در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
سهام برتر برای خرید فردا:
کاما
کبافق
کروی
اگه بشه وارد شد خیلی راحت 12% میشه نوسان گرفت...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
پتروشیمی خارک
در نمودار قیمت سهام شرکت الگویی شبیه به مثلث صعودی با هدف کلاسیک 2350 تومان مشاهده می گردد. در طی روزهای گذشته مقاومت قدرتمند 1903 تومان به بالا شکسته شده و این در حالی است که شکست مقاومت مذکور با تشکیل Shooting Start و Bearish Engulfing Pattern غیر کلاسیک در الگوهای کندل استیک همراه بوده است. چنین رویدادی می تواند به تصحیح قیمت بیانجامد و این طور به نظر می رسد که پتروشیمی خارک در موقعیت ترید پلکانی تا سقف 20 درصد از ارزش سبد قرار دارد. حد زیان را در محدوده زیر 1685 تومان قرار می دهیم که قطعا در صورت Failed شدن سیگنال، استاپ های بالاتری بدست خواهد آمد. بنابراین ریسک ترید پلکانی تا سقف 20 درصد معقول ارزیابی می گردد. پیشنهاد می کنم از تصحیح فیبوناچی و الگو های کندل استیک در این ترید پلکانی استفاده کنید.
فرید هلالاتحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط alireza9967 پست شده است View Postسهام برتر برای خرید فردا:
کاما
کبافقکروی
اگه بشه وارد شد خیلی راحت 12% میشه نوسان گرفت...
الگوی سر و شانه معکوس کامل شد. فقط مونده یه پولبک که باید مواظب ان باشیم.
احتمال منفی شدن برای چهارشنبه تقریبا حتمیه.
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postپتروشیمی خارک
در نمودار قیمت سهام شرکت الگویی شبیه به مثلث صعودی با هدف کلاسیک 2350 تومان مشاهده می گردد. در طی روزهای گذشته مقاومت قدرتمند 1903 تومان به بالا شکسته شده و این در حالی است که شکست مقاومت مذکور با تشکیل Shooting Start و Bearish Engulfing Pattern غیر کلاسیک در الگوهای کندل استیک همراه بوده است. چنین رویدادی می تواند به تصحیح قیمت بیانجامد و این طور به نظر می رسد که پتروشیمی خارک در موقعیت ترید پلکانی تا سقف 20 درصد از ارزش سبد قرار دارد. حد زیان را در محدوده زیر 1685 تومان قرار می دهیم که قطعا در صورت Failed شدن سیگنال، استاپ های بالاتری بدست خواهد آمد. بنابراین ریسک ترید پلکانی تا سقف 20 درصد معقول ارزیابی می گردد. پیشنهاد می کنم از تصحیح فیبوناچی و الگو های کندل استیک در این ترید پلکانی استفاده کنید.
فرید هلالاتهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postباربد جان نظرت راجع به فنورد چیه؟ قوربون اون ستاره طلاییت بشم!!!یه تحلیل ازش میزاری اینجا؟
منم 2 تا نقاشی ازش دارم، میزارم کنار تحلیل شما تا بهتر روند حرکتیه سهمو درک کنیم.
میدونم گفتنش درست نیست
اما بازی این سهم اینبار متفاوت با قبله
سهامداران عمده هنوز تعداد زیادی حق تقدم دارند که در کنار حق تقدم سهامداران حقیقی باید تعداد قابل توجهی بشه
پس بی شک الان باید تمایلی برای رشد سهم داشته باشند و برای همینه سهم داره روون بالا میره
چرا که بار دیگر باید این سهم را بالا ببرند
تا بازار حق استفاده نشده را بخره
البته این سهم از دید بنیادی هم سهم خوبیه و در گروهی که قرار داره میتونه رشد کنه
من احتمال میدم در یکی دو روز اینده این سهم از خطی که شما برایش رسم کرده بودید عبور کنه
چرا که الان به نظر میاد میل سهامدار عمده نیز بر صعوده و راحت سهم را برای این صعود ازاد گذاشته
دلیلش را هم گفتم
شاید بهتر باشه به جدای از بحث حقها
این سهم را مثل یک سهم عادی که در حال صعود است ببینیم
خوب براحتی می توان از این سهم سود در اورد مخصوصا وقتی فروشنده بالقوه ندارد
سهمی که می تواند در یک فعل و انفعال عادی تا رقمهای بالا ی 200 را هم ببیند
نظر
-
-
-
[QUOTE=امیر2309;81196]در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postسينا جان صندوقتون پر شده
ممنون[/QUOTE
بابي جون شايعه درست نكن
نكنه شايعات تالار هم كار توست ناقلا
اميرجان صندوق خودم پر شده بود :(:( البته Send ام پر شده بود ، فکر مي کردم مال آقا سينا پر شده ، يه دفعه به پيغام توجه کردم نوشته بود صندوق خودم
نظر
-
-
نظر