کساوه رو منفی 4 میتونه ایده ال باشه. حمایت سهم فعلا 450 تومنه.
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postنظرتون در مورد وکار چیه؟ فکر کنم اگه فردا مثبت بشه گزینه خوبیه واس خرید و تیک 10% :-?
رو 270 تومن هم مقاومت محکمی داره.
اگه فردا مثبت بشه اصلا سراغش نرو . ولی اگه منفی دادن ارزش خرید داره.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبه نظر من چند روزی دیر شده!! هفته پیش تا الان 10 تا 12 درصد رشد کرده.
اگه فردا مثبت بشه اصلا سراغش نرو . ولی اگه منفی دادن ارزش خرید داره.
ولی من تازه کارم نسبتا قبلا فارکسو مطالعه کردم بعد اومدم بورس ایرانو شروع کردم!!! تا الان به وکار دقت نداشتم دیدم داره خط روند نزولی رو میشکنه گفتم احتمالا بعدش صعوده
فردام منتظر کندل تثبیتش خاستم باشم!
ممنون که راهنمایی کردینپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبه نظر من چند روزی دیر شده!! هفته پیش تا الان 10 تا 12 درصد رشد کرده.
اگه فردا مثبت بشه اصلا سراغش نرو . ولی اگه منفی دادن ارزش خرید داره.آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/18, 08:06.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postسينا جان بنظرم صندوقت پرشده ايدي ياهوتو ميزاري؟آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/18, 08:07.
نظر
-
-
-
با توجه به ازاد سازی واردات سواری دست دوم، شاید ولساپا امروز حال خوشی نداشته باشد و این بیماری به دیگر هم گروهها سرایت کند.
نظر
-
با سلام
سینا جان استاد عزیز
پیرو خبر شما در روزنامه امروز ایران تکذیبیه واردات را به چاپ رسانده اند
موفق باشید
ورود به زامیاد در 102 بنظرم مناسب میباشد
ورود به خودرو در 160
ورود به سایپا در 170
وساپا احتمالا تا 205 هم جا داشته باشد
لازم به توضیح است سرمایه گذاری در این قیمت ها برای کوتاه مدت میباشددنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
نظر