سرمایه گذاری ساختمان ایران ( وساخت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن مختاری
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 663

شمارش بلند مدت این سهم رو بدین شکل میدونم:

در نمایی کوتاه مدت در ابتدای 3 از (3) قرار داریم
    که انتظار دارم قیمت رو طی 6 ماه آتی به 460 برسونه

نظر

• zafar3000
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1243

تاپیک نباید خاک بخوره

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

بازار داره به سمت گروه ساختمانی تمایل پیدا میکند. رالی خوبی در انتظار این گروه خواهد بود. ثتران و وساخت هم که امروز صف خرید را بخود دیدند از فردا روند این گروه دیدنی تر خواهد بود
        ......

نظر

• fallah
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 692

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
          بازار داره به سمت گروه ساختمانی تمایل پیدا میکند. رالی خوبی در انتظار این گروه خواهد بود. ثتران و وساخت هم که امروز صف خرید را بخود دیدند از فردا روند این گروه دیدنی تر خواهد بود
          امروز از ۷۹۰تا سهم پونصدتاشو از زیر مجموعه های شرکت خودمون(دانایان)خریدن و فردا هم کمی اضاف خواهند کرد ولی صف شدن فردا میتونه خیلی به رشد سهم کمک کنه

نظر

• وارن بافت
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 240

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
            قبلاً نیز این سهم را ابتدا در قیمت 155 تومان در همین تاپیک معرفی نمودم. در 2 مسابقه هفتگی نیز در قیمت های بین 250 تا 270 اعلام نمودم ولی متاسفانه با چند هفته تاخیر به قیمت بالای 300 رسید. پس از اصلاح سهم تا قیمت 214 تومان در رشد جدید روند نزولی سهم شکسته شد و پس از قیمت 258 تا 230 تومان که امروز بود و 61.8 فیبوناچی موج جدید است ، اصلاح شد. دانایان، آستان قدس و بانک دی هم خریداران فعلی سهم هستند و فکر می کنم این سهم در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارزنده است و تارگت های 380 ، 500 و حتی بالاتر را نیز خواهد دید. قیمت این سهم باید 20 تا 30 تومان با ثنوسا فرق داشته باشد که به نظر من دلیل ایستایی ثنوسا نیز انتظار برای پر شدن این گپ است.
            وساخت که راه خودشو میره همانطور که از قبل نیز عرض کرده بودم. کنتور را هم دریابید با این 30000 صف فروش که اگر استارت بزند پله اول تا 1800 خواهد رفت و هدف 2400 به بالا خواهد داشت. در نمودار آن هم واگرایی مثبت مخفی به زیبایی دیده می شود.
            (اول بررسی بعد خرید)

نظر

• وارن بافت
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 240

فکر کنم استارت خورد!
              این سهم هایی که من میگن واقعاً بعضی وقتها جون خودم رو هم میگیره تا راه بیوفته. بالاخره من شخصی کار می کنم و رانت و پول فراوان ندارم که سریع کار رو راه بندازم و بعد از سیگنال ها منتظر کار بازیگران سهم می مانم. زیاد صبر می کنم ولی مطمئن و پرسود است.

نظر

• اسطوره
                کاربر فعال
                • Aug 2011
                • 277

وساخت هم روندش تثبيت شد
                به ديد ميانمدت سهم خوبيه
                قيمت فعلي: 250.1
                4/2/92
                حد ضرر :210
                شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                رابرت مپل براون

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 663

نقل قول از کاربر fundi بورکس:

ونوين 350 ميليارد از محل تجديد ارزيابي دارايي ها و 850 از محل صرف سهام افزايش سرمايه داره

با اين افزايش سرمايه سود ونوين حداقل از 400 به 1000 ميليارد افزايش پيدا ميکنه

و سود وساخت هم حداقل 100 تومان!

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

خرید در 284 تومن با هدف 340

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 969

معاملات امروز نوید فردایی بهتر را داد . فردا موقعیت خرید محدوده 266 تومان
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

صفشو حقيقي جمع کرد به ارزش بيش از 1 ميليارد تومن!!!

نظر

• A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

حقوقی فرصت نفس کشیدن به سهم نمیده مثل اینکه روش مهندسی بشه. هر سهمی این تکنیکال را داشت صف خرید بود حجم مبناش را هم پر نمیکرد.
                          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• bamiii
                            عضو جدید
                            • Jul 2012
                            • 16

وساخت :
                            فردا سهم رو مقاومت قدر تاریخی خودش باز میشه . جایی که احتمال داره راننده اگر حواسش نباشه ، همه رو پرتاب کنه تو دره . ولی خیال دوستان جمع . آنچه که از جمیع اندیکاتورها برمیاد اینه که راننده اینجا رو رد خواهد کرد . ولی باز هم احتیاط بد نیست . فردا در صورتی که راننده خواست خرابکاری کنه هشدار داده خواهد شد . ولی دوستان عجول نباشن چون همانطور که این مقاومت قدره در صورت شکست این سهم پرواز خواهد کرد . پس سهم خودتون رو مفت از دست ندید .

1- نمودار قیمت : همونطور که گفتم فردا دقیقاً سهم رو سقف تاریخی بازگشایی میشه پس 4 درصد بالاتر خواهیم رفت و این سقف شکسته میشه . چون زور پشت سهم هست . و ریختن سهم بعد از این فقط تائید شکست خواهد بود . پس سهم رو از دست ندید .

2- گل قالی : حال اینکه بد جوری حالش خوبه . پس مقاومت پودر خواهد شد .

RSI و MFI : یک اتفاقی اینجا شکل گرفته که باعث میشه قدرت سهم زیاد بشه . اگه دقت کنید نمودار MFI داره به صورت یک خط افقی جلو میره . در صورتی که فردا حجمی تا 27 میلیون در سهم معامله بشه ، MFI به صورت ناگهانی پائین خواهد آمد و زیر RSI خواهد آمد و باعث میشه که قدرت سهم بالاتر بره . البته اینرو گفتم که اگه دیدید حجم بالا رفت نترسید . تا 27 میلیون معامله هیچ خطری نداره مخصوصاً که به صورت رنج به پائین صورت بگیره . تنها چیزی که اعتبار این تحلیل رو از بین میبره اینه که پایانی قرمز بشه و الا هیچ خطری سهم رو تهدید نمی کنه . در ضمن ممکنه اصلاً حجمی هم عرضه نشه و مثل دو روز قبل باشه که دیگه اون از همه خوبتره

4- ADX : اینم تائید میکنه که روند ادامه خواهد داشت .

5- نمودار سفارش گذاری (Order) اینکه میگم پول پشت سهم هست . اینجا خودش رو نشون میده . اگر دقت کنید مقاومت سر راه Order ما از نوع مقاومت هایی هست که همیشه به صورت حمایت عمل می کرده . یعنی در این مرحله که به نظر در روال های گذشته مقاومت قدر محسوب میشده ، این دفعه ما با حمایت خریدار روبرو هستیم .

6- نمودار حجم قیمت هم که مشکلی نداره

[/SIZE][/COLOR]

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

ثبات در قوانین و قیمتها(که در بلند مدت باعث کاهش تورم میشه) از دلایل رشد پی ایی سهام در بورس است.
                              در دولت اصلاحات عمده دلیل رشد پی ایی سهام مسئله فوق بود...
                              شرکتهای سرمایه گذاری ساختمانی در زمان تورم نمیتونن سوده باشن و بهمین دلیل پی ایی این صنعت افت میکنه....
                              اعتماد مردم به گفتمان اعتدال و عقلانیت باعث شده که مردم از نظر روانی قبول کنند که در آینده
                              با کاهش نسبی تورم و ثبات در قیمتها و قوانین روبرو خواهیم شد.

بنابراین هجوم برای خرید این گروه از شرکتها که در چند سال اخیر با پی ایی کم معامله میشدند
                              باعث شده که قیمت این سهام بخوبی رشد کنه و
                              معقول بنظر میاد که سرمایه گذار بجای سرمایه گذاری در بخش ملک و مسکن....در بخش سهام
                              این شرکتها سرمایه گذاری کنه...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

وساخت یا فردا عرضه میشه یا پس فردا
                                معاملات روز عرضه را باید به دقت دید چون در موج 3 هستن و با این موج نمیشه شوخی کرد و در صورت صف خرید شدن بدون هیچ مقاومتی تا 520 رشد میکه

نظر

در حال کار...
                                X