پوشش بیش از 40 تومانی در 3 ماهه اول...520..تومان.....
    2 تا طرح توسعه فوق العاده داره..که دی ماه..و اسفند..وارد..مدار..میشوند....
    هیچ سهمی...مدت زیادی..حباب..منفی را..یدک..نخواهد..کشید
    شوخی..نیست سهم در 3 ماهه...معادل 54 درصد کل سال مالی قبل فروش داشته..انهم..سهمی..که سربار..و دستمزد...قسمت اعظم...بهای تمام شده اش..می باشد...
    2 سهم..شگفتی ساز 97..98..هستند..پدرخش...شکلر.....بقیه فاندی ها هم..خوبند....ولی ادای این 2 تا را در می اورند...
    ...ملت خندان...حجم ها 70...80...میلی...فولاد..520...530... میخریدند...و..محلی هم به شکلر 500..تومانی..نمیگذاشتند.......الان فولاد...450...{میشه 15 تا 18 درصد ضرر}.......شکلر...520..530....
    در بازار..نگاه..نکنید..کدام..سهم را...میخرند....دنبال...علت برای خرید خود باشید.........
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

معاملات سهم...بوی رشد ..مناسب داره....کد به کد در 520...که..ملت بترسند..و فروشنده بیاد پا ..کار...در گروه...پترویی..اگر یه سهم باشه..که بدون..ریسک سیستماتیک....بتواند ...سود خوبی نصیب سهامدار..کنه..همین..شکلر است...
      گزارش 3 ماهه..و فروش ها فعلی دستگرمیست...فروش..دی..بهمن اسفند...با توجه به راه اندازی ظرفیت 2 برابر سود پرک...در دی ماه دیددنیست........
      اسیر این...شیادها..نشید...با هر دوز کل...میخواهند ..همین...شناور اندک را هم..هاپولی..کنند...
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

'گزارش 3 ماهه امد...24/3...ساخت..البته انتظارم..بیشتر بود...حداقل 30...33......
        ولی...دیگه از ..کف سود 140...150..تومانی..مطمئن...شدم....
        در 3 ماهه....15/3..میلیارد سود پرک...معادل 42 درصد فروش کلی..فروخته....با ظرفیت 40..تن..در روز............در دی ماه ظرفیت..تولید سود پرک..2 برابر ...میشه..یعنی..یه 40..تن دیگه راه اندازی...میشه...طبق..گزارش ..تفسیری..امروز....
        از طرفی...ظرفیت داره..ماه به ماه به 95 ..تن..نزدیک..میشه.....این..مورد را در گزارش ابان..ماه میبینیم.......و در سود مایع 50 درصد..مشخصه.....با جهش تولید...سود مایع...بخاطر تولید بیشتر ..کلر....مجموع.تولید پرک..و..مایع 50 درصد...از میانگین 1815...تن...در شهریور..و..مهر...رسیده..به 2214...تن..در ابان......میزان..تولید سود پرک..که خطیست..همان 40 تن در روز...البته تا اذر ماه.....پس جهش بخاطر سود مایع بوده......حاشیه سود مایع 63 درصد شده..
        تا پایان سال 97..3..رویدار...بزرگ داره سهم...یکی افزایش 2 برابری ظرفیت پرک در دی....که 42 درصد فروش شرکته....2...2 برابر شدن...تولید mca...در اسفند 97.......حاشیه سود ...65 درصدی..داره....
        ...3....رسیدن به ظرفیت..کامل...95..تن....و..متعاقب..ان...افزایش ...تولیدات در سود...مایع..50.....
        در کل...تک سهم..خاص....بازار..خواهد بود...
        ...........انصافا...این..فرمت..جدید تفسیری اطلاعات....کاملی میده..........
        کف سود امسال 140...150...خواهد...بود.....

نظر

• cliff
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 303

در گزارش ۳ ماهه نکته مهمی که دیدم و نیاز به بررسی داره در قسمت سربار آیتم مربوط به هزینه مواد مصرفی هست ، نسبت با سال مال قبل رشد بیشتر از تصور تحلیلی داشته ، ۹۸ بنظرم ۱۵۰ کف سود باشه ، سال بعدش سود میره سمت ۲۰۰ با بالا ، البته زوده از الان فکر کردن بهش
          Using Tapatalk

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

....بی استرس....سهامداری..کنید.....بهترین بازدهی در انتظارتان است.........
            کشتن خودشان را بیان 500..بخرند...دیدند...شکلر..تقربا برای سهامدارانش..شناخته شده....ملت...تحلیل دیدند...تحلیل..کردند.......
            مثل بچه ادم...امدند...بالاتر برای خرید....
            سهمی که نه رکود حالیشه...نه...نفت..کامودیتی را می شناسه...

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

کل..بازر 20..25.. درصد ریخت..شکلر..500..520...تومانی...هم..سرمایه را حفظ کرد..و..هم..داره رشد..میکنه.....در بدترین بازار ها هم..میشود..زیست..کرد...البته..با کمی احتیاط..

نظر

• بورث
                ستاره‌دار (۶)
                • Sep 2013
                • 263

بالاخره حرص خوردنهای جناب می گرامی پایان یافت. احسنت به شما

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                  بالاخره حرص خوردنهای جناب می گرامی پایان یافت. احسنت به شما
                  ارادت...@};-@};-@};-

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

قصد خرید داراید..همان اول در مچینگ..نخرید...بازیگران..خبیثی داره....به....معاملات سهم...اجازه بدید..خودش را نشان بده.....

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

.....فقط..میانمدتی بخرید..دنبال..نوسانید..نخرید...

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

معاملات شکلر واقعا مسخره شده سهم فعلا در همین محدوده هستش ماهم سهامدار خواهیم ماند تا سال بعد
                        Honesty is the best policy

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                          معاملات شکلر واقعا مسخره شده سهم فعلا در همین محدوده هستش ماهم سهامدار خواهیم ماند تا سال بعد
                          درود..سهمی که تارگتش بالا باشه..صد تا بازی در می اورند....فقط باید در منفی ها..خرید...فاند سهم..و صبر...خودش..کارش را خواهد ..کرد

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

اقای دریکوند...چی شد.نیاز به ..پول داشتید...مردک....بیا الان 15 درصد بالاتر بفروش.......
                            بعضی ها..نانی..که..میخورند..بوی نجاست سگ...میده.............خدا..رحم..کنه...پس انداخته های اینا....چی میخواهند...بشوند...........
                            پ.ن...منظورم..به هیچ..کس..نیست...صرفا...دارم..خودم..را به راه راست..هدایت..میکنم......

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

....اخه...بی همه چیز ها...سهم ملت را هاپولی..کردید...فکر..میکنید...زرنگید......جوری..خد ا بگذارد در ..کاسه..منحوستان...که...صدا.... ..دهید...نان..سر سفره...ملت را می دزدید...انهم..یه..مشت سهامدار..مظلوم...
                              کجا..می برید..می میرید...سالم...ترید..کنید...

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

عنوان موضوع افشاء: بهره برداري از طرح ها و پروژه هاي جديد - گروه الف
                                • تاريخ بهره برداري از طرح و پروژه جديد
                                1397/10/01
                                • مشخصات طرح / پروژه
                                • عنوان طرح / پروژه
                                راه اندازی واحد جدید سود پرک با ظرفیت روزانه 40 تن
                                • زمان شروع طرح / پروژه
                                1397/10/03
                                • مدت اجراي طرح / پروژه
                                2
                                سال
                                • بهاي تمام شده طرح / پروژه
                                45,000
                                میلیون ریال
                                • نتايج مورد انتظار
                                • محصولات حاصل از بهره برداري از طرح/ پروژه جديد
                                سود پرک
                                • ظرفيت اسمي محصول
                                40 تن در روز
                                • ظرفيت عملي بهره برداري از محصول
                                40 تن در روز
                                • شرح (شامل جايگاه محصول در درآمد فروش شركت)
                                محصول فوق حاشیه سود خوبی نسبت به دیگر محصولات تولیدی شرکت دارد

نظر

در حال کار...
                                X