کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز روی نمودار تا 1321500 اومد. وبه عدد فوق نرسید تا ببینیم تکلیف چی میشه برای فردا،روی نمودار،عدد 1318500-1319000 عدد مهمیه این که میگم مهمه یعنی در چارت مورد تحلیل،اگر به این عدد برسیم،شکسته شدنش یا برگشتش،یک تغییر روند به حساب میاد.
این عدد شکسته شد امروز و روند کاهش سرعتش بیشتر شد.الان 1311000 رو هم دیده....
اونس فعلا تا 1245 ریزش داره
چارت سکه نقدی را هم من نگاه میکنم به نظرم در اینده نه چندان دور مالیات بر ارزش افزوده کاهش پیدا میکنه...پس یکجورایی گرفتن بای فعلا ریسکه
اونس نهایتا 1245 را میبینه فکر کنم..حالا با نوسانات مثبت و یا منفی
گرفتن بای هم گفته بودم ریسکه..امروز اونس سبزه...اما اتی ریخته
بنظر من اونس تا 1258 -1255 دلار میتونه نهایتش پایین بیاد،و از اینجا یک حرکت کوتاه رو به بالا داره
چون اگر بیشتر پایین بره روند کوتاه مدتش به هم میریزه
خب تا اینجاکه بالای خط روند کوتاه مدت خودش دوام آورده و حتی پایین خط نیامده
اگر امروز بالای خط دوام بیاره میشه به از سرگیری روند افزایشی قبلی امیدوار بود
اما اگر نتونه و به زیر خط روند بیاد یک پولبک به خط روند میکنه(احتمالا) و بعد میره برای 1240 تا 1238 دلار!
rsiاشباع فروش هیجانی را نشون میده
روند امروز آتی بنظرم بیشتر احساسی بوده تا اینجا،چون اونس ریزش نداشته چرا آتی باید حدود 1درصد منفی بشه؟
ببینیم در ادامه امروز چی میشه
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
اما اگر نتونه و به زیر خط روند بیاد یک پولبک به خط روند میکنه(احتمالا) و بعد میره برای 1240 تا 1238 دلار!
روند امروز آتی بنظرم بیشتر احساسی بوده تا اینجا،چون اونس ریزش نداشته چرا آتی باید حدود 1درصد منفی بشه؟
به نظر من خط روندی که 2 نقطه برخورد داره و نقطه دومش هم کندلیست که هنوز کارش تمام نشده است،معتبر نیست.نظر شما چیه؟
دقيقا اين حرفتو قبول دارم وقتي اين حالت پيش مياد يعني روند ميتونه برعكس بشه . هنوز دارم تعهد خريد را ميانگين خريدم 1357 شده ترسي ندارم. اين بازار بايد صبور بودو سود كرد و زود نبايد خارج شد با ضرر.
نظر