سینای گرامی درود برشما نظرتان درمورد تبدیل غدیر به پارسان یا بعکس چیه سپاس
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postسلام تصمیم کبری عزیز میتونم نظر شما رو درباره رهشاد سپاهان سهمی با سرمایه پایین با سود انباشته مناسب و سود سالیانه و تقسم سود خوب و در آینده نزدیک همراه با افزایش سرمایه سنگین از سود انباشه و تجدید ارزیابیها بدونم.
بعضی از دوستان صحبت از 1000 و 1500 تومان سهم می کنن شناور سهم به 1 میلیون سهم رسیده.
کی قراره بیاد رو تابلو؟ تا اومدنش باید وقت بررسی براش یزاریم.
نظر
-
-
-
-
فقط جهت یاداوری، نه برای تبلیغ سبهان!!!:d
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postسبهان یا سیمان بهبهان.
صادرات واقعی 9 ماهه 24.374.434 دلار با نرخ 1060 تومانی بوده که کل صادرات سال مالی قبل 22.975.333 دلار بوده.
2786 ریال سود انباشته دارد.
3369 ریال eps امسال بوده که 9 ماهه 2637 ریال معادل 78% پوشش داده.
فروش شرکت 49 درصد صادراتی و 51 درصد داخلی میباشد.
با توجه به سرمایه کم شرکت، صادرات 24 میلیون دلاری .......
هدف سهم میتونه 2000 تومان باشه.
( کاغذ پاره هایی که تحلیل سیمانیها را توش نوشته بودم ، تو خونه تکونی شب عید جابجا شده و تا الان نتونستم تحلیل کاملتری که داشتم را پیدا کنم!! )
فعلا تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که پی به ای سهم را نگاه کنیم.در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبر طبق گزارشات 9 ماهه با تقسیم تعداد سهام شرکتهای سیمانی بر مبلغ صادرات انها داریم.
هر 2.2 سهم سیمان بهبهان 1 دلار صادرات دارد.
هر 2.8 سهم سیمان قائن 1 دلار صادرات دارد.
هر 8 سهم سیمان ایلام 1 دلار صادرات دارد.
هر 8.8 سهم سیمان مازندران 1 دلار صادرات دارد.
هر 8.8 سیمان درود 1 دلار صادرات دارد.
هر 11.5 سهم سیمان غرب 1 دلار صادرات دارد.
هر 11.6 سهم سیمان اذر شهر 1 دلار صادرات دارد.
به همین ترتیب داریم:
ساروم 17 سهم 1 دلار صادرات دارد.
هکمتان 20 سهم 1 دلار صادرات دارد.
کردستان 40 سهم 1 دلار صادرات دارد.
کارون 41سهم 1 دلار صادرات دارد.
شاهرود 45 سهم 1 دلار صادرات دارد.
هرمزگان 54 سهم 1 دلار صادرات دارد.
شرق 84 سهم 1 دلار صادرات دارد.
خاش 96 سهم 1 دلار صادرات دارد.
صوفیان 137سهم 1 دلار صادرات دارد.
سپاهان 300 سهم 1 دلار صادرات دارد.
نظر
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postمصطفی جان بازار پایه را یه مختصر توضیح میدی؟ ( من چیزی ازش نمیدونم. ندونستنم عیب نیست، زیرا اینجا از دوستان گلم میپرسم. )
بازار پایه فرابورس با هدف تسهیل ورود شرکتهای سهامی عام به بازار سرمایه و سهولت در انجام معاملات آنها، فعالیت خود را از نیمه خردادماه سالجاری آغاز کرد و با وجود گذشت 4 ماه از شروع معاملات این بازار، همچنان ابهاماتی در نحوه و چگونگی دادوستد سهام در آن به چشم میخورد. نبود اطلاعات شفاف در داد و ستد روزانه سهام و عدم ارائه جزئیات معاملات در بخش حراج تکنرخی، باعث پیچیدگی بیشتر و سردرگمی معاملهگران در زمینه نحوه انجام داد و ستد در بازار پایه شده است.
اینم یه لینک مناسب برای آشنایی کامل با بازار پایه فرابورس:
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postسينا عزيز
وگستر پس از صعود از حوالي 220 تا 400 ، در حال اصلاح قسمتي هستش.كه بنظر ميرسه با قنديها روندش يكسانه. ميخواستم بدونم پايان اصلاحش رو حوالي چه قيمتايي ميبيني؟ ممكنه تا زمان برگشت روند قنديا اينم اصلاح كنه؟ ممنونم
نظر
-
وساخت فکر کنم پرید. از شنبه باید سبزپوش باشه .
حجم خوبی زده.
ان شا الله که روز کاری بعدی بورس همه دوستان که خریدند سود کنند .
کلا در گروه ساختمانی حجم خوبی را شاهد هستیم و فکر کنم شنبه سبز پوش باشند.
نظر
-
سینا یه نگاهی هم به سخزر داشته باش.
خرید منفی امروزش خوب بود بنظرم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر