...................
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
-
تو سايت همسايه ديدم جالب بود
واردات کالاهای عجیب با ارز دولتی از چین
کد خبر: ۱۱۳۱۱۷
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۴
آمار واردات سال گذشته نشان ميدهد كه ايران از چين، واردات عمده اي داشته و حجم اين واردات به بيش از 7 ميليارد دلار رسيده است. بر اين اساس چين بعد از امارات متحده عربي در سال گذشته بيشترين ميزان صادرات را به ايران داشته است.
در اين ميان اما واردات برخي كالاها از چين تعجب برانگيز است. در واقع با ارز دولتي و در حالي كه كشور با نوسانهاي ارزي شديد روبرو بود، واردكنندگان از كشور چين كالاهايي وارد كردند كه قطعا امكان توليد آنها در داخل وجود دارد. بخش قابل توجهي از اين كالاهاي وارداتي، محصولات كشاورزي است.
رب گوجه فرنگي، سير، شلنگ پلاستيكي، دكمه لباس و مسواك، تنها بخشي از اين كالاهاست. از آنجا كه فهرست واردات كالا از چين بسيار طولاني است، امكان مطالعه دقيق آن در زمان كم وجود نداشت و آنچه در پي ميآيد تنها بخشي از كالاهاي وارداتي با نمونه مشابه داخلي است كه در اين فهرست مشاهده ميشود.
1- رب گوجه فرنگي به ارزش 14.5 ميليارد ريال
2- تيغه برف پاككن به ارزش 15.3 ميليارد ريال
3- مجسمههاي كوچك وساير اشياي تزئيني ازچوب غيرازصنايع دستي به ارزش 15 ميليارد ريال
4- بطري، تنگ و همانند از مواد پلاستيکي به ارزش 14.3 ميليارد ريال
5- مسواك به ارزش 13.3 ميليارد ريال
6- دفاترثبت، دفاترحسابداري، دستههاي يادداشت و دستههاي کاغذ يادآوري به ارزش 10.6 ميليارد ريال
7- شلوار راحتي به ارزش 10.3 ميليارد ريال
8- شبرنگ به ارزش 10.2 ميليارد ريال
9- ميخ و پونز به ارزش 9.5 ميليارد ريال
10- دگمه به ارزش 8.1 ميليارد ريال
11- سير به ارزش به ارزش 7.9 ميليارد ريال
12- دستكش معاينه به ارزش 7.3 ميليارد ريال
13- پرتقال به ارزش 7.2 ميليارد ريال
14- شال و دستمال گردن، چادر و روسري به ارزش 6.3 ميليارد ريال
15- مداد پاك كن به ارزش 6 ميليارد ريال
16- سير خشك شده به ارزش 4.7 ميليارد ريال
17- پولك و دگمه به ارزش 4.6 ميليارد ريال
18- بادام زميني به ارزش 3 ميليارد ريال
19- چنگك كشاورزي به ارزش 2.8 ميليارد ريال
20- بند شلوار به ارزش 1.7 ميليارد ريال
21- لوبيا به ارزش 300 ميليون ريال
22- نخود فرنگي به ارزش 330 ميليون ريال
23- فلفل خرد نشده به ارزش 212 ميليون ريال
24- تيغ سلماني به ارزش 48 ميليون ريال
منبع: خبرگزاری ایسنا
برچسب ها: واردات ، چینwww.mahak-charity.org
نظر
-
بنام خداوند بخشنده و مهربان
خداوندا همه ما رو نجات بده نذار عقيده هامون با رفتار برخي از مسولان سست بشه
و اما بازار
نمي دونم چرا همه مي گن مذاكرات مثبته ولي خودروهايي صف نمي شن /دلار پايين نمي ياد
گرجي داره باز مي شه بايد قيمت خريد و فروش و پيدا كرد
دشمني با صدرا همچنان ادامه داره
قندي ها رو به چه روزي انداختن سرمايه خيلي از سهامداران جز نابود شده خدا خير بده به جناب باگات يه تنه وايستاده تو قثابت بگذريم يه عده مي گن مجبورا توش گير كردن كدشو فروخته و .... خدا داند ما اصل و بر صداقت جناب باگات عزيز مي زاريم پس حواسمان به قثابت باشه
بانكها من به دي و صادرات علاقه دارم و تكنيكالها بقيه رو مي گن
وساخت بايد ببينيم چجور مي شه فكر كنم فردا من خريدار باشم ثامان هم 170 خوبه
غاذر و بشهاب پريدن ببينم تا كجا مي رن
تو فروم هر كي درباره سهامهاي خودش مي گه چون اعتقاد داره خريده پس تحقيق يادتون نره
حواستان به سدور باشه اگه رو 350 اومد دست دست نكنيد پي به اي پايين
نمي دونم فردا وآتي چجورياست ولي ولصنم خيلي خوب تفسيم كرد
هيچوقت يه سهم و با سهم ديگه مقايسه نكنيد شايد هم درست باشه ولي بازيگرهاي سهم بنظر مهمه
در آخر يه گلايه از سينا بكنم آخه برادر من هميشه همينجوري بوده پشت سر آدمهاي بزرگ حرف مي زنن نبايد به دل بگيري بايد به هدفت فكر كني
يه نگاهي بنداز نمي خوام اسم ببرم تو همه فرومها معمولا مدام اساتيد در حال قهر كردن هستن چون مي دوني ظريفت آدمها محدوده واقعا بعضي وقتها نمي شه تحمل كرد (معرفي سهم دل شير مي خواد) اميدوارم هر چي زودتر همرا با ساده عزيز بكار خودت تو اين فروم مثل سابق ادامه بدي
يه تشكر ويژه از بابي عزيز بابت تمام راهنمايي هاي كه به من مي كنه اميدوارم موفق باشه
قدر سلامتي و اساتيد خودتونو بدونيدwww.mahak-charity.org
نظر
-
امیرجان پیرو صحبت شما در مورد سینا من نظرم اینه که واقعا حقش نبود به این راحتی از سایتی که من فکر میکنم در واقع خانه اولش بود بره چون تو هیچ سایتی بشدت اینجا فعال نبود ضمن اینکه سینا اصلا و ابدا اهل دوز و کلک نبود که بخواد سهمی را چاق کنه و..... خداوکیلی صداقتی را که من تو سینا دیدم تو کمتر تحلیلگری سراغ دارم بنظر من در بین تحلیلگران عالی و فوق العاده این سایت واقعا جای سینا خالیه و امیدوارم دوستان کاربر این سایت با دعوت مجدد از سینا مجددا حضورشو تو این سایت شاهد باشیم گرچه میتوانیم از اطلاعاتش در سایت همسایه استفاده کنیم اما همانطور که بارها عرض کردم اعتبار یک سایت به تعداد اساتید برجسته آن است که به آن سایت ارزش میده و روز به روز به کاربرانش افزوده میشه پس بیاییم با دعوت مجدد از سینای عزیز برای حضور دوباره در خانه خودش (سایت بورسی) به این سایت نشاطی مضاعف بدیم.
نظر
-
درخواست بازگشت سينا
در اصل توسط بنان پست شده است View Postامیرجان پیرو صحبت شما در مورد سینا من نظرم اینه که واقعا حقش نبود به این راحتی از سایتی که من فکر میکنم در واقع خانه اولش بود بره چون تو هیچ سایتی بشدت اینجا فعال نبود ضمن اینکه سینا اصلا و ابدا اهل دوز و کلک نبود که بخواد سهمی را چاق کنه و..... خداوکیلی صداقتی را که من تو سینا دیدم تو کمتر تحلیلگری سراغ دارم بنظر من در بین تحلیلگران عالی و فوق العاده این سایت واقعا جای سینا خالیه و امیدوارم دوستان کاربر این سایت با دعوت مجدد از سینا مجددا حضورشو تو این سایت شاهد باشیم گرچه میتوانیم از اطلاعاتش در سایت همسایه استفاده کنیم اما همانطور که بارها عرض کردم اعتبار یک سایت به تعداد اساتید برجسته آن است که به آن سایت ارزش میده و روز به روز به کاربرانش افزوده میشه پس بیاییم با دعوت مجدد از سینای عزیز برای حضور دوباره در خانه خودش (سایت بورسی) به این سایت نشاطی مضاعف بدیم.www.mahak-charity.org
نظر
-
-
تحلیل تکنیکال گروه خودروسازی
نظر
-
بنام خدا
امروز رو قند ثابت خيلي تابلو بود مي خواستن قيمت و پايين بيارن ولي حمايت آخر وقت خوب بود بايد ببينيم چطور مي شه
چند روز دارم سايپارو نگاه مي كنم بنظر خريد رو قيمت 167 خوب باشه لاقل ضرري نداشته باشه
ثتران و ثامان رفتن بالا من فكر كنم فردا بفروشم
خريد غگرجي رو منفي 4 فردا فكر كنم خوب باشه فردا مي خرم
سيمان درود رو حوابي 350 براي خريد يادتون نره دست دست نكنيد
پارسان بالاخره زير 680 نيومد كه نيومد حجم معاملات پايينه ولي بعد از نشست بغداد راحتر مي شه تصميم گرفت
اين سرمايه گزاري وتوكا چرا اينجوريه نمي دونم خريدش خوبه يا نه ولي خيلي تو مخه
قدر سلامتي و اساتيد سايت و بدونيد
در مورد سهامهاي كه گفته مي شه خوشحال مي شم نظرتو بگيدwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postبنام خدا
امروز رو قند ثابت خيلي تابلو بود مي خواستن قيمت و پايين بيارن ولي حمايت آخر وقت خوب بود بايد ببينيم چطور مي شه
چند روز دارم سايپارو نگاه مي كنم بنظر خريد رو قيمت 167 خوب باشه لاقل ضرري نداشته باشه
ثتران و ثامان رفتن بالا من فكر كنم فردا بفروشم
خريد غگرجي رو منفي 4 فردا فكر كنم خوب باشه فردا مي خرم
سيمان درود رو حوابي 350 براي خريد يادتون نره دست دست نكنيد
پارسان بالاخره زير 680 نيومد كه نيومد حجم معاملات پايينه ولي بعد از نشست بغداد راحتر مي شه تصميم گرفت
اين سرمايه گزاري وتوكا چرا اينجوريه نمي دونم خريدش خوبه يا نه ولي خيلي تو مخه
قدر سلامتي و اساتيد سايت و بدونيد
در مورد سهامهاي كه گفته مي شه خوشحال مي شم نظرتو بگيد
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postامیر جان من امروز روی 2591 خریدم در بدترین شرایط فکر کنم تا 2509 بیاد پایین اما دیدم به ریسکش نمیارزه امروز پله اولمو خریدم اگه فردا هم منفی بشه دوباره میگیرم چون از شنبه بعیده منفی باشه بخصوص که نتایج مذاکرات مثبت هم باشه اکر هم نتایج مذاکرات منفی باشه که همه بازار قرمز میشه
اگر نتايج مثبت باشه همه سهامها كه مثبتن شكي توش نيست حتي اگه دلار بشه 1400
اگه نتايج منفي باشه دلار مي پره رو 1800 با زهم مثبت مي شن فقط يه شوك منفي زود گذر مي ده
خدا كنه مثبت باشه ولي چشمم آب نمي خوره
حالا رو دفتر حساب مي كني توريل و ذوب و يك درصد فرابورس و .... بنظر قيمتش خيلي خوبه نمي دونم چرا دودلن فقط ساتا يه چند ميليون بخره حله دو تا سهامدار بيخود داره بايد خارج بشنwww.mahak-charity.org
نظر
-
در آستانه مذاکرات بغداد
سنای آمریکا تحریم های جدیدی علیه ایران تصویب کرد
خبرگزاری فارس: سنای آمریکا در آستانه مذاکرات بغداد بسته تحریم های جدید اقتصادی علیه بخش نفت ایران را به تصویب رساند.
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس سنای آمریکا روز دوشنبه و در آستانه مذاکرات بغداد، به اتفاق آرا بسته تحریم های جدید اقتصادی علیه بخش نفت ایران را به تصویب رساند.
بسته تحریمی جدید، بر اساس مجازات هایی که در ماه دسامبر علیه موسسات طرف همکاری با بانک مرکزی ایران از سوی رئیس جمهور آمریکا به امضا رسیده بود، تنظیم شده است و در واقع مجازات ها را بست داده است. در این بسته، تحریم ها به موسسات و شرکت های طرف همکاری با شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی تانکر ایران نیز تعمیم داده شده است.
بر اساس گزارش رویترز هدف از گسترش این تحریم ها، بستن منافذ احتمالی ای عنوان شده که می تواند به تهران اجازه دهد، فروش بخشی از نفت خود را ادامه دهد اما به عقیده تحلیلگران تصویب چنین طرحی در آستانه نشست 5+1 با ایران با هدف تاثیرگذاری بر فضای مذاکرات انجام گرفته است.
رابرت منندز، سناتور دموکرات که نقش برجسته ای در تصویب این طرح داشته، گفت: «این طرح ابزار دیگری است که به ایران نشان می دهد آمریکا عقب نخواهد نشست.»
برای این که طرح مصوب سنا به قانون تبدیل شود باید طرحی متناظر با آن در مجلس نمایندگان نیز تصویب شود.
نمایندگان ایران و کشورهای 1+5 قرار است روز چهارشنبه در بغداد، بر سر موضوع برنامه هسته ای ایران مذاکره کنند.www.mahak-charity.org
نظر
-
رييس شعبه بانکي در تهران در حين فرار از کشور بازداشت شد
حوادث - ايسنا نوشت:
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گيلان از دستگيري رييس يکي از شعبات بانکي در تهران به اتهام اختلاس 120 ميليارد ريالي خبر داد.
سرهنگ مجيد مرآت در اين باره گفت: ماموران انتظامي شهرستان رودسر هنگام کنترل خودروهاي عبوري در خروجي استان به دو سرنشين يک دستگاه خودرو پژو خطي زرد رنگ مشکوک شده و دستور توقف آن را صادر کردند. ماموران در بازرسي اوليه از اين خودرو مقدار 8 گرم ترياک را کشف کردند که همين موضوع شک آنان را برانگيخت و آنان اقدام به بررسي دقيق خودرو و بار همراه دو نفر کردند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گيلان با بيان اينکه ماموران با رعايت موازين قانوني از دو کيفدستي قهوهاي و مشکي رنگي همراه دو مسافر بازديد کردند، خاطرنشان کرد: در بازرسي از کيفهاي متهمان دو جلد پاسپورت، نزديک به 205 هزار دلار، 228 هزار يورو و 85 هزار لير پول نقد به همراه چندين قطعه دستبند و انگشتر طلا و برليان کشف شد.
وي با اشاره به انتقال دو متهم به مقر انتظامي براي بازجويي گفت: در انجام بازجوييها، يکي از متهمان خود را رييس يکي از شعبات بانکي در تهران معرفي کرد و معترف شد که قصد خروج از کشور به همراه پول نقد و جواهرات را داشته که دستگير شد.
مرآت در ادامه گفت: پس از استماع اعترافات متهم، ماموران در مکاتباتي که با ماموران انتظامي در تهران داشتند، متوجه شدند که متهم به اتهام اختلاس 120 ميليارد ريالي از شعبه محل خدمت خود متواري شده و تحت تعقيب است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گيلان افزود: پس از انجام تحقيقات اوليه از متهم، وي براي سير ساير مراحل قانوني به دادسرا در تهران منتقل شد.
تا چند تا از اين دونه درشتها رو اعدام نكنن همه شروع مي كنن
مرد خدا بودن ، پيرو اهل بيت بودن در ريش و .... نيست در باور انسانهاست باور نه ظواهرwww.mahak-charity.org
نظر
-
بنام خداوند بخشنده و مهربان
نمي دونم شايد هم مذاكرات مثبت بوده ولي من چيزي ديگه اي ديدم فكر كنم دچار پيري زودرس شدم ديگه قابليت تشحيص هم ندارم
دوستان نمي دونم چرا هيچكس سيماني هارو دوست نداره
حواسمون به دلار و قيمت سهامهاي قندي /پارسان /كنور باشه
اگه اومد پايين كه هيچ اگه رفت بالا با زهم هيچ
مي دونيد چرا در هر حال بازار منفيه بازار هزار دليل براي مثبت شدن مي خواد ولي براي منفي شدن يه دليل
يه فرضيه بنظر مي رسه بازارو مثبت كنن براي عرضه سهام به خلق ا..... اميدوارم همينجوري بشه
گروني بيداد مي كنه كشتن مارو
يه نگاهي به گرجي داشته باشيد رو منفي خوبه
همچنان ظلم در حق سهامداران صدرا ادامه داره
قدر اساتيد و سلامتي خودتون و بدونيدwww.mahak-charity.org
نظر
-
برگرفته شده از سايتهاي همسايه
خطيب جمعه بندرعباس:گرانی بدون هیچ توقفی رو به افزایش است
» سرویس: استان ها - هرمزگان
کد خبر: 91030503261
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶
امام جمعه بندرعباس.jpg
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: هواپیما هر چه قدر هم سرعتش بالا باشد زمانی که سوختش به اتمام رسد از حرکت میایستد اما گرانی بدون هیچ توقفی به سرعت رو به افزایش است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در خطبههای نمازجمعه بندرعباس با تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع)، افزود: استکبار باید بداند که با اهانت به بزرگان اهل بیت، عطش جامعه نه تنها کاسته نشده بلکه انزجار مردم از مستکبرین روز به روز افزایش مییابد.
مبارزه با گرانی این نیست که بگوییم عامل آن تنها تحریم است
؛امام جمعه قم آیت الله امینی: اشتباهات اقتصادی موجب گرانی افسارگسیخته شده/نباید از نجابت مردم سوءاستفاده کرد
مثل اينكه بعد از قرني متوجه گراني شدن شايد يكمي خريد كردن
روایت مهر از گزارش بانک مرکزی/
جدول جدید گرانی مواد غذایی؛ از 7 تا 245 درصد
بانک مرکزی در جدیدترین گزارش خود از گرانیها از افزایش قیمت مواد خوراکی از 7.3 تا 245.5 درصد در یکسال منتهی به 29 اردیبهشت ماه امسال خبر داد.
به گزارش خبر نگار مهر، بانک مرکزی در جدیدترین گزارش خود از وضعیت متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 29 اردیبشهت ماه سال جاری، از افزایش 48.3 درصدی قیمت لبنیات در این هفته نسبت به هفته مشابه سال قبل خبر داده است.
لبنیات و سبزی
بر اساس این گزارش، قیمت ماست پاستوریزه 38.5 درصد، ماست غیرپاستوریزه 36.4 درصد، پنیرپاستوریزه 57.6 درصد و پنیرغیرپاستوریزه 58.1 درصد، کره پاستوریزه 19.9 درصد و شیر استریلیزه 60 درصد در هفته منتهی به 29 اردیبهشت ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل افزایش نشان می دهد.
بانک مرکزی در این گزارش اعلام کرده است که سبزیهای تازه در هفته مورد بررسی نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش 100.1 درصد همراه است که بر اساس آن، قیمت خیار با افزایش 91.5 درصد، گوجه فرنگی 160.6 درصد، بادنجان 60.2 درصد، کدو سبز 62.4 درصد، لوبیا سبز 46.7 درصد و سبزی های برگی 141 درصد گران تر شده است.
البته در گزارش بانک مرکزی کاهش 8.5 درصدی قیمت سیب زمینی اعلام شده که دلیل آن از زوایای دیگری قابل بررسی است.
گوشت و روغن نباتی
بانک مرکزی در گزارش جدید خود از بالا رفتن 42.4 درصدی قیمت گوشت قرمز و 49.8 درصدی گوشت مرغ در هفته منتهی به 29 اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته پرده برداشته است، قیمت قند و شکر نیز در همین مدت با افزایش 20.7 درصدی، نرخ روغن نباتی با افزایش 25.8 درصدی و چای خارجی با افزایش 40.4 درصد همراه بود.www.mahak-charity.org
نظر
نظر