سرمایه گذاری ساختمان ایران ( وساخت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وارن بافت
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 240

وساخت در کوتاه مدت سقف قبلی را خواهد شکست و به قیمت های حدود 330 تومان خواهد رسید. البته ابن تحلیل بنده است و دوستان بر اساس بررسی های خود اقدام به خرید و فروش کنند. البته من از 150 تومان پیشنهاد خرید داده بودم. پرسود باشید.

نظر

• aravil
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 234

کلا 3 احتمال برا وساخت وجود دارد- 1- احتمال اول اینکه وساخت تحت فشار بانک مرکزی درصد مازاد مالکیت بانک اقتصاد نوین رو در حداقل 2 بلوک به فروش برساند. در این حالت حداقل بالای 500 تومان سود از این محل خواهد ساخت- 2- احتمال دوم این است که در دولت بعدی این قانون عوض بشه و الزامی برای فروش ونوین نداشته باشند. در این حالت هم وساخت ارزنده ترین سهام بورس خواهد بود و مثل سهام شرکتهای سرمایه گذاری با مالکیت 33 درصد بانک اقتصاد نوین یکی از گزینه های سود اور بلند مدت بازار خواهد بود 3- احتمال سوم هم اینه که وساخت به جای فروش بلوک بیاد و در افزایش سرمایه بانک اقتصاد نوین شرکت نکنه و حق تقدم های خود را بفروشد. در این حالت هم وساخت در عرض چند سال سود های رویایی خواهد ساخت و محدود به یک سال نخواهد شد. به عنوان مثال با افزایش سرمایه نوین از 8میلیارد سهم به 11 میلیارد سهم، وساخت 1 میلیارد سهم حق تقدم خواهد داشت و با فروش ان به قیمت حداقل 200 تومان به ازای هر سهم حداقل 200 تومان از این محل خواهد ساخت و این برای چند سال اتی متوالی خواهد بود و وساخت در عرض 4 الی 5 سال هر ساله بالای 200 سود خواهد ساخت و با نقدینگی حاصل از فروش ان به تصفیه بدهی خود خواهد پرداخت و از سال بعد هم سود ونوین بیشتر نمایان خواهد شد و هم سود فروش حق تقدم و از سال بعدش به تدریج با کاهش مالکیت در ونوین بالای 300 برای چندین سال تضمینی سود خواهد ساخت- با پی بر ای 3 میشود حداقل 900 تومان و در سال اول حداقل 700 تومان و با پی بر ای بالا هم قطعا قیمت سهم بالای 1000 خواهد بود. اینم از تحلیل حالات مختلف نگهداری و فروش بانک اقتصاد نوین توسط سرمایه گذاری ساختمان ایران. امیدوارم که ابهام دوستان با این تفاسیر از بین بره- از نقد دوستان استقبال خواهم کرد

نظر

• aravil
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 234

منتظر نقد دوستان در مورد تفاسیر بنده از وساخت میباشم- امیدوارم تا دوستان و اساتید به پربار تر شدن بحث های اینجانب کمک کنند

نظر

• aravil
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 234

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
          وساخت در کوتاه مدت سقف قبلی را خواهد شکست و به قیمت های حدود 330 تومان خواهد رسید. البته ابن تحلیل بنده است و دوستان بر اساس بررسی های خود اقدام به خرید و فروش کنند. البته من از 150 تومان پیشنهاد خرید داده بودم. پرسود باشید.
          دوست عزیز نظر بنده هم شکست مقاومت قبلی و صعود به قیمتهای 400 تومان میباشد- وساخت و ثنوسا در اینده نزدیک هم قیمت خواهند شد کما فی السابق

نظر

• وارن بافت
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 240

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
            دوست عزیز نظر بنده هم شکست مقاومت قبلی و صعود به قیمتهای 400 تومان میباشد- وساخت و ثنوسا در اینده نزدیک هم قیمت خواهند شد کما فی السابق
            ضمن تشکر از تحلیل های جامع شما باید در تکمیل فرمایشات شما عرض کنم که در آینده ای نه چندان دور بازار از رشد پی در پی وساخت شگفت زده خواهد شد.

نظر

• aravil
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 234

پيش گزيده

همیشه حجم معاملات فراتر از قیمت عمل میکند- حجم معاملات خود گویای همه چیز است- وساخت در یک ماه گذشته به طور متوسط روزانه 3 میلیون سهم معامله شده است که در نوع خود با توجه به گذشته سهم بی نظیر است- افزایش حجم معاملات میلیونی در صعود قیمتی و درصدهای مثبت خبر از صعود جانانه دارد- انشاالله با شکست سقف قبلی رفتیم برا 400-با دست به دست شدن وساخت در این قیمتها و جابجایی سهام داران و کاهش شناوری سهم، صعود سهم بعد از عبور از این قیمتها تسهیل خواهد شد-فنر وساخت هر روز در حال جمع شدن میباشد- در هیچ برهه ای در چند سال پیش طرف تقاضا و خریدار در وساخت رو اینقدر قدرتمند ندیده ام- پول اومده پشت سهم و وساخت با این خریداران قدرتمند چاره ای جز صعود نخواهد داشت-یادمون نره که ثنوسا هنوز 400 تومان است یا وساخت باید 400 تومان بشود در کوتاه مدت و یا ثنوسا باید 200 بشود که محال است به نظرتان کدام احتمال تحقق خواهد یافت-وپترو داره صعود جانانه میکنه و برای ادامه رشد و صعود میان مدتش به رشد وساخت احتیاج داره بنابراین وپترو هم بیکار ننشسته و سهمی در این رشد قیمت وساخت داشته و شاید بزودی به صورت اشکار اقدام به افزودن وساخت کنه-

نظر

• aravil
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 234

امروز هم حدود 90 هزار تا وساخت دیگر برداشتم- فعلا 3 تا سهم دارم وساخت 150 تومانی وپتروی 70 تومانی و حفاری 200 تومانی- البته وساخت از همه سنگینتر است و هر روز اضاف خواهد شد

نظر

• ron
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 243

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
                  امروز هم حدود 90 هزار تا وساخت دیگر برداشتم- فعلا 3 تا سهم دارم وساخت 150 تومانی وپتروی 70 تومانی و حفاری 200 تومانی- البته وساخت از همه سنگینتر است و هر روز اضاف خواهد شد
                  درود بزرگوار تارگت وساخت رو چه عددی می بینید؟
                  [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

[QUOTE=aravil;220916]امروز هم حدود 90 هزار تا وساخت دیگر برداشتم- فعلا 3 تا سهم دارم وساخت 150 تومانی وپتروی 70 تومانی و حفاری 200 تومانی- البته وساخت از همه سنگینتر است و هر روز اضاف خواهد شد[/ QUOTE] ;;);;);;);;);;);;);;);;)
                    آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/10/17, 00:28.

نظر

• 文YAS文
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 31

سهام : سرمایه گذاری ساختمان ایران (وساخت)

تحلیل : تکنیکال

تاریخ : 9 آبــان 1391

رنگ تحلیل : ارغــوانی

==============================

امروز به بررسی تکنیکالی سهم وساخت می پردازیم . امروز این سهم روز معاملاتی خوبی را سپری کرد و حجم معاملات قابل توجهی داشت . از لحاظ تکنیکالی نیز این نماد در شرایط مطلوبی به سر می برد .

همانطور که در تصاویر زیر مشاهده می کنید قیمت سهم پس از گذراندن فاز اصلاحیِ پیچیده ی a-b-c-d-e وارد فاز جنبشی شده که هم اکنون در موج سوم از فاز جنبشی به سر می برد و با توجه به شرایطی که این موج دارد علاوه بر اینکه ممکن است اکستند شود از سوی دیگر نمی تواند کوچکتر از موج 1 باشد .

با این تفاسیر پیش بینی می شود که این سهم رشد قیمتی خوبی داشته باشد . با توجه به اینکه فاز جنبشی در میانه های تکامل خود قرار دارد .

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید ، قیمت سهم تمایل دارد خط میانه چنگال را لمس کند .

این قانون در 80 درصد مواقع صادق است و این نشانه ی خوبی برای اثبات صعودی بودن این سهم است .

نظر

• يگانه
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 616

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                        21 شهریور

سهم پس از یه اصلاح پس از رشد سال قبلش الان به نقطه خوبی برای خرید رسیده 155 تا 160
                        اصلاح تا 78% فیبو
                        و تماس با خط روند صعودی سهم

عموما بدلیل پایان سال مالی در اواخر شهریور استارت این سهم در این ماه زده میشه

http://www.pic1.iran-forum.ir/images...7450706535.png
                        چقدر زود دیر میشود >:d<

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

وساخت

لینک تصویر
                          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• وارن بافت
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 240

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
                            خوب این مطلب را 23 مهر زدم و ... خیلی زود دیر میشه! بالای 300 دیگه به این راحتی وساخت گیر کسی نمیاد. امیدوارم که دوستان بعدها و در قیمت های 500 و 800 نگویند ای داد دیدی این وساخت از 150 تومان به کجا رفت؟! فلانی نوشته بودا!
                            پر سود باشید

نظر

• محمدرضا مرادی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

نظر اساتید تکنیکال چیه؟!
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• محمدرضا مرادی
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

من اخر وقت با توجه به اینکه امروز سهم از 262 تومن که حدودا نقطه تلاقی کف کانال صعودی کوتاه مدت با فیبوی 23% بود برگشت،با هدف 320 تومن خرید کردم.از طرفی rsi هم برگشت رو تایید میکنه...

21 ابان هم قصد خرید داشتم که تو همین محدوده بود و حدس میزدم برگرده دوباره به همین محدوده!هرچند10 درصد میشد ازش نوسان گرفت اما اون موقع نقدینگی نداشتم و ترجیح دادم سهمی رو نفروشم،اما امروز با توجه به اینکه 18%رشد رو براش متصورم و نقدینگی هم به دستم رسیده بود خرید رو مناسب دیدم!دوستان نظرشون چیه؟
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X