کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو این بازار فقط تکنیکی باید بتوان نمودارهای آتی رو تحلیل کرد.که اون هم سخته ولی میشه......مثلا کف 1382 دیروز و حرکتش به سمت بالا کاملا نموداری بود.به انس و دلار اصلا ربطی نداشت.
ممکنه هم خارج نشید اگر بالای 1315 نره.....یا نه حتما خارج میشید؟
خارج شدم همين الان سود بودم ريسك نكردم.اگر هرچي داري بهتره خارج بشي اوضاع يك كم خرابه امشب شايد توي سود هم بري خوب ولي برعكسش اتفاق بيافته رو اعصابه بازار هميشه هست پول از دست بره و......
تصور من اینه که طی سه چهار روز کاری آینده طلا بتونه به سطح 1320-1325 برسونه خودشو و پولبکش به خط روند شکسته شده و مووینگ 20 رو کامل کنه که این با کراس مووینگ 20 و 50 میتونه همزمان بشه و ادامه روند اصلاحی رو کلید بزنه.
اگر اینطور بشه به نظر من تا 1260-1265 اصلاح میکنه.
1354 این پست شد 1357.5..........به خاطر تغییر زمان و نقطه برخورد با خط روند.....البته کمی هم رانندش ناشیگری کرد!!
حالا این نمودار چیزهای دیگه هم میگه......مثلا انس زیر 1300 رو میگه ولی من باورم نمیشه.....شما؟!
الان 1326......
خب......این پیش بینی عالی در این زمان و نقطه!........بعیده همچنین پیش بینی جایی ثبت شده باشه......ولی نصیب من چیزی جز ضرر نشده است.چون خیلی کوتاه مدتی عمل می کنم.
نظر