نوسازی و ساختمان تهران ( ثنوسا )
Collapse
X
-
پاسخ : نوسازی و ساختمان تهران ( ثنوسا )
در اصل توسط milad617 پست شده است View Postسهم خطرناکی است
با 25 میل ضرر خارج شدم
ساختمانی ها رو نگاه هم نکنین چه رسد به بررسی
حقوقی های ناجوانمردی دارند
بدنبال حقوقی های با مرام باشید
خوب و بد بودن یک صنعت را زمان خرید و فروش مشخص میکنه
همین ثنوسا که شما ضرر سنگین دادین ، میشه گفت پارسال دومین سهم پر بازده بازار بوده که از 240 به 1100 رسید
پس نکته مهم زمان درست خرید و فروش هست
(خوب بخری خوب میفروشی . بد بخری بد میفروشی )
نظر
-
در اصل توسط gholamk پست شده است View Postسلام
من مقداری ثنوسا قبل افزایش سرمایه داشتم و بعد مجمع همش رو فروختم، حالا چکار کنم که تعداد سهم هایی که افزایش پیدا کرده و به من تعلق میگیره به سبدم اضافه بشه؟
در صورت عدم اضافه شدن به پرتفو درخواست ناظری بدین (کارگزار خودش میدونه )
در حالت دیگه میتونید چند برگه سهام از ثنوسا بخرید و بعد کل تعداد سهامتون مشخص میشه
نظر
-
در اصل توسط gholamk پست شده است View Postسلام
من مقداری ثنوسا قبل افزایش سرمایه داشتم و بعد مجمع همش رو فروختم، حالا چکار کنم که تعداد سهم هایی که افزایش پیدا کرده و به من تعلق میگیره به سبدم اضافه بشه؟
نظر
-
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postاولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت نوسازي و ساختمان تهران طی نامه شماره مورخ 1394/05/28 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/06/31 با سرمایه 750,000 میلیون ریال مبلغ 14 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت نوسازي و ساختمان تهران طی نامه شماره مورخ 1394/08/24 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/06/31 با سرمایه 750,000 میلیون ریال مبلغ (86) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تغییر پیش بینی سالیانه از 14 ریال سود برای هرسهم به 86 ریال زیان برای هرسهم
دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1395/06/31(حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی
دلايل تغييرات در سود سهام پيش بيني سال مالي منتهي به 31/06/1395 به جهت انتشار اطلاعيه تعديل eps سال مالي منتهي به 29/12/1394 توسط بانک اقتصاد نوين از مبلغ402ريال به 262ريال مي باشد که به تبع آن درآمد حاصل از سرمايه گذاريهاي (دارا بودن 78/6درصد سهام بانک اقتصادنوين)اين شرکت با کاهش عمده مواجه گرديده است.
نظر
-
-
نظر