نوردوقطعات فولادي ( فنورد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بنان
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 840

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
    در صورتی که هیچ خریدار حقیقی برای سهم موجود نیست!
    فقط 200 تا دونه سهم معامله شده .
    بازیگر با خیال راحت و بدون مزاحمت هر سازی که بخواهد مینوازد.
    واقعا بايد تاسف خورد كه اين حقوقيها چقدر راحت خيلي از اين حقيقيها را در جهت منافع خودشون هدايت ميكنند كاش از اين منافع 2زار هم گير حقيقي ميومد قول ميدم الان حقيقي كه تو صف فروش چه سهم و چه حقش رفتن اصلا نميدونند براي چي تو صف اند فقط زماني متوجه ميشن كه سهمشونو مفت از دست دادن ما اومديم يك گروهي را تو اين سايت راه اندازي كرديم براي يك همچين روزي اما حيف كه خود باني هاي اين گروه با تيشه به ريشه اين گروه زدن

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      اتفاقا تو گره جمع میشه به نظرم همونطور که شما میگفتید تو گره نمیره و رفت (-: امپراطور جان جا نمونی . شما فسربح رو هم زیر 120 میخواستی اگه اشتباه نکنم ولی جا موندی (-:
      جمع نشد تا معلوم بشه حرفه ای ها رو سهم فعالن و استفاده نشده ها یه فرصت طلایی هستش 4 شنبه هم نباید جمع بشه تا مهلت حق تموم بشه و حق زیر 50 تومن گوارای وجور ما بشه
      ممنون از دوستان صبورم
      گرچه ای کاش اخرش 200 تا رو نمیخریدن و پایانی پایین تر نمیاومد گرچه زیادم فرق نداره کسی جرات جمع کردن رو پیدا نمیکنه چون از کسایی که بیرون صف منتظرن همه میترسن
      آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/11/14, 12:20.
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
        جمع نشد تا معلوم بشه حرفه ای ها رو سهم فعالن و استفاده نشده ها یه فرصت طلایی هستش 4 شنبه هم نباید جمع بشه تا مهلت حق تموم بشه و حق زیر 50 تومن گوارای وجور ما بشه
        ممنون از دوستان صبورم
        گرچه ای کاش اخرش 200 تا رو نمیخریدن و پایانی پایین تر نمیاومد گرچه زیادم فرق نداره کسی جرات جمع کردن رو پیدا نمیکنه چون از کسایی که بیرون صف منتظرن همه میترسن
        فک میکنی چند تا حق مونده؟؟؟فک کنم اطلاعات دقیقی داری ؟ بعدشم شما به سفته باز میگی حرفه ای؟؟؟ بعدشم به قول یکی شما دوس داری همه ضرر کنن فقط خودت سود کنی؟؟
        ///

نظر

• امپراتور7
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 1043

فک میکنی چند تا حق مونده؟؟؟فک کنم اطلاعات دقیقی داری ؟ بعدشم شما به سفته باز میگی حرفه ای؟؟؟ بعدشم به قول یکی شما دوس داری همه ضرر کنن فقط خودت سود کنی؟؟
          ساده ترین راه دل شکستنه که این روزا همه راههای ساده رو انتخاب میکنن
          کدوم سفته بازی ؟ افکار پریشان یه عده فکر کنم رو شما هم اثر گذاشته یا خواب نما شدی
          سهامدار سهمش رو گذاشته فروش منم ازش نمیخرم تا به قول یکی از دوستان پایین تر بخرم جیگرش خون بشه :d اره من دوس دارم کسی که هیچی حالیش نیس همیشه ضرر کنه . ولی دوس ندارم همه ضرر کنن که اگه داشتم الان مطلب نمیزدم اینجا و استراتژی لو نمیدادم تا امثال شما هم برن تو صف فروش
          اگه شما چند ماهه وارد بورس شدی من با بورس بزرگ شدم وقتی فاراک 30 تومن بود شما کجا بودی که بخریش
          دیروز از جاموندن من حرف میزدی امروز میگی سفته باز؟ یه سر به بورس 24 بزن ببین اتاق چی شده حق هم داری تو یادت نمیاد که 24 چی بود والان چی هست
          همین سایت بورسی امار بازدید شده یک چهارم 2 ماه پیش. وقتی شماها دوست دارین وضعتون این باشه بایدم همه عده ای نوشتن رو ببوسن بذارن کنار
          اگه چیزی تو چنته داری رو کن این گوی این میدون ولی وقتی از الفبای بورس فقط ب رو یاد گرفتی صبور باش
          به جان خودت بیفت!
          خودت خودت را بساز!

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
            ساده ترین راه دل شکستنه که این روزا همه راههای ساده رو انتخاب میکنن
            کدوم سفته بازی ؟ افکار پریشان یه عده فکر کنم رو شما هم اثر گذاشته یا خواب نما شدی
            سهامدار سهمش رو گذاشته فروش منم ازش نمیخرم تا به قول یکی از دوستان پایین تر بخرم جیگرش خون بشه :d اره من دوس دارم کسی که هیچی حالیش نیس همیشه ضرر کنه . ولی دوس ندارم همه ضرر کنن که اگه داشتم الان مطلب نمیزدم اینجا و استراتژی لو نمیدادم تا امثال شما هم برن تو صف فروش
            اگه شما چند ماهه وارد بورس شدی من با بورس بزرگ شدم وقتی فاراک 30 تومن بود شما کجا بودی که بخریش
            دیروز از جاموندن من حرف میزدی امروز میگی سفته باز؟ یه سر به بورس 24 بزن ببین اتاق چی شده حق هم داری تو یادت نمیاد که 24 چی بود والان چی هست
            همین سایت بورسی امار بازدید شده یک چهارم 2 ماه پیش. وقتی شماها دوست دارین وضعتون این باشه بایدم همه عده ای نوشتن رو ببوسن بذارن کنار
            اگه چیزی تو چنته داری رو کن این گوی این میدون ولی وقتی از الفبای بورس فقط ب رو یاد گرفتی صبور باش
            من دارم غیر مستقیم به اون حرفه ای ها میگم سفته باز چرا بهت برخورد؟؟؟؟
            من گفتم اونایی که تو میگی حرفه ای سفته بازن تو اگه میتونی بیا با دو قرون کار کن تواین گرگ بازار بعد به من بگو هیچی از بورس نمیدونی و تازه فعالیت کردی نه داداش من 8-7 سال تو بورسم .وقتی کلاس دوم راهنمایی بودم . اگه تو فاراک 30 تومنی خریدی تو این n سال فعالیتت منم تو 9 ماه فعالیتم 6 ماه پیش قشکر 150 تومنی رو خریدم که خودت تو بورس 24 اومدی سوال کردی اون 3000 تا قشکر 150 تومنی رو تو خریدی و گفتم اره .
            من بیکار نبودم دیشب بیام از تو سوال کنم دوبار صفش جمع میشه یا نه یا خودم نظر بدم که دو کلام از زیر زبونت حرف بکشم ؟؟
            تو که میدونی سرمایه من دو قرون بیشتر نیست و فک میکنی چند تا حق خریدم؟؟ حالا اگه فک میکنی دو قرون من 100 درصد هم بیاد پایین من ضرر میکنم؟؟؟ بعدشم تو که میدونی 7-8 درصد ضرر برا من هیچی نیست و سریع جبران میکنم
            ///

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

من دارم غیر مستقیم به اون حرفه ای ها میگم سفته باز چرا بهت برخورد؟؟؟؟
              من گفتم اونایی که تو میگی حرفه ای سفته بازن تو اگه میتونی بیا با دو قرون کار کن تواین گرگ بازار بعد به من بگو هیچی از بورس نمیدونی و تازه فعالیت کردی نه داداش من 8-7 سال تو بورسم .وقتی کلاس دوم راهنمایی بودم . اگه تو فاراک 30 تومنی خریدی تو این n سال فعالیتت منم تو 9 ماه فعالیتم 6 ماه پیش قشکر 150 تومنی رو خریدم که خودت تو بورس 24 اومدی سوال کردی اون 3000 تا قشکر 150 تومنی رو تو خریدی و گفتم اره .
              من بیکار نبودم دیشب بیام از تو سوال کنم دوبار صفش جمع میشه یا نه یا خودم نظر بدم که دو کلام از زیر زبونت حرف بکشم ؟؟
              تو که میدونی سرمایه من دو قرون بیشتر نیست و فک میکنی چند تا حق خریدم؟؟ حالا اگه فک میکنی دو قرون من 100 درصد هم بیاد پایین من ضرر میکنم؟؟؟ بعدشم تو که میدونی 7-8 درصد ضرر برا من هیچی نیست و سریع جبران میکنم
              تو کلا با خودت مشکل داری میثم جان مگه من دارم حق رو میکشم پایین که از ضررت خوشحال شم من هیچ کاری نکردم به جز نظاره بعضی وفتا کاری نکردن بهترین کاره
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

جواب مشکل داریت رو نمی دم دیگه بعد ببین کی مشکل داره ;) بعدشم ضرری رو که من قراره 4 شنبه بدم امروز با خرید افرانت جبران شد.
                بعدشم من بچه نیستم سهمم اومد پایین بیام بگم تو معرفی کردی من با مسئولیت خودم خریدم و خیالی نیست.

عیدتون هم پیشاپیش مبارک
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/14, 13:28.
                ///

نظر

• Jamshidyar
                  كاربر فعال
                  • Oct 2011
                  • 556

سلام دوستان عزیز
                  من امروز نبودم. امکان داره توضیح بفرمایید چه اتفاقی اقتاد برای سهم و حق که اینطور شد ؟
                  موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                  www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• ناشناس
                    کاربر ویژه بورسی
                    • Aug 2025
                    • 1050

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                    یکی از مهمترین ابزارهای موفقیت در بورس "اعتماد به نفس" است.
                    ابزار بسیار مهم دیگری که برای موفقیت و ایضاً شهرت لازم است "ژست برنده گرفتن در زمان بازنده بودن" است.
                    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 1197

وقتی یه شرکت کوچک 200 درصد افزایش سرمایه میده.
                      مخصوصا فنورد که فکر کنم سهام خانوادگی باشه.
                      حدود 70 میلیون حق تقدم برای صاحب سهم موجوده. که اگه مبلغ اسمی را واریز کنه عدد 7 میلیارد تومان میشه.
                      پس اینها حق مفت از بازار جمع میکنند. و بعد از اینکه موقع عرضه استفاده نشده ها میرسه.
                      بتونند این حقهای مفت و مقداری هم از حق های خودشون را در قیمتهای بالا بفروشن.
                      اون مبلغ اسمی دیگه براشون 7 میلیارد اب نمیخوره.
                      اونوقت عدد 7 میلیارد میتونه براشون به حوالی 4 تا 5 میلیارد تومان برسه.
                      سهامداران شرکت طبق گزارش هییت مدیره به مجمع به قرار زیر میباشند.
                      خانواده شگفتی 99/31%
                      خانواده شهرستانی 98/29%
                      خانواده کرلو 99/6%
                      سرمایه گذاری سبحان 57/4%
                      نسیم صادقی 3%
                      طباخ شیرازی 51/2%
                      سرمایه گذاری ملی 43/2%
                      سایرین 53/18%

فرض بر این بگیریم خانواده شگفتی و شهرستانی با هم توافق کرده اند.
                      این دو خانواده روی هم رفته 97/61% از سهم شرکت را دارند.
                      سهام شرکت 48 میلیون سهم بوده که شده 144 میلیون سهم.
                      سهم این دو خانواده 29.745.600 عدد بوده که بعد از افزایش سرمایه تعداد 59.491.200 حق تقدم دارند.
                      قیمت اسمی این حق تقدمها براشون در میاد 5.949.120.000 تومان.
                      تو این شرایط اقتصادی اونا دوست ندارند نزدیک 6 میلیارد تومان از جیبشون خرج کنند. بخصوص که شرکت هم مال خودشونه.
                      حالا اگه این پولم نریزند که درصد سهامداریشون کم میشه و عملا شرکتو به دیگری واگذار میکنند!
                      پس اینا نه دوست دارند شرکتو به دیگری واگذار کنند ( درصد سهامداریشون کم نشه ) و هم دوست دارند 6 میلیارد تومان هزینه نکنند.
                      بهترین گزینه چیه؟
                      بهترین گزینه اینه که بتونند مثلا 10 میلیون از حق های باقیمانده را مفت خری کنند.
                      بعد از مهلت حق تقدم اگه قیمت سهم را به 300 تومان برسونند. ( با گزارش 9 ماهه و 10 درصد تعدیل به راحتی قیمتهای بالای 300 هم میبینه)
                      اونوقت حق های استفاده نشده قیمتش حوالی 200 تومن میشه.
                      اگر و فقط اگر اون 10 میلیون حقی را که مفت خریده اند را بفروشند ( فرض 50 خریده اند) 1.5 میلیارد تومان از اون 6 میلیاردی که قراره واریز کنند کم میشه.
                      اگر 10 درصد از از حق های خودشون بفروشند. اونوقت 2 میلیارد دیگه از اون مبلغ کم میشه.
                      حالا شما که انشاء منو خوانده اید. بگید ببینم چقدر باید پول پرداخت کنند؟ با توجه به اینکه مبلغ پرداختی را هم دقیقه 90 قراره واریز کنند!
                      آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2011/11/14, 14:40.

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

به نظرم قبل از اينكه سهمي رو بخريم يا بفروشيم بايد ببينيم حواشي اش چطوره(سردسته كيه؟كي به كيا خط ميده)‎؛به ويژه سهم هايي در اين تيپ، كه گرفتار سفته بازي نشيم :d
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

این سهم حقوقیه کث.......... دارد همه دوستان در مورد این سهم این یک جمله را شنیدند و دلیل وارد نشدنم هم فقط همین بود...

اما واقعا میشود گفت کثیف ترین سهامدار بازار اون کسی بود که 200 تا دونه آخر رو برداشت.....کاش میدونستیم کی اول صف فروش بود یه آماری از کد طرف در میووردیم....;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

سهامداران شرکت طبق گزارش هییت مدیره به مجمع به قرار زیر میباشند.
                            خانواده شگفتی 99/31%
                            خانواده شهرستانی 98/29%
                            خانواده کرلو 99/6%
                            سرمایه گذاری سبحان 57/4%
                            نسیم صادقی 3%
                            طباخ شیرازی 51/2%
                            سرمایه گذاری ملی 43/2%
                            سایرین 53/18%
                            خوب یکی از این خانواده های گرامی اگه اراده کنه خیلی راحت می تونه همچین روزگاری سر سهم دربیاره اگه نیاز ببینه. هرچند با 2-3 میلیون حق تقدم ناقابل هم میشه همچین بازی روی سهم پیاده کرد. کما این که بعضا میبینیم کامنت های دوستان در فروم های همسایه این امر رو تا حدی تایید می کنه!
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تصمیم کبری
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 1197

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                              این سهم حقوقیه کث.......... دارد همه دوستان در مورد این سهم این یک جمله را شنیدند و دلیل وارد نشدنم هم فقط همین بود...

اما واقعا میشود گفت کثیف ترین سهامدار بازار اون کسی بود که 200 تا دونه آخر رو برداشت.....کاش میدونستیم کی اول صف فروش بود یه آماری از کد طرف در میووردیم....;)
                              مهران جان به نظرت روز اخر مهلت حق تقدم بهترین فرصت برای خرید خود سهم نمیتونه باشه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط mehran پست شده است View Post

دوستانی که تو کارگزاری ها هستند می تونند کمک کنند لااقل کارگزاریشو معلوم کنیم
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X