معاملات سكه در بازار اتي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي

نمودار 4 ساعته اونس بايدشديدا نزول كنه وگرنه به مسير صعودي ادامه ميده احتمال ميدم حداقل 10 دلار بريزه ببينيم چي ميشه الان قيمت 1305.6.

نظر

• روندشناس
      عضو فعال
      • May 2014
      • 1057

اتي هر كي ميخواد فروش بگيره الان بهترين موقع هست با كل سرمايه واردشوند.

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
        نمودار 4 ساعته اونس بايدشديدا نزول كنه وگرنه به مسير صعودي ادامه ميده احتمال ميدم حداقل 10 دلار بريزه ببينيم چي ميشه الان قيمت 1305.6.
        افرین...تحلیل خوبی بود

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1839

=D>

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• MAJIDGOLD
            ستاره دار(2)
            • Mar 2014
            • 120

درود . نظر دوستان در مورد این مقاله چیست؟من هم متصورحداکثر 4150 تا دو ماه آینده و برخورد کنگره دارم
            ? #دلار

✍? بنظر بنده دلار حداقل طی چند ماه آینده در همین محدوده 4000 تومان تا 4150 تومان باقی خواهد ماند و جهش چشمگیری نخواهد داشت. به چند دلیل :

✔️ لایحه بودجه 97 احتمالا تا اواسط آذر ماه به مجلس ارائه خواهد شد. عمده درآمد دولت در بودجه مبتنی بر درآمد نفتی است. قاعدتا طبق برنامه ششم ، نرخ برابری ارزی باید معادل 3.5% نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند و بهای نفت هم 12% نسبت به عملکرد سال گذشته دولت ! بنابراین قیمت نفت باید در بودجه 97 با فرض میانگین فروش 48-49 دلار در سال گذشته ، بین 54.88 تا 56 دلار در نظر گرفته شود. اما تعادلی نفت برای سال 97 احتمالا حدود 50-52 دلار خواهد بود ( رنج 47-48 دلار تا 60 دلار برای نفت پیش بینی میشه ). بنابراین با حجم مشخصی از صادرات نفتی دولت توان ارائه نفت 55-56 دلاری برای بودجه 97 را نخواهد داشت چون احتمال اینکه دچار کسری بودجه شود بالا خواهد رفت.
            نتیجتا دولت به سمت افزایش نرخ ارز خواهد رفت. نرخ ارز طبق برنامه ششم برای بودجه 97 باید حدود 3415 تا 3420 تومان منظور شود . اما دلار در حال حاضر 700 تومان کرک با نرخ بازار دارد و دولت برای پوشش بخشی از کسری بهای نفت ، نرخ دلار را کمی بیشتر افزایش دهد. لذا پیش بینی بنده این است که احتمالا نرخ برابری ارزی سال 97 به جای 3.5% ، حدود 5% افزایش یابد و به حدود 3450-3500 تومان برسد که البته باعث نزدیک تر شدن این نرخ به نرخ واقعی بازار خواهد شد.
            بنظر فعلا قیمت ارز با همین کرک 600-700 تومانی حفظ خواهد شد تا لایحه بودجه دولت به مجلس ارائه شود و بعد احتمالا بازار مجددا قیمت ارز آزاد را به سمت 4200-4300 پیش خواهد برد.

✔️ فعلا تنها ریسک سیاسی بازار ارز اصلاحات کنگره بر مفاد برجام خواهد بود که در فرصت 60 روزه تعیین خواهد شد. که حدودا از نظر زمانی مصادف میشه با انتهای آذر و یا در صورت تاخیر دی ماه که سال نو میلادی است.
            در این بازه زمانی ریسک سیاسی خاصی وجود نخواهد داشت که منجر به رشد چشمگیر نرخ ارز شود. تنها ایونت مهمی که برای بازار ارز کشور وجود دارد اربعین هست که دولت عراق اعلام کرده امسال هیچ ویزایی بصورت فوری و در مرز عراق صادر نخواهد شد و باید از طریق سفارت اقدام شود که میتونه اندکی بر سفر زوار تاثر گذار باشد اما در کل بطور معمول اربعین باعث افزایش تقاضا دلار خواهد شد و اندکی افزایش در نرخ ارز بوجود خواهد آمد که این افزایش احتمالا کنترل شده و نرخ ارز تا همان محدوده 4150 -4200 نهایتا رشد خواهد داشت.

✔️ در ماه دسامبر احتمالا فدرال ریزرو مجددا 0.25% نرخ بهره را افزایش خواهد داد. بدون در نظر گرفتن این فاکتور فعلا فاند یا محرک خاصی برای افزایش قابل توجه ارزش دلار وجود ندارد و همچنین سرمایه گذاران و فعالان بازار ارز بیشتر به سمت فروش دلار و خرید یورو حرکت کردند. بنظر میرسد طی چند ماه آینده نیز این رویه ادامه داشته باشد و ارزش دلار یا کمی کاهش پیدا کند یا در محدوده کنونی باقی بماند و در رنج محدود و مشخصی نوسان داشته باشد و ایندکس دلار کماکان در محدوده 85 تا 95 واحدی ایستایی خواهد داشت. بنابراین با وجود اینکه تاثیر این فاکتور به اندازه سیاست های داخلی و ریسک های سیاسی نیست اما به عنوان یک عامل تاثیر گذار فعلا بنظر نمیرسد تاثیر قابل توجهی بر بازار ارز داشته باشد.

✔️ کرک نرخ ارز بازار آزاد معمولا در محدوده 400 تا 600 تومان با نرخ ارز بودجه شده هست و در صورتی که ریسک خاصی در بازار وجود نداشته باشد ، خریداران ارز ریسک خرید بالا تر از این محدوده را قبول نمیکنند. در کنار این موضوع کنترل بازار ارز توسط بانک مرکزی هم هست که معمولا نوسانات شدید ارزی را طی سال های اخیر کنترل کرده. بنابراین فعلا تا زمانی که نرخ ارز بودجه شده افزایش پیدا نکند ، ریسک خرید ارز بالاتر از محدوده های فعلی از نظر فعالان بازار ارز بالاست ! همانطور که با شروع رشد دلار از 3600-3700 تومان ریسک خرید پایین بود و تقاضای بالایی برای دلار ایجاد شد و به سرعت به سمت پر کردن این گپ قیمتی پیش رفت. لذا در صورتی که ریسک جدید یا محرک جدیدی به بازار تزریق نشود با وجود اهرم های کنترلی ، دلیلی برای افزایش بیشتر نرخ ارز وجود ندارد.

@Marketerchnl

نظر

• روندشناس
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1057

انچه در نمودار هفتگي سكه نقدي ديده ميشه وارد يك موج نزولي شده. من كاملا نظر شما را جع به اين مقاله تاييد ميكنم جناب مجيد عزيز
              نمودار هفتگي

نمودارروزانه

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

بنظر من سکه نقدی حداقل تا 1295000 اصلاح داره..نرخ فعلی 1310500

نظر

• روندشناس
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1057

جالبه اتي از جايش تكون نميخوره الان 8ساعت هست انگار كاربر مينوي نيست بازار هم رفت كما .

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                    چارت اتی اردیبهشت..اصلاحی داره میاد بالا...نهایتا اتی تیرماه 1460000 را میبیه...روی 1480500 یک پارت سل گرفتم..نصف سرمایه هم گذاشتم اگر اومد بالاتر میانگین را ببرم بالا....
                    1484000 هم یک پارت گرفتم...احتمالا 1486000 هم ببینه...شاید هم نیبینه اصلا..بهر حال اصلاح موج ریزشی قبل داره میاد بالا[/QUOTE]

نصف پوزیشن ها را 1477000 و 1476500 افست کردم....نصف دیگه هم انشالله روزای اینده

نظر

• روندشناس
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1057

1484000 هم یک پارت گرفتم...احتمالا 1486000 هم ببینه...شاید هم نیبینه اصلا..بهر حال اصلاح موج ریزشی قبل داره میاد بالا

اقا عليرضا پيك قيمتي كه ميدي خيلي دقيق و خوبه ممنوم ازت به نظرت حمايت بعدي اونس با اين نزولي كه كرده حداقل و حداكثر تا كجا ميتونه باشه.

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

1484000 هم یک پارت گرفتم...احتمالا 1486000 هم ببینه...شاید هم نیبینه اصلا..بهر حال اصلاح موج ریزشی قبل داره میاد بالا
                        نصف پوزیشن ها را 1477000 و 1476500 افست کردم....نصف دیگه هم انشالله روزای اینده[/QUOTE]
                        همه سفارشات را افست کردم و نقد شدم فعلا...بنظرم طرف خرید هنوز قوی هست..یکم باید صبور باشیم برای گرفتن پوزیشت قاطع خرید و یا فروش...فعلا سیو سود

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

اقا عليرضا پيك قيمتي كه ميدي خيلي دقيق و خوبه ممنوم ازت به نظرت حمايت بعدي اونس با اين نزولي كه كرده حداقل و حداكثر تا كجا ميتونه باشه.
                          خواهش میکنم..الان اونس رو حمایته...1283..و حمایتهای بعدی..1280 و 1277...الان رسیده به یک باند متراکم حمایتی.
                          در مورد بازار هم اگر اتی بیاد بالای 1480000...دیگه یکم زمان میبره که قیمتها افت کنه..من فعلا نقد کردم.

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

ثلث سرمایه ...1477500 خرید داشتم....فکر کنم هنوز دلار کمی بالا داره

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

اگر اتی تیربیاد بالای 1480000 و دو کندل یکساعته برای تثبیتش بزنه..بنظر من 1490000 هم میتونه ببینه...نرخ فعلی 1479500

نظر

• روندشناس
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1057

اين نمودار روزانه اتي ارديبهشت هست 1425 از فيبوي 38 برگشت به نظر نهايت تا 1437 بالاتر نخواهد رفت كه فيبوي 23 هست. بنابراين به احتمال قوي اتي ارديبهشت ميتونه در اينده نزديك بين فيبوي 50 , 61 قرار گيرد با توجه به سقوط اونس اين احتمال زياد هست. 1410 , 1417 حداقل ميتونه نزول كنه بنابراين من همچنان با كل سرمايه در فروش هستم.

نظر

در حال کار...
                                X