$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شهروز1365
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 177

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
    مصطفی جان ثنوسا را رو 209 تومان دادم رفت. کپشیرم یمقدار رو 204 دادم رفت و یمقدار دارم.
    وبیمه و کهرام و کساوه هم دارم که باید قوربونیشون کنم.
    سلام
    تصمیم جان کهرام تو منطقه حمایتی هستش بزار ببینیم چیکار میکنه به نظر که خوب معامله میشه حیفه......
    نظرت رو غگرجی چیه برای بازدهی 100% تا عید؟؟اگه دلار تک نرخی تصویب بشه میترکونه.....

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Post
      سلام
      تصمیم جان کهرام تو منطقه حمایتی هستش بزار ببینیم چیکار میکنه به نظر که خوب معامله میشه حیفه......
      نظرت رو غگرجی چیه برای بازدهی 100% تا عید؟؟اگه دلار تک نرخی تصویب بشه میترکونه.....
      اگر دلار تک نرخی شود همین کهرام را باید دوید دنبالش برای خرید تو کاشیها باز هم تنها سهمی هستش که نمیزارند صف فروش شود و اگر هم بشود بلافاصله میخرندش
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Yusef_sbm12
        كاربر فعال
        • Dec 2011
        • 311

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        سینا کل سبدت که یه تیکش ثنوساست و یه تیکه دیگشم کپشیر

ثنوسا که تازه راه افتادو کپشیرم زده به کف....حیف نیست نقد کنی؟
        به نظر بنده هم با توجه به حجمی که ثنوسا در چهارشنبه زد و اگر بانکی ها با توجه به تصویب افزایش نرخ
        سود بانک ها حجم بسیار خوبی صف شوند و دور تازه ای از صعود بانکی ها شروع شود ...

اونموقع دوباره باید منتظر صف خرید میلیونی ثنوسا هم بود ... به خاطر ونوین هایش ...
        زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
        که با رنگهای بدیع ؛
        و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
        خیال انگیز ؛
        و پر شور ساخته است .

نظر

• alireza9967
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 123

با این وضعیت دلار و قضیه تک نرخی شدن بهترین گزینه برای خرید معدنیها هستن.
          فاسمین.فاسمینح.فراور.کروی.کبافق.کاما

اگه قانون تک نرخی شدن دلار تصویب بشه این سهم ها حالا حالا گیر نمیاد
          خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• stda2006
            عضو جدید
            • Jan 2012
            • 1

دوستان با این وضعیت،معاملات کپشیر و کهرام رو این هفته چطوری ارزیابی میکنید؟

نظر

• amirreza6790
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 328

دوستان بنیادی بالاس چطوره؟ سهم که شنبه رو حمایته خودشه...
              هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• david danger
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 85

سلام اساتیدعزیز
                نظرتون راجع به بسویچ چیه؟
                خوب
                بد

نظر

• david danger
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 85

وصنعت پرتفوی قوی داره.من میگم این ازاون سهمای مطمئن بازاربرای تازه واردا میتونه باشه که هم خوب سودمیده وهم واکنشای کمتری نسبت به بالا وپایین بازارداره.

نظر

• alireza64
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 156

سلام
                    نظرتون در مورد فن اوا و وبملت چيه؟باتشكر

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1197

این هفته هفته بدی برای بورس بود. هم تحریم شدیم و هم بازار نیمه تعطیل بود. منم که سبدم حسابی تو ضرره.
                      با خودم کلنجار میرفتم و خودمو شماتت میکردم که چرا شنبه نقد نشدم.
                      تو اوج افسردگی و ناراحتی ، یهویی به خودم نیشتر زدم که باید یه سهمی پیدا کنم که تا عید سود معقولی بهم بده.<:-p
                      این سوالات را تو ذهنم از خودم پرسیدم.
                      مگه میشه تو این بازار سهم پیدا کرد؟
                      چه گروهی لیاقت همچین سودی را داره؟
                      چطوری باید پیداش کنم؟
                      از حول حلیم نیوفتم تو دیگ؟
                      ..................................؟
                      بعد از کلی امید و ناامیدی، افسردگی و احساس موفقیت، اخم و لبخند و ............... تونستم 2 تا سهم پیدا کنم که لیاقت بازدهی 100% را دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<:-p<:-p<:-p
                      خودمم باورم نمیشه 2 تا سهم با بازدهی حوالی 100 %.<:-p<:-p<:-p
                      شنبه میخوام کل سبدمو تبدیل به این 2 تا سهم کنم و با ارامش خیال تا 2 ماه دیگه 100% سود کنم.
                      شما هم بگردید چنین سهمایی تو بازار زیاده. به خدا بجای ناامید شدن یمقدار دنبال سهم بگردیم بهتره.
                      با این افزایش نرخ سود بانکی و تک نرخی شدن قیمت ارز، فعلا رصد کردن بازار بهترین گزینه است. سهم مورد نظر هم بشدت به تصمیمات ارزی وابستگی دارد.

نظر

• habib1362
                        عضو جدید
                        • Jan 2012
                        • 19

با این افزایش نرخ سود بانکی و تک نرخی شدن قیمت ارز، فعلا رصد کردن بازار بهترین گزینه است. سهم مورد نظر هم بشدت به تصمیمات ارزی وابستگی دارد.
                        ولي من فكر ميكنم كه اين هفته بانكي ها جز سهماي خوب باشند،نظر دوستان؟

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 1197

مصطفی جان ثنوسا را رو 209 تومان دادم رفت. کپشیرم یمقدار رو 204 دادم رفت و یمقدار دارم.
                          وبیمه و کهرام و کساوه هم دارم که باید قوربونیشون کنم.
                          در اصل توسط ................ پست شده است
                          سینای عزیز شما خودت پیشنهاد خرید دادی والان مستقیما تو سایت میگی که میخوای بفروشی اونم توی این قیمت ها با این کار شما ممکنه تمام کسانی که به حرف شما گوش کردند وخریدند فردا فروشنده بشند و سهم به صف فروش بکشونند. فکر نمکنی اگر هم قصد خروج داشتی نباید مستقیم توی سایت اعلام میکردی وجو سهم رو متشنج میکردی شما به من روی 205 دستور خرید دادی ومن تا پول جور کردم روی 190 و183و180 خریدم تازه الان توی ضررم بعد شما خودت تا سهم صف خرید میشه توی همون 204 تومان خالی میکنی و اونرو توی سایت هم اعلام میکنی . وبه بقیه میگی که فروشنده نباشند کف سهم 174 تومانه وبرمگرده ..........:-/:-/
                          ثنوسا رو چیزی نمی دونم.
                          ولی کپشیر اگه فردا با صف خرید روزشو به پایان نرسونه، و دوباره روند منفی درپیش بگیره خطرناک میشه.
                          و اعداد 170 تومانی را که دوستان میگفتند را باید بدون تعصب بپذیریم.
                          دوشنبه 26 دی این نقل قول اخری را نوشتم. صفحه 63 و پست شماره 939

نظر

• darvish
                            عضو عادی
                            • Oct 2011
                            • 53

دوستان در مورد لبنیاتی ها با این خبر فردا نظری ندارین؟

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران در گفتوگو با فارس خبر داد
                            فردا درباره قیمت لبنیات تصمیمگیری میشود/افزایش خودسرانه قیمت شیر

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران با بیان اینکه شیر پاستوریزه 100 تومان گران و در هر لیتری و با بسته مناسب بطور میانگین 1050 تومان فروخته می شود، گفت: در خصوص قیمت شیر و لبنیات فردا تصمیم گیری نهایی صورت می گیرد.
                            خبرگزاری فارس: فردا درباره قیمت لبنیات تصمیمگیری میشود/افزایش خودسرانه قیمت شیر

یداله صادقی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص افزایش قیمت شیر در عرض چند روز گذشته اظهار داشت: افزایش قیمت شیر ارتباطی به افزایش نرخ ارز نداشته است کارخانجات لبنیات قیمت خود را کاش داده بودند تا سازمان حمایت قیمت ها را بررسی کند اما چون این پروسه طولانی شده است، شیر پاستوریزه در هر لیتر ۱۰۰ تومان گران شده است.

وی افزود: تصمیم گیری نهایی در خصوص شیر پاستوریز فردا گرفته می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که هر لیتر شیر پاستوریزه در پایتخت به چه قیمتی باید عرضه شود گفت: شیر پاستوریزه با بسته مناسب بطور میانگین 1050 تومان فروخته می شود.

نظر

• same1
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 94

در اصل توسط alireza64 پست شده است View Post
                              سلام
                              نظرتون در مورد فن اوا و وبملت چيه؟باتشكر
                              ملت بسته برای افزایش سرمایه

نظر

• bayatbourse
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 25

سلام سیناجان نظرت راجع به وکار چیه یمقداردارم ردش کنم یا حالاحالاها نگهش دارم

نظر

در حال کار...
                                X