معاملات سكه در بازار اتي
Collapse
X
-
پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postمن فکر می کنم اگر به 1397 برسه،اگر.......اصلا فروش جالب نیست!
برام جالبه هدف بعضیها رو از پست گذاشتن در این تاپیک نمی فهمم.البته نه هر پستی......پستهای خاص.........
چرا که نه. هدف الگوی AB=CD تقریبا همون قیمتها میفته.
به نظرم اگر یک مقدار پایینتر بیاد بعد رو به بالا حرکت کنه میتونه تا 1407 هم بره. اگر اونس کندل منفی چند روز پیش رو برگرده این شدنی میشه.
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postمن فکر می کنم اگر به 1397 برسه،اگر.......اصلا فروش جالب نیست!
برام جالبه هدف بعضیها رو از پست گذاشتن در این تاپیک نمی فهمم.البته نه هر پستی......پستهای خاص.........
هدف من یکی هم از پست گذاشتن در این تاپیک تبادل تحلیل هست با دوستانی که تحلیل میکنند..این هم نمیدونستم باید اجازه بگیرم
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postاگر منظورت من هستم...حتما هدف این هست که به بازار جهت بدیم...نه حالا خیلی هم مخاطب داره صحبت های ما در این تاپیک....مثلا چی نوشته بودیم که پست ما خاص شده...حالا یا تحلیل من اشتباه در میاد یا درست...مهم نیست اصلا
هدف من یکی هم از پست گذاشتن در این تاپیک تبادل تحلیل هست با دوستانی که تحلیل میکنند..این هم نمیدونستم باید اجازه بگیرمآخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2017/09/20, 13:49.
نظر
-
در اصل توسط روندشناس پست شده است View Postاقا بزار همه تحليلشون بزارن چرا همه را فراري ميدي تاپيك خوب داره ميره جلو هركس ميتونه يك استرازي داشته باشه دليل نميشه به يك نوشته گير بدي تصميم اينجا با خواننده هست نه اينكه ما جهت بديم.
نظر
-
عجب گیری افتادم از دست این با زور گردان!
امروز که اونس و دلار افزایش پیدا کرده میخاد منفی کنه!
عجبا!!!!!!!!!!!!!!
من فکر میکنم امروز اواخر وقت اکثر قراردادها منفی بشن،شما چی فکر میکنید دوستان؟
آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2017/09/20, 14:01.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postعجب گیری افتادم از دست این با زور گردان!
امروز که اونس و دلار افزایش پیدا کرده میخاد منفی کنه!
عجبا!!!!!!!!!!!!!!
من فکر میکنم امروز اواخر وقت اکثر قراردادها منفی بشن،شما چی فکر میکنید دوستان؟
نظر
-
As we can see at the H4 chart, Gap, Shooting Star, Doji, Hammer, and Inverted Hammer patterns formed at both support and resistance levels have defined the borders of the descending channel. After completing another correction, the price returned to 1313.60, where it is forming a reversal pattern right now. The next downside target is still at the next support level at 1290.50.
نظر
-
امشب با خبري كه در امريكا وجود دارد جابجايي 20 دلاري اونس زياده. بعید است امروز سیستم فدرال رزرو امریکا نرخ بهره را افزایش دهد.
برای اقتصاد امریکا بهتر است که نرخ بهره افزایش نیابد. بنابراين هركس امروز چه خريد چه فروش داره بايد حواسش جمع باشه.من خريدهام را دارم با حد ضرر 1387 . البته گفتم امروز بايدريسك پولتنان هم مدنظر داشته باشيد براي فردا.
نظر
نظر