نیروکلر (شکلر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : نیروکلر (شکلر)

اضافه شد.....چه..کردید....سهمی که چند..ماه دیگه...بالا 900..میدوند..دنبالش 485 فروختید........دست مریزاد........
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

من هم مقداری در منفی اضافه کردم در قیمت حدود منفی 4.5 به صورت میانگین خرید شد.
      Honesty is the best policy

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        من هم مقداری در منفی اضافه کردم در قیمت حدود منفی 4.5 به صورت میانگین خرید شد.
        ...درود بر اراد عزیز.....اقا..کفرا را یاته..ملت..چگونه...سهم را 350..صف فروش کردند....یادته..چگونه...400..430..برای فروش...یقه..جر..میدادند......
        این سهم...به مراتب .بهتر از کفرای 400.تومانیست.......خوبی ...اینگونه..سهم..ها....اطمینان..محض از سودی بسیار عالیست......
        بازار..ما..کلا مرخصه....البته بازاری که 90 درصد تریدرانش...فرق دوغ دوشاب را نفهمند...بهتر از این..نمیشه....
        تریدری که نفهمی سهمی که 140 تا 160..کف سودشه را نباید این قیمتها..فروخت...سود نکردن...حقشه....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

اگه فردا هم منفی باشه من شخصا مقداری از یکی از سهام نقد می کنم و به وزن شکلر خواهم افزود.

نظر

• cliff
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 303

سلام دوستان همسنگر قدیمی در کفرا شکربن و شسپا و ....

به کاهش فروش احتمالی صادرات در اثر تحریم هم در تحلیل وزنی دادید یا خیر ؟
            Using Tapatalk

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

داشتم یه محاسبه سرانگشتی می کردم محاسباتم اینجوری بود؟
              1.نقدینگی کشور تا آخر سال حدود 2000 میلیارد تومن خواهد بود.
              2. حجم نقدینگی هر سال حداقل 20 درصد افزایش خواهد داشت
              3. حجم نقدینگی تا سال 1399 به میزان حداقل 2880 میلیارد خواهد بود.این یعنی دلار حداقل 17000 تومان متاسفانه.
              4.حالا شما فرض کنید شرکتهایی که به هر نحو صادرات دارند و اتفاقا میتونند بخشی از محصول را با دلار آزاد بفروشند چه سودی خواهند برد. به علاوه من فرض کردم که این قانون مسخره که فقط بخشی از ارز به شکل آزاد فروخته بشه همچنان پابرجا باشد که من بعید میدانم حتی تا سال 98 این قانون پابرجا بماند.
              من یادم میاد در سال 93 که خیلی سهام واقعا با قیمتهای نازل در حال معامله شدن بودند من نوعی فقط بخشی از سرمایه را وارد بورس کردم در حالی که اگر تمام سرمایه را وارد می کردم و کلا برای 2 سال بی خیال بورس میشدم الان سرمایم بسیار بیشتر بود.
              حالا هم به نظرم شرایط همینه. ببینید الان کف دلار 12000 تومنه و سال 98 حدود 14 تا 15000 تومن در حالی که نرخ نیما 8000 تومنه خوب من بعید میدونم این اختلاف پابرجا باشه و این پتانسیل آزاد خواهد شد.
              بنابراین من شخصا هر نقدینگی که به دستم بیاد به صورت پله ای در منفی و البته در صف فروش خرید خواهم کرد و نگران این افت ها نخواهم بود چون میدونم دلار سال 98 حدود 14 تا 15 و سال 99 حدود 17 و سال 1400 حدود 20000 خواهد بود حتی اگر دولت اجازه رشد را به دلار ندهد این رشد ممکنه در سال 1401 اتفاق بیفتد.
              در این صورت سرمایه سهامدار تا 3 الی 4 سال دیگه حدود 4 تا 6 برابر خواهد شد بدون اینکه دست به خرید و فروش و تعویض سهم بزنه.
              این روزها من دارم راجع به این استراتژی و این نوع سهامداری فکر می کنم نظر دوستان و اساتید میتونه راهنمای آینده و برطرف کننده نقایص این استراتژی باشه.

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

میگم..یه..مشت شلغم شدن..تریدر....کل معاملات..فعلا 90000 تا هم..نشده....گزارش 3 ماهه بیاید.فروشندگان..عزیز.متوجه اشتباه دردناکتان خواهید شد

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

سهم را دارید با پی بر ایی 3 و کمتر..میفروشید...
                  فولاد ..با ریسک های موجود..داره 500..معامله..میشه..انهم با 120..130..تومان سود...
                  محصولات شکلر..مستقیم با سلامت مردم..مرتبطند...تقاضای بسیار بالایی از عراق..افغانستان دارند..
                  ..اسیر ست این حقیقی های شیاد ..صندوق..و شستا ..نشوید....
                  همین شکلری که الان در سکوت....مطلق تحلیلی ..داره ترید..میشه...مدتی بعد....چپ راست تحلیل خواهد خورد..و فریاد.....مفت بودن سهم.. سر خواهند...دادا..ولی در قیمتهایی به..مراتب بالاتر...
                  پ.ن...بالا نخرید بشینید.منفی بخرید

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

..هنر تریدر این..نیست..که بازار گاوی سود..کنه..انرا...عمه ناصالدین شاه.هم..بلده....
                    سیو سود...و تغیر فاز پرتفوی..و روش ترید..هنر اصلی تریدر..در بازارهای مالیست...بازار..ما شبیه...صحراهای افریقاست...روزی از شدت باران سیل داریم..و روز از خشک سالی شاهد ترک ها زمین هستیم....ولی در همین خشکسالی...دریاچه هایی کوچک پیدا..میشه..که..عامل بقا هستند.....
                    همین شکلر در 2 هفته اخیر..که بازار بین 15 تا 30 درصد ریخت...هیچ ضرر خاصی..نزد..این یعنی برد...و چند قدم..جلو بودن از بازار.....
                    در بازارهای..شبیه بازار فعلی و چند..ماه اینده...اگر میخواهید بمانید..و سود..کنید..1..توقعتان را..متناسب ..کنید...2..خاطرات..حوش بازار گاوی ماضی را...کلا فرموش..کنید...

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

فعلا که سهم به امان خدا رها شده هیچ کس سراغ سهم نمیاد

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

فعلا که سهم به امان خدا رها شده هیچ کس سراغ سهم نمیاد
                        ..معاملات سهم دقیقا شبیه..کفرا 400..420..تومانیست.....هم.از کد حقوقی..و هم..خودشان برای جمع اوری استفاده..میکنند....
                        عین همین داستان را مدتی در پدرخش 450..تا 500..تومانی پیاده..کردند...
                        بنده..امیدوارم..همین قیمتها بماند..تا ثبت فبیرا...
                        سهمی که مفت باشه شاید بتوانند..مدت کمی کنترلش کنند...ولی در میان..مدت..خیر...
                        کل شناور عددی سهم 13 درصده...ولی شناور واقعی زیر 4..5..درصده...
                        بازار بالا پایین بپره..بازدهی این سهم..در میانمدت...خیره..کننده..خواهد بود

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2018/12/03, 10:16.

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

معمولا چنین سهامی ابتدای کار بسیار اذیت می کنند ولی بعد از اون گین خوب میدن ما به امید اون روز هستیم.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

معمولا چنین سهامی ابتدای کار بسیار اذیت می کنند ولی بعد از اون گین خوب میدن ما به امید اون روز هستیم.
                            کلا فساد در سهم هایی که صندوق و تامین..در انها..درصدیست جولان..میده......
                            دیدید..یه هویی با فروش حقوقی سر کله خریدار هم..پیدا شد...سری پیش هم 10..میل حقوقی 490 عرضه..کرد...سهم..مدت کوتاهی بعد رفت برای 700..تومان...
                            شکلر سهمی ..کوچک..و شناور واقعیه بسیار کمی داره...اینا بدون عرضه..حقوقی نمیتوانند ..تعداد از بازار بخرند....
                            حقوقی میاد پا کار..هم..فروشنده..حقیقی را هلش میده برای فروش..و هم خودش میفروشه...انطرف داستان هم...کد های حقیقی حضرات...در حال پر شدن.....
                            به همین راحتی سهم را در پایینترین قیمت...چپو..میکنند...
                            این..وسط هم..شیادین..تلگرامی...با سکوتشان...و..عدم...روشن کردن شرایط فاندی.....دقیقا...همراهی..میکنند.....
                            من..و..شما...نوعی....سودمان را خواهیم..کرد...ولی این وسط...تعداد زیادی قربانی میشوند..همانند..کسانی که.کفرا 400..تومانیشان را با دوز کلک...از دستشان در اوردند..و 1000..تقدیم..بازار نمودند...
                            ارادت

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

این سهم..بشدن حباب منفی داره...بشدت...
                              فولاد با ان..عظمت..و..شناور...و.....6 ماهه 57 ساخته...تا پایان سال 120...130..میسازه
                              شکلر با شناور یک چهارصد ..پانصدم...فولاد ...و کف سود 150.160..تومانی ..البته کاملا...بدبینانه..و احتمالا پوشش بیش از 40 تومانی در 3 ماهه اول...520..تومان.....
                              2 تا طرح توسعه فوق العاده داره..که دی ماه..و اسفند..وارد..مدار..میشوند....
                              هیچ سهمی...مدت زیادی..حباب..منفی را..یدک..نخواهد..کشید
                              شوخی..نیست سهم در 3 ماهه...معادل 54 درصد کل سال مالی قبل فروش داشته..انهم..سهمی..که سربار..و دستمزد...قسمت اعظم...بهای تمام شده اش..می باشد...
                              2 سهم..شگفتی ساز 97..98..هستند..پدرخش...شکلر.....بقیه فاندی ها هم..خوبند....ولی ادای این 2 تا را در می اورند...

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                                سلام دوستان همسنگر قدیمی در کفرا شکربن و شسپا و ....

به کاهش فروش احتمالی صادرات در اثر تحریم هم در تحلیل وزنی دادید یا خیر ؟
                                ..سلام بر جناب..cliff
                                دادا کل صاردرات شرکت سال پیش 1/5..میل یورو بوده...البته...اینا قسمت اعظمش را معادل ریالی..میگیرند.....امسال احتمالا به 5..6..میل ..برسه......
                                دیگه 5..6..میل صادرات.که..انهم...مقصد اصلیش در عراق و افغانستانه..و محصولات شرکت..مستقیم..با سلامت مرتبطند..دیگه تحریم..چه اثری داره....
                                فولادی ها..پترویی ها با صادرات چند صد برابر...و بودن..اسم شرکت در لیست های تحریمی....باز هم..70..80...درصد ..محصولات را میتوانند صادر کنند...عدد صادرات شکلر...پول ..صبجانه...اینا نمیشه...

نظر

در حال کار...
                                X