کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حوالی 10 روز دیگه اتی شهریور 97 میاد رو سیستم...اگر اونس ودلار بالا نداشته باشند و حوالی همین قیمتها باشند... بنظر من اتی تیرماه 1480000 را میبینه
بنظر من هم فعلا آتی افتاد تو سراشیبی
اون رنج منفی که چهار شنبه یکباره از 1516 تا 1505 زدن خیلی تاثیر داشت،کار معامله گر عادی نبود
از نظر سیاسی هم فعلا یک ماه تا نظر کتگره مونده که نظر شخصی من این هست که نتیجه و خروجی اش اضافه کردن بند های الحاقی به برجام میشه و باید دید ترامپ امضا میکنه یا نه و بعد واکنش جمهوری اسلامی چی هست؟شاید بیشتر از یکماه طول بکشه،پس قطعا میخوره به سر رسید جدید
از همه چی بدتر پدر سوخته بازی مدیران سازمان بورس هست که کار را از حروم زادگی و فریب افکار عمومی با شاخص سازی دیگه گذروندن!!!!!
حال من که از نگاه به تابلو معاملات به هم میخوره
همش تزویر و دروغ و فریب و شاخص سازی
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
بنظر من هم فعلا آتی افتاد تو سراشیبی
اون رنج منفی که چهار شنبه یکباره از 1516 تا 1505 زدن خیلی تاثیر داشت،کار معامله گر عادی نبود
از نظر سیاسی هم فعلا یک ماه تا نظر کتگره مونده که نظر شخصی من این هست که نتیجه و خروجی اش اضافه کردن بند های الحاقی به برجام میشه و باید دید ترامپ امضا میکنه یا نه و بعد واکنش جمهوری اسلامی چی هست؟شاید بیشتر از یکماه طول بکشه،پس قطعا میخوره به سر رسید جدید
از همه چی بدتر پدر سوخته بازی مدیران سازمان بورس هست که کار را از حروم زادگی و فریب افکار عمومی با شاخص سازی دیگه گذروندن!!!!!
حال من که از نگاه به تابلو معاملات به هم میخوره
همش تزویر و دروغ و فریب و شاخص سازی
این مظلب که دیگه فریبرز جان برای ما باید عادی شده باشه....فقط وقتی سر خودشون با سفته بازهای بازار در یک اخور هست خفه شدند و حرفی نمیزنند..وگرنه نه دل به حال سهامداری میسوزونند که سهامش بی جهت بسته...نه دست از این شاخص سازی میکشند...فساد و رانت و پدرسوخته بازی در بورس نسبت به دوره صالح ابادی ده برابر شده
نظر