کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در 1029000 آتی آبان حمایت پیوت ماژور داریم , به نظرمن اگرفردا روز انس کمی کاهشی باشد این حمایت نمیتواند مانع کاهش آتی آبان تا سطح 1018000 تومان باشد .
قیمت در حال حاضر 1031000 تومان میباشد .
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
در 1029000 آتی آبان حمایت پیوت ماژور داریم , به نظرمن اگرفردا روز انس کمی کاهشی باشد این حمایت نمیتواند مانع کاهش آتی آبان تا سطح 1018000 تومان باشد .
قیمت در حال حاضر 1031000 تومان میباشد .
به نظر من این مسیر احتمالی آبان در فردا روز است , حداکثر انتظاری که از صعود دارم 1044000 تومان میباشد و اگر بالاتر برود تحلیل فیلد خواهد شد ! میتواند تا این حد هم پرش نداشته باشد و از ترازهای مشخص شده در نمودار برگشت داشته باشد , و به سمت 1018000 حرکت کند !
بنده در صعود های آتی آبان (و توجه به قیمت انس طلا) و با رعایت مدیریت سرمایه اقدام به فروش میکنم
نظر شخصی و بسیار پرریسک میباشد و تنها برای به اشتراک گذاری یک ایده میباشد !
به نظر من این مسیر احتمالی آبان در فردا روز است , حداکثر انتظاری که از صعود دارم 1044000 تومان میباشد و اگر بالاتر برود تحلیل فیلد خواهد شد ! میتواند تا این حد هم پرش نداشته باشد و از ترازهای مشخص شده در نمودار برگشت داشته باشد , و به سمت 1018000 حرکت کند !
بنده در صعود های آتی آبان (و توجه به قیمت انس طلا) و با رعایت مدیریت سرمایه اقدام به فروش میکنم
نظر شخصی و بسیار پرریسک میباشد و تنها برای به اشتراک گذاری یک ایده میباشد !
نمودار در تایم فریم M5
این معامله گران آتی خیلی بی جنبه اند و حول تشریف دارند :)]
نمیگذارند قیمت کمی بالا برود و بعد با همدیگر به پائین برویم X-(
سلام گیلان جان
مرسی از تحلیلهای نابتون
آتی فردا رو چطور میبینید؟
سلام
فردا را نمیدانم چه پیش میاید,(تکنیکالی) ...هم انس در بلاتکلیفی است و هم جو عمومی دلاربازار آزاد خنثی میباشد ...
من اگر معامله ایی انجام بدهم معمولا در حین روز معامله را میبندم و برای فردا موقعیتی باز نمیگذارم بماند .
با سلام
تازه میخوام وارد آتی بشم
آیا کارگزاری است که نمودار آنلاین بده قیمتها را به صورت نمودار نشان بده
یا اینکه برای روی نمودار آوردن آتی سکه را حلی است
در آتی آبان کانال نزولی مشاهده میشود با نقاط تماس مناسب , هم اکنون تقریبا در کف کانال قرار دارد و انتظار داریم تا زمانی که حمایت کف از دست نرفته است , صعودی به سمت خط بالایی کانال داشته باشیم
یک چنگال فرضی نیز رسم نموده ایم که انتظار داریم تا زمانی که خط پائینی چنگال حمایت میکند , قیمت به سمت خط میانی چنگال حرکت کند , تقریبا 997000تومان !
نمودار در تایم M30
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
با سلام
تازه میخوام وارد آتی بشم
آیا کارگزاری است که نمودار آنلاین بده قیمتها را به صورت نمودار نشان بده
یا اینکه برای روی نمودار آوردن آتی سکه را حلی است
درسته که سوالتون ماله حدود یک ماهه پیشه ولی گفتم شاید هنوز به جوابتون نرسیده باشیند .
شما باید از نرم افزار مفید تریدر استفاده کنید و بعد نماد های اتی سکه رو فعال کنید .
جناب Aiming در پیام خصوصی سئوالی پرسیدند که امکان پاسخ خصوصی برای حساب کاربری بنده مقدور نمیباشد , اینطور است که اینجا جواب میدهم !
بورس سکه نقاط قوتی ندارد اما تا دلتان بخواهد نقاط ضعف دارد ...
حجم کم معاملات و فعالین این بازار میتوانند به راحتی با اوردرگذاری و معاملات درون گروهی قیمتها را بالا و پائین کنند ...
سیستم معاملات آنلاین که به تازگی راه افتاده است دارای نواقصی است , در زمانهایی که حجم معاملات بالا میرود و هیجانی میشود نرم افزار هنگ میکند و بناچار مجبورید با تماس تلفنی معامله ایی صورت دهید که تا تماس برقرار شود و کارگزار دستور شما را وارد کند ممکن است قیمتها از مد نظر شما جدا شده باشند ...سازمان بورس میگویند در حال رفع ایراداتش هستند !!!
ساعات معاملاتی محدود میباشد و بعد از ساعت 18 بازار تعطیل میشود و شما بازار مهمی مانند نیویورک را از دست میدهید که نوسانات معنا داری در انس جهانی رخ میدهد و اگر موقعیتی باز داشته باشید هیچ کاری نمیتوانید روی آن انجام دهید تا فردا روز که اگر خوش شانس باشید سودی کسب کنید !..(معمولا قیمتها در ابتدای روز بعد بورس سکه باگپ باز میشوند و این اختلاف بابت نوسانات انس میباشد که شب گذشته صورت پذیرفته )...
دیگر از تعطیلات اروپا و امریکا با ایران نیز که اظهر و من الشمس است ....
بنده معمولا معامله ایی انجام بدهم همان روز آف ست میکنم و یا با حجم بسیار کم به استقبال روز بعد میروم .
نظر