کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام مصطفی
ممنون
فعلا سهم بستست و هنوز خودم نخریدم اما فکر کنم بازگشایی خوبی داشته باشه
به نظرتو میره بالا یا میاد پایین؟
در کل بنیادی این سهم چقدر میارزه؟
سلام مصطفی
ممنون
فعلا سهم بستست و هنوز خودم نخریدم اما فکر کنم بازگشایی خوبی داشته باشه
به نظرتو میره بالا یا میاد پایین؟
در کل بنیادی این سهم چقدر میارزه؟
خیلی روش کار نکردم
این شرکت وابسته به شهرداری اصفهانه
یعنی هواشو دارن
این مدت هم تحولاتی توش صورت گرفته
قیمت خاصی نمیتونم بهت بدم چون بررسی نکردم
ولی بازگشایی خوبی در بالای 80 تومن خواهد داشت
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
گزارش پیش بینی درآمد سال آینده و حسابرسی شرکتهای زیرمجموعه با توجه به پایان سال مالی
سلام و ممنون بخاطر تحلیلهاتون
مسلم جان بنیادی ثامان رو دکتر سهند تو تالار همسایه خیلی روش کار کرده و یکی از سهامداران عمدشه
سهمی که ایشون بخره مرگ نداره
من فکر میکنم خوب باز بشه چون در 15 روز آخر معاملاتش بسیار خوب و پرحجم معامله شده ...
این یعنی یک عده از ما بهترون از اوضاع شرکت و گزارشات جدیدش با خبر بوده اند .
ولی اگر گزارش خیلی خوبی بده نهایتش 134 خواهد بود ...
خرید های روزهای آخر طبق اعلام دکتر سهند مربوط به ایشان است وفکر کنم نزدیک 5درصد را خریداری کرده اند ولی ایشان بیشتر بحث دریافت سود را مدنظر دارند .البته یک خبری که بنده دارم در باره مشارکت بزرگترین شهربازی خاورمیانه که متاسفانه سامان از این پروژه خارج شده وبه شهرداری اصفهان واگذار کرده فکر کنم نسبت 51و49درصد بین طرف ایرانی وچینی بود ولی فاز اول این طرح بزرگ احتمالانوروز امسال به بهره برداری میرسد
خرید های روزهای آخر طبق اعلام دکتر سهند مربوط به ایشان است وفکر کنم نزدیک 5درصد را خریداری کرده اند ولی ایشان بیشتر بحث دریافت سود را مدنظر دارند .البته یک خبری که بنده دارم در باره مشارکت بزرگترین شهربازی خاورمیانه که متاسفانه سامان از این پروژه خارج شده وبه شهرداری اصفهان واگذار کرده فکر کنم نسبت 51و49درصد بین طرف ایرانی وچینی بود ولی فاز اول این طرح بزرگ احتمالانوروز امسال به بهره برداری میرسد
البته دوستان بنده مشکلی با داشتن اطلاعات از شرکت ها ندارم و آن را بخشی از مواردی می دونم که سرمایه گذار باید در نظر داشته باشه ؛
گاهی اوقات ممکن است افراد به واسطه برخی اقوام خواه ناخواه به این اطلاعان دسترسی پیدا کنند .
بنده هم توسط یکی از آشنایان در مورد وگستر و تعدیل فوق العاده اش قبل از عید مطلع شدم و اسفند ماه پرحجم خرید کردم ؛
بعد از چهار ماه سهم در بازاری سراسر منفی پس از بازگشایی از 345 تا 500 افزایش یافت .
همان موقع از حجم معاملات فوق العاده سهم میشد متوجه برخی مطالب شد .
زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛ خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
من میتونم از داخلش خبر بیارم
براحتی میشه یه مصاحبه با مدیرش ترتیب بدم
ولی مشکل اینه که فعلا درگیر دانشگاهم
اما اگر گین مدنظر دوستان خیلی بالاس دست بکار بشیم:d
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
سلام خدمت مسلم خان...آریا...مبین...مصطفی عزیز و یوسف طلایی.....
بدون توجه به قیمت سهم و تکنیکال مسلم خان و اینکه مصطفی میگه داخلش تحولاتی صورت گرفته؟؟!! هرکی ندونه دیگه مصطفی از کار ما خبر داره که چقدر با اینا در ارتباطیم..در یک جمله میگم بخور بخوریست بسیار در این شرکت و هزینه هاییست قابل رویت و البته بیشترش غیر قابل رویت و غیر شفاف...پروژه های شاخی نداره و به نظرم علاوه بر اینکه 90 زیان میسازه با این روند ک الآن هم در جریانه سال بعد هم زیان..البته شرمنده که اینجوری گفتم اما این شرکت و داداشش یعنی ساختمان اصفهان از نظر بنیادی و پروژه های در دست آش دهان سوزی نیستند...البته قطعا مدیر عاملش چیزی نمیگوید جز 2 واژه در سال گذشته اوضاع بد بود و رکود....اما برای سال 91...به به و چه چه....هرچند خریدش زیر 90 مرگ نداره....
سلام خدمت مسلم خان...آریا...مبین...مصطفی عزیز و یوسف طلایی.....
بدون توجه به قیمت سهم و تکنیکال مسلم خان و اینکه مصطفی میگه داخلش تحولاتی صورت گرفته؟؟!! هرکی ندونه دیگه مصطفی از کار ما خبر داره که چقدر با اینا در ارتباطیم..در یک جمله میگم بخور بخوریست بسیار در این شرکت و هزینه هاییست قابل رویت و البته بیشترش غیر قابل رویت و غیر شفاف...پروژه های شاخی نداره و به نظرم علاوه بر اینکه 90 زیان میسازه با این روند ک الآن هم در جریانه سال بعد هم زیان..البته شرمنده که اینجوری گفتم اما این شرکت و داداشش یعنی ساختمان اصفهان از نظر بنیادی و پروژه های در دست آش دهان سوزی نیستند...البته قطعا مدیر عاملش چیزی نمیگوید جز 2 واژه در سال گذشته اوضاع بد بود و رکود....اما برای سال 91...به به و چه چه....هرچند خریدش زیر 90 مرگ نداره....
سلام مهران جان و ممنون از شما
اطلاعاتی که من بدست آوردم چندان با وضعیتی که شما گفتی هم خوانی نداره ..
در هر حال بعد از بازگشایی معاملاتش را دنبال میکنیم تا ببینیم چی بر سرش میاد
نظر