آخ جون فروشنده ونفت چه تحریکش کردم دمت گرم این 3 تا اردر هم بده دیگه باهات کاری ندارم
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
البته من خیلی سینا جان را قبول دارم تو انتخابات سهم اما این ونفت قبلا هم عرض کردم مدتهای مدیدی هست که نمیخواهند قیمت سهمشان بالا برود و مدتهاست میان 116 تا 125 بازی میکند انگار فقط میخوان برای رفع تکلیف یک سهم تو بورس داشته باشند معاملات قبل سهم رو هم که نگاه کنید میبینید که جز دو یا سه مورد که سهم بالای 130 یا 140 رفته همش بین 115 تا 125 نوسان داشته البته از ته دل امیدوارم این انتخاب اقا سینا هم پربار باشد اگر هم نباشد فدای سرش اینقدر انتخابهای خوب داشته که اگر چندین سهم متعادل هم معرفی کند که بالا نرود اصلا مهم نباشه ,به امید سوددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postیه فروشنده حقوقی داره ...نمیدونم دقیق چندتا داره ...
واقعا فروشنده هست
سهم ارزندس...و آینده روشنی داره...ولی بچه های...روش فعال بودن...و الان متاسفانه دعوای داخلی یا مدیریتی داره روش اتفاق میفته...همین حرکت هم رو کطبس در حال رخ دادن و حقوقیها و حقوقیهای حقیقی نما(توجه...)قصد ضربه زدن به هم و سهمو دارن...
موفق باشید.
نظر
-
-
در اصل توسط abolfazl49 پست شده است View Postسينا جان خسته نباشي نظرت در مورد بيمه دي چيه ؟
دانا هم بخاطر ریزش زیادی که داشت دنبالش بودم تا امروز پر حجم که معامله شد و بقیه بیمه ایها صف خرید بودند. حس کردم که اخر ریزش سهمه.
چند وقت پیشا که نقاشیشو کشیده بودم رو 550 خریدنی شده بود.
نظر
-
توي اين بازار شب عيدي سهم اگر بازيگر نداشته باشه بالا بيا نيست بگو طلا ولي نمياد بالا چون حقيقي فقط به فكر نوسان بازيه حقوقيه كه بايد پشت سهمشو بگيره نه اينكه ولش كنه به امون خدا شما هام بهتر وقتتون رو تلف نكنيد از ما بقي بازار نهايت استفاده را ببريدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
تصمیم جان بنده یک موقعی که هیچ کس به این سهم سر نمیزد یکبار اگه اشتباه نکنم حدود 105 تا 110 تومن بود صف فروشش رو جمع کردم و همون روز تا مثبتش رو خریدم و از فردای اون روز یکی از سهامدارای عمدش که دیگه سهامدار این سهم نیست شروع به خریدن کرد و تا 122 تا 127 براحتی رفت. بعد از اونم چند باری نوسان خوبی ازش گرفتم. فقط باید کفش رو خوب بشناسی.............. شایدم بازم یک نگاهی با دوستان به سهم کردیم.......................... بنظر منم داره جون اخرش رو رو منفی میکنه.
نظر
-
در اصل توسط 13661366 پست شده است View Postتصمیم جان بنده یک موقعی که هیچ کس به این سهم سر نمیزد یکبار اگه اشتباه نکنم حدود 105 تا 110 تومن بود صف فروشش رو جمع کردم و همون روز تا مثبتش رو خریدم و از فردای اون روز یکی از سهامدارای عمدش که دیگه سهامدار این سهم نیست شروع به خریدن کرد و تا 122 تا 127 براحتی رفت. بعد از اونم چند باری نوسان خوبی ازش گرفتم. فقط باید کفش رو خوب بشناسی.............. شایدم بازم یک نگاهی با دوستان به سهم کردیم.......................... بنظر منم داره جون اخرش رو رو منفی میکنه.
نظر
-
-
-
با سلام:x
چندروزي بود اينترنت نداشتم با تلفن هم كه سرعت افتضاح تشكر نزده بودم حالم گرفته بود
بيمه پارسيان تو فكر گره باشه فعلا
تو ثاژن نور همدانيان اومده تو يك درصدي ها و خاطره خوبش ايندفعه هم تكرار مي شه يا نه
منتظر بانك دي زير 125 همچنان هستم
خريد گرجي رو منفي فردا فكر كنم خوب باشه
تو پارسان بهمن تا الان تونسته 3 درصد بخره چند روزي خبري ازش نيست سهم خوبيه رو 530 از دست نديد
امروز يكي از دوستان با ضرر از بورس خداحافظي كرد فقط برن تبليغ كنن اين دومين دوستمه كه از بورس خداحافظي كردن=((
ما نفهمديدم همچين گفت بمب ارزي فكر كردم چه خبر قراره بشه اون يكي كه گفت دو تا منبع حالا منتظر مي شينيم ببينيم چي مي خوان بگن ؟؟؟؟؟
ولي يكي مي گفت اونهاي كه صادرات دارن بايد به اونهاي كه واردات دارن ارز بدن حالا تو چه قيمتي خدا داند
مشخص شد
در آخر قدر اساتيد و همچنين سينا عزيز رو بايد دانست هر چند من تو صندلي داغش سوال كردم ولي عزيزان فراموش كردن چون من هر چي گشتم نديدم جواب هامو شايدهم فكر كردن براي من مهم نيست :((آخرین ویرایش توسط امیر2309؛ 2012/02/27, 22:55.www.mahak-charity.org
نظر
نظر