کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من امروز سکه های فیزیکی که از قبل مونده برام میفروشم به نظرم هر چند که نشانه هایی از افت فشار خرید نمی بینم ولی اونس از 1295 نمیتونه بالاتر بره سکه هم حباب گرفته
اونس یه سقوط 20 دلاری کرد و باید منتظر بود آمار اقتصادی امروز هم منتشر بشه مدت زیادیه نتونسته حمایت 1273 رو بشکنه.
بازار آتی هم تو سر رسید شهریور باید دید 1640 رو سوراخ می کنه یا نه که اگر بشکنه از کانال صعودی خارج میشه تو تایم 30 دقیقه
بازهم با سیگنال افزایش وجه تضمین!!! قیمتها را بردند بالاتر !!!
رشد اتی شهریور تا 1700 !
کشتی آرای خودش گراف را داد به بازار
گفت تقاضای عمده وارد بازار شده است!!!!!!!!!!!!!
این شکاف قیمت به وجود آمده معنا دار است!!!!!!!!!
.
.
دو روز پیش هم نوشتم هر کی حتی اگر بالا هم خریده نگه داره
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
با تشکر از شما خانم میناوی ولی بنظرم خبر واقعیت داره،چون تسنیم یک خبرگزاری معتبر هست و من تا حالا ندیدم خبر دروغ انتشار بده
چیزی که برای من خیلی جالب شد این موضوع هست که متاسفانه مافیا قدرت رسانه ای هم داره
اکثر خبرگزاری های معتبر خبر عرضه سکه توسط بانک کارگشایی را تایید کردند(از ساعت 11 فردا صبح)
عرضه سکه در بانک کارگشایی از فردا هم قیمت دلار را کاهش میده هم قیمت سکه را
به نظر من قیمت سکه به سمت 1.15 میلیون و قیمت دلار به سمت 3900 حرکت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر