کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام . مدتی که در بورس فعالم و ان شااله اگه تونستم کلاس اتی سکه که اخر این ماه تشکیل میشه شرکت کنم می خوام وارد اتی سکه هم بشم . کل مطالب مرتبط با اتی سکه در این فروم رو در حدود سه روز دقیق مطالعه کردم . ممنون از همه دوستان چون واقعا مطالب باارزشی بود . فقط نکته جالبش این بود که بین اواسط سال 91 تا الان انگار که تایپک فریز شده بوده چون تعداد مطالب خیلی کم بود .
باز هم ممنون .
به نظر شما با توجه به بالا رفتن وجه تضمین و پایین اومدن اهرم(امروز بین 4.5 تا 5.3) و کم شدن دامنه نوسانات روزانه چه روشی اتخاذ کنیم تا سود بیشتری کسب بشه در عین حال ریسک کمتری متحمل بشیم؟بلند مدت کار کنیم؟کوتاه مدت؟روزانه؟یا...
برای پیدا کردن جواب
چند وقته دارم روی روشی کار میکنم با مفروضات زیر به صورت دمو:
1-انجام معاملات روزانه با هدف 5000 تومن سود و استاپ 3500-5000 (با توجه به موقعیت) نسبت به قیمت تابلو.
2-تعداد روزهای معاملاتی:20روز
3-درصد موفقیت:60%
4-کارمزد نیز در قیمتها حساب شده
با توجه به میزان استاپ و درصد موفقیت،احتمال گرفتن حداقل 8 درصد ماهانه بالاست و به صورت میانگین میشه روی 10-15 درصد حساب کرد(ارقام بالاتر شاید همیشه قابل دستیابی نباشه)البته به صورت دمو الان در16 روز 10 درصد گرفتم و نیاز به مدت زمان بیشتری هست.
مزایا:
روزانه است و معامله باز نداریم،احتمال کال شدن نزدیک به صفره و...
معایب:
تعداد بالای معامله که تمرکز بالا میخواد و مهمتر اینکه این بازدهی در نوسانگیری از سهم هم قابل اتفاقه با ریسک کمتر در همین بازه زمانی و...
خلاصه اینکه هر چی میشینم مفروضات رو بالا و پایین میکنم به این نتیجه میرسم که :وجه تضمین به طرز ناجوانمردانه ای بالاست!
20-30 درصدش رو هم کم کنند خوب میشه.
شما روش مقرون به صرفه قابل ذکری دارید؟:)
نظر