$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تصمیم کبری
    Banned
    • ۱۴۰۴ تیر
    • 1197

مختصری راجع به کاشی سعدی ( کسعدی)

سرمایه در گردش خالص شرکت در 3 ماهه اول امسال 116.437 میلیون ریال بوده.که نسبت به 3 ماهه پارسال 16% رشد داشته. 3 ماهه پارسال 100.366 میلیون ریال و 12 ماهه پارسال 104.994 میلیون ریال بوده.

سود انباشته شرکت به ازاء هر سهم در 3 ماهه امسال 216 ریال میباشد.
    سود انباشته شرکت به ازاء هر سهم در 12 ماهه پارسال 129 ریال بوده.
    سود انباشته شرکت به ازاء هر سهم در3 ماهه پارسال ( 37 ) ریال بوده.

پیش بینی صادرات پارسال 2.295.000 دلار بوده که 3 ماهه 508.188 دلار تحقق یافته. و در آخر 2.545.000 دلار شده.
    پیش بینی صادرات امسال 2.580.000 دلار بوده که در 3 ماهه 1.008.303 دلار تحقق یافته.

طرح توسعه شرکت بنام خط سوم با ظرفیت 4000 متر مربع تولید روزانه کاشی کف و دیوار با هزینه ای بالغ بر 27 میلیارد ریال
    از محل نقدینگی شرکت
    در تاریخ 1/1/89 شروع و در تاریخ 1/10/89 به بهره برداری رسید.
    طرح مذکور موجب کاهش قیمت تمام شده در هر متر مربع و افزایش سود شرکت خواهد گردید.

ضمنا با توجه به اینکه ظرفیت کوره جدید 8000 متر مربع در روز میباشد. شرکت در انجام طرح توسعه چهارم
    که در مهر ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید،نیاز به کوره جدید نخواهد داشت.

بازار صادراتی جدید شرکت،کشورهای ارمنستان و گرجستان میباشند.

نظر

• تصمیم کبری
      Banned
      • ۱۴۰۴ تیر
      • 1197

یمقدار سرما خورگی دارم و جون ندارم قیمتها را بررسی کنم. ولی سر انگشتی چند تا سهم که خریدش برای فردا خوبه اینا هستن.

خارزم. فاذر.صدرا.وصنعت.ثباغ.بوعلی.فولای.رایان.وسپه.ودی.وبیمه.فاراک.مدارن.وتوشه.پلوله.پکویر.پسهند.قثابت.بکاب.رتکو.خکار.تمحرکه.قزوین.

نظر

• تصمیم کبری
        Banned
        • ۱۴۰۴ تیر
        • 1197

وبیمه 920 ریال. به سختی از مقاومت 90 تومان عبور کرده. پس عدد 90 تومان حمایت سرسختی میباشد. بهترین خرید میباشد.

تمحرکه 1314 ریال. 130 تومان خیلی حمایت محکمیه.

رتکو 3251 ریال. 320 تومان عالیترین حمایت سهمه. بخاطر 5 تومان فرصت را از دست ندهیم.

کاذر 1213 ریال. این بیچاره هم به سختی مقاومت 120 تومان را رد کرد. پس به اسانی زیر 120 نخواهد امد.

لپارس 1021 ریال. عدد رند 100 تومان محکمترین حمایت سهمه.ولی 112 تومان و 125 تومان مقاومتهای پیش رو هستند.

شصفها 3124 ریال. عدد رند 300 تومان حمایت محکمیه. بدترین حالت ممکن عدد 280 تومان حمایت میباشد.

ثاخت 3218 ریال. عدد 310 تومان حمایت محکم سهمه. امروز حواسمان نبود تا بخریم. زیاد هم بخریم!

بوعلی 898 ریال. حمایت 90 تومان میشه گفت شاهکار میباشد. این قیمت حمایت کوتاه و میان و بلند مدت سهمه.

ثامان 913 ریال. عدد 90 حمایت سهمه و اروم اروم به سمت 100 تومان خواهد رفت.

رایان 5363 ریال. 530 تومان حمایت محکمیه. ببینیم ایندفعه میتونه 576 تومان را بشکونه.

ختوقا 3304 ریال. دوست داشتم به 300 برسد تا بخرم. هدف سهم میتونه 400 باشه.

پکویر 1602 ریال. رو 160 پایینتر نمیاد. هدف حوالی 200 تومان.

قثابت 2110 ریال. بهترین حمایت سهم امروز بود که از شرمندگیش در اومدیم. کوتاه مدت 250 و میان مدت رویایی!

وتوس 1526 ریال. مقاومت محکمی رو 1675 ریال دارد. با عرضه های امروز شاید صلاح باشد فردا پیاده شویم .

امروز یک سهم پیدا کردم که شاید بتونه کوتاه مدت بالای 50 درصد گین بده،هنوز یک عدد سهم هم ازش ندارم.فعلا در حال بررسیه.

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • ۱۳۸۹ بهمن
          • 840

جناب تصميم كبري من يكي واقعا به تاپيكت عادت كردم كلا از ادبياتي كه براي معرفي سهامها استفاده ميكني لذت ميبرم دستت درد نكنه موفق و پايدار باشي.

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • ۱۴۰۴ تیر
            • 1197

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post

امروز یک سهم پیدا کردم که شاید بتونه کوتاه مدت بالای 50 درصد گین بده،هنوز یک عدد سهم هم ازش ندارم.فعلا در حال بررسیه.
            سهم مورد نظر شدوص بود. اگر بالای 210 تومان تثبیت شود ارزش ریسک برای 15 درصد از سبدمان را دارد. والی خطری میشه!

نظر

• hamed89
              Banned
              • ۱۴۰۴ تیر
              • 617

سهم مورد نظر شدوص بود. اگر بالای 210 تومان تثبیت شود ارزش ریسک برای 15 درصد از سبدمان را دارد. والی خطری میشه!
              پس قضیه کنسله کبری ؟

نظر

• شهراد
                عضو عادی
                • ۱۳۹۰ مرداد
                • 127

قثابت 2110 ریال. بهترین حمایت سهم امروز بود که از شرمندگیش در اومدیم. کوتاه مدت 250 و میان مدت رویایی!
                با سلام
                دوست عزیز ممنون از وقتی که برای ارائه نظرات خوبت صرف می کنی ..
                میخوام بدونم قشرین رو چطور ارزیابی میکنی ؟
                قشرین با p/e =4
                کمترین پ به ای گروه قندی ...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • ۱۳۹۰ خرداد
                  • 4944

در اصل توسط شهراد پست شده است View Post
                  با سلام
                  دوست عزیز ممنون از وقتی که برای ارائه نظرات خوبت صرف می کنی ..
                  میخوام بدونم قشرین رو چطور ارزیابی میکنی ؟
                  قشرین با p/e =4
                  کمترین پ به ای گروه قندی ...
                  با اجازه صاحب تاپیک؛ دوست من سود اعلامی قشرین قسمت زیادیش بابت فروش ملک بوده و غیر عملیاتیه و بهش پی به ای واقعی تعلق نمی گیره
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • ۱۳۹۰ اردیبهشت
                    • 4691

اين سهم به اون شكلي كه شما فكر ميكنيد خطري نيست چون فروشنده آنچناني رو منفي نداره كلا 2 ميل سهم زير يك درصد داره بقيه همش دست سهامدار عمدست 5000 سهمي هم كه ديروز معامله شد من فروختم چون پول لازم بودم پس خيالتون راحت باشه...حالا از اون 2 ميل سهم خيلياش دست حقيقي هاي گردن كلفته كه اصلا فروشنده نيستن من كه ميگم 1 ميل به زور شناور سهمه اگه سهامدار عمده عرضه نكنه قيمتش راحت بالا ميره
                    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • ۱۳۹۰ اسفند
                      • 6951

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
                      با اجازه صاحب تاپیک؛ دوست من سود اعلامی قشرین قسمت زیادیش بابت فروش ملک بوده و غیر عملیاتیه و بهش پی به ای واقعی تعلق نمی گیره
                      ایضا اینکه زیان انباشته هم داره

مطابق صورت هاي مالي حسابرسي شده سال مالي 31/06/89، زيان انباشته شرکت در تاريخ 31/06/89 بالغ بر (43,473) ميليون ريال (به ازاي هر سهم مبلغ (869) ريال) مي باشد لذا شرکت مشمول مفاد ماده 141 اصلاحيه قانون تجارت مي باشد. ضمنا در صورت تحقق پيش بيني سال مالي 90 و بدون در نظر گرفتن تعديلات سنواتي احتمالي، زيان انباشته شرکت در تاريخ 31/06/90 بالغ بر (002ر8) ميليون ريال خواهد شد لذا سود قابل تقسيم وجود ندارد.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • ۱۳۹۰ اردیبهشت
                        • 4691

يه نفر اگه 20 ميليون پول رو اين سهم بزاره راحت بالاي 210 ميبردش....درسته پي به اي بالايي داره ولي از پلوله بتك سابق فنوال صدراي فعلي و...كه بدتر نيست...اين طور سهما يه دفه ميبندن ميگن زمين فروختيم سودمون شده 100 تومن ميشه مثه بتك فعلي...اون موقع بيا و درستش كن...من خودم پولم تو سهماي ديگه گيره وگرنه خودم ميبردمش بالاي 210

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • ۱۳۹۰ اردیبهشت
                          • 4691

اينم اضافه كنم كه اين خريداي چند روز رو يه شخص خاص خريده و فروشنده نيست ....ديروز كدا رو با بچه ها پيگيري ميكرديم شخصي از مشهد اين خريدارو انجام داده به نام م-ع

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • ۱۴۰۴ تیر
                            • 1197

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                            يه نفر اگه 20 ميليون پول رو اين سهم بزاره راحت بالاي 210 ميبردش....درسته پي به اي بالايي داره ولي از پلوله بتك سابق فنوال صدراي فعلي و...كه بدتر نيست...اين طور سهما يه دفه ميبندن ميگن زمين فروختيم سودمون شده 100 تومن ميشه مثه بتك فعلي...اون موقع بيا و درستش كن...من خودم پولم تو سهماي ديگه گيره وگرنه خودم ميبردمش بالاي 210
                            کاربر ساده ی ساده عزیز. این سهم بالای 210 تومان هم خواهد رفت . تازه اونموقع رشد قیمتی سهم شروع خواهد شد.از لحاظ تکنیکی تا حوالی 300 تومان هیچ مقاومتی سر راهش نخواهد بود.
                            از لحاظ بنیادی هم بعد از فروش زمین کارخانه شکربن. عملا تولید کربن ایران برای مدتی متوقف خواهد شد. از آنجایی که شدوص از گروه شکربن است باید افزایش تولید داشته باشد تا بازار کربن ایران بدست رقبا نیوفتد.
                            به شخصه بعد از شکست 200 تومان و دیدن قیمت 210 تومانی شدوص بدون هیچ واهمه ای بالای 15 درصد سبدم را شدوص خواهم کرد.

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • ۱۳۹۰ مهر
                              • 522

استادان گرامی با سلام
                              این اولین پست من دراین فروم هست که باعث افتخاره
                              اگرراهنمایی بفرمایید ممنون میشوم من در640کچاد وارد شدم که الان نماد بسته است با توجه به احتمال بازگشایی این هفته پیشنهادتان چیست
                              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • ۱۳۹۰ مرداد
                                • 5650

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                                استادان گرامی با سلام
                                این اولین پست من دراین فروم هست که باعث افتخاره
                                اگرراهنمایی بفرمایید ممنون میشوم من در640کچاد وارد شدم که الان نماد بسته است با توجه به احتمال بازگشایی این هفته پیشنهادتان چیست
                                چادر را اگر توانستيد و تا اخر سال نگه داشتيد به نظرم 1000 رو خواهد ديد
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...