در اصل توسط ناشناس پست شده است
View Post
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
بالا رفت می فروشیم
نرفت صد تومن میریزیم میشیم سهامدار این سهم طلایی
غصمون چیه ؟
نظر
-
-
صف فروش سهم همانند یک چماق برروی خود سهم
سنگینی می کند .
حدس می زدم که صف فروش شود .
با صف فروش نگه داشتن سهم می خواهند سهامداررا خسته و مجبوربه فروش کنند وحق ها را به پایین بکشانند وبه جمع آوری حق ها بپردازند .
این سهم هنوزکاردارد .
شاید هم مجبور شدیم به سهم تبدیل کنیم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postصف فروش سهم همانند یک چماق برروی خود سهم
سنگینی می کند .
حدس می زدم که صف فروش شود .
با صف فروش نگه داشتن سهم می خواهند سهامداررا خسته و مجبوربه فروش کنند وحق ها را به پایین بکشانند وبه جمع آوری حق ها بپردازند .
این سهم هنوزکاردارد .
شاید هم مجبور شدیم به سهم تبدیل کنیم .
نظر
-
-
تجربه به من نشان داده است که در مورد اینگونه افزایش سرمایه ها، رشد حق تقدم معمولاً زمانی روی می دهد که اکثریت از آن نا امید شده اند و نزول نیز معمولاً زمانی روی می دهد که اکثریت انتظار رشد دارند. شاید با تحلیل معکوس بتوان بهتر نتیجه گرفت!هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postتجربه به من نشان داده است که در مورد اینگونه افزایش سرمایه ها، رشد حق تقدم معمولاً زمانی روی می دهد که اکثریت از آن نا امید شده اند و نزول نیز معمولاً زمانی روی می دهد که اکثریت انتظار رشد دارند. شاید با تحلیل معکوس بتوان بهتر نتیجه گرفت!
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبا سلام
دوستان ح فنورد منتظر بازی سهم می مونه که کی جمع بشه...البته من خودم خیلی سبک کردم...ولی منتظر خرید سنگین مجدد هستم...و این بار احتمالا نگر می دارم تا خود شرکت برایم بفروشه...و به دوستانم برسی این گزینه رو پیشنهاد میدم...
ریسک بسیار بالایی را متحمل می شوید. شخصاً از چنین گزینه ای به شدت پرهیز دارم.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postدرود بر شما
فرض کنیم همین لحظه صف فروش جمع شود. تحلیل شما از این اتفاق چیست؟
به نظر من قیمت زیر 60 باور کردنش یمقدار سخته.
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postتجربه به من نشان داده است که در مورد اینگونه افزایش سرمایه ها، رشد حق تقدم معمولاً زمانی روی می دهد که اکثریت از آن نا امید شده اند و نزول نیز معمولاً زمانی روی می دهد که اکثریت انتظار رشد دارند. شاید با تحلیل معکوس بتوان بهتر نتیجه گرفت!
شما جو بازار هم به آن اضافه کن .سنگ آهنی ها وفولادی ها تحت فشارند
خیلی ازما هم به قصد نوسان خریدیم ومن می دانم که خیلی از آنلاین های حقیقی هم خریدند واین تقابلی است بین نوسانگیران و حقوقی سهم
با استرتژی های و افق های متفاوت
واینکه بعضی هاهم پایین خریدند وفروشنده هستند .
واینکه در 5 روز آینده چه اتفاقی برای خود سهم خواهد افتاد باید در جمع شدن خود
سهم جستجو کرد .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
فسرب هم بیش از 100 درصد افزایش داده بود که حق هایش اگر اشتباه نکنم زیر 130 هم معامله شد.
ولی بعد از اینکه سهامدار عمده حسابی از حق سیراب شد تا قیمتهای 190 هم اومد بالا.
استفاده نشده ها هم بین 192 تا 300 فروش رفت.
نظر
نظر