نوردوقطعات فولادي ( فنورد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

البته در این سهم بیشتر حقیقی داریم تا حقوقی (ترکیب سهامداران خیلی جالبه) اما این هم سوال خوبیست! شاید به قول شما مطالب ما را می خوانند و تغییر استراتژی می دهند.. اما مسلم آن که هر زمان که بازار برگردد اولین صف خرید ها از آن فنوردح، مدارانح، خزامیاح و از این دست سهم های با نوسان های شیرین خواهد بود
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در صورت برگشت بازار در روزهای اینده فنوردح میتوند نوسان خوبی دهد
      فاصله قیمت پایانی سهم با حق دیگه خیلی زیاد شد
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• تصمیم کبری
        Banned
        • Jul 2025
        • 1197

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        در صورت برگشت بازار در روزهای اینده فنوردح میتوند نوسان خوبی دهد
        فاصله قیمت پایانی سهم با حق دیگه خیلی زیاد شد
        الان قیمت سهم با احتساب 100 تومان قیمت اسمی سهم. 41 درصد بیشتر از حق تقدم میباشد.
        در صورت مثبت شدن بازار . فرضا سهم مثبت معامله شود . اختلاف قیمت فوق 52 درصد میشود!

نظر

• تصمیم کبری
          Banned
          • Jul 2025
          • 1197

اینو فکر کنم کسی حواسش نبود، لااقل اینکه خودم حواسم نبود!

شرکت با سرمایه 144.000 میلیون ریالی 172 ریال سود پیش بینی کرده که 6 ماهه 77 ریالشو پوشش داده.
          اگر این اعداد را با سرمایه قدیم شرکت ، یعنی 48.000 میلیون ریالی محاسبه کنیم. تعدیل فوق العاده مثبتی کرده.
          باسرمایه قبلی میشود 516 ریال سود پیش بینی کرده که 6 ماهه 231 ریال پوشش داده.
          پوشش سود 12 ماهه پارسال 162 ریال بوده، که 6 ماهه امسال 42 درصد بیشتر از کل پارسال میباشد!
          پیش بینی امسال 318 درصد بیشتر از پارسال میباشد!
          پارسال با پیش بینی 162 ریالی قیمت 2759 ریالی هم دیده است، امسال با پیش بینی 516 ریالی چه قیمتی در انتظار سهم است؟

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post

شرکت با سرمایه 144.000 میلیون ریالی 172 ریال سود پیش بینی کرده که 6 ماهه 77 ریالشو پوشش داده.
            اگر این اعداد را با سرمایه قدیم شرکت ، یعنی 48.000 میلیون ریالی محاسبه کنیم. تعدیل فوق العاده مثبتی کرده.
            پوشش سود 12 ماهه پارسال 162 ریال بوده، که 6 ماهه امسال 42 درصد بیشتر از کل پارسال میباشد!
            پارسال با پیش بینی 162 ریالی قیمت 2759 ریالی هم دیده است، امسال با پیش بینی 516 ریالی چه قیمتی در انتظار سهم است؟
            با کمال تاسف تو این شرایط اکثریت به حساب و کتاب و علم و تجربه اهمیت نمیدن . همه فقط می خوان فرار کنن ولو با ضرر. به کجا ؟ الله اعلم
            گر چه من این سهم رو خیلی دوست دارم و این بحران چند روزه شاید کمک کنه تا با راحتی بیشتری دربارش اقدام کنم
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• تصمیم کبری
              Banned
              • Jul 2025
              • 1197

اصلا فکر کنم هیش کی این 4 خط انشای منو نخونده باشه. شایدم خواننده ها ته دلشون گفته باشند تصمیم کبری شعر و ور میگه.

اونموقع سهم p/e برابر 17 داشته حالا هم افزایش سرمایه داده و فوق نهایتش p/e برابر 17 میگیره دیگه!

در صورتی که منظور من اینه که فرض کنیم سهم افزایش سرمایه نمیداد و الان سودش 516 ریال بود و تازه میخواست افزایش سرمایه بدهد اونوقت چی میشد؟

خوب. اونوقت قیمت سهم با p/e برابر 17 میشد 8772 ریال. حالا با 8772 ریال 200 درصد افزایش سرمایه میداد از محل اورده نقدی. قیمت تئوریک میشد عدد 3590 ریال.

حالا کمترین قیمت سهم تو یکسال گذشته 1462 ریال بوده یعنی p/e برابر 9 . حالا قیمت سهم با p/e . 9 و سود 516 ریالی میشد 4656 ریال. با افزایش 200 درصدی قیمت تئوریک میشد 2218 ریال.

سخن آخر اینکه قیمت سهم باید بین 222 تومان تا 359 تومان باشد. که در هر دو حال قیمت حق تقدم فراتر از 698 ریال بدست می امد.

نظر

• ABUZARTOJAREH
                عضو جدید
                • Apr 2011
                • 1

آفرین به این ریز بینی

نظر

• Jamshidyar
                  كاربر فعال
                  • Oct 2011
                  • 556

اصلا فکر کنم هیش کی این 4 خط انشای منو نخونده باشه. شایدم خواننده ها ته دلشون گفته باشند تصمیم کبری شعر و ور میگه.

اونموقع سهم p/e برابر 17 داشته حالا هم افزایش سرمایه داده و فوق نهایتش p/e برابر 17 میگیره دیگه!

در صورتی که منظور من اینه که فرض کنیم سهم افزایش سرمایه نمیداد و الان سودش 516 ریال بود و تازه میخواست افزایش سرمایه بدهد اونوقت چی میشد؟

خوب. اونوقت قیمت سهم با p/e برابر 17 میشد 8772 ریال. حالا با 8772 ریال 200 درصد افزایش سرمایه میداد از محل اورده نقدی. قیمت تئوریک میشد عدد 3590 ریال.

حالا کمترین قیمت سهم تو یکسال گذشته 1462 ریال بوده یعنی p/e برابر 9 . حالا قیمت سهم با p/e . 9 و سود 516 ریالی میشد 4656 ریال. با افزایش 200 درصدی قیمت تئوریک میشد 2218 ریال.

سخن آخر اینکه قیمت سهم باید بین 222 تومان تا 359 تومان باشد. که در هر دو حال قیمت حق تقدم فراتر از 698 ریال بدست می امد.
                  سلام تصمیم کبری !
                  اتفاقا من مطلب شما رو کاملا دقیق خوندم و مطابقت دادم. در مورد حق فرمودین قیمت بایستی فراتر باشه کاملا متین هست به شرطی که گرفتار بازی حقوقی ها نشه. اینها سهم به این با ارزشی رو اگر حقش رو پایین نگه دارن و از بازار مفت جمع کنن و خلاصه سهم به قول شما ۳۵۰ تومنی براشون ۱۶۰ تومن درمیاد !

نظر

• ناشناس
                    کاربر ویژه بورسی
                    • Jul 2025
                    • 1050

با درود
                    حق را هر اندازه هم كه بخواهند پايين نگه دارند حداقل يك بازي ديگر در انتظار آن است. من آن بازي را فرصت خروج مي دانم و امروز و فردا را فرصت ورود.
                    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Jul 2025
                      • 1050

با درود
                      قيمت 146.2 مربوط به تاريخ 12/6/90 است يعني سال مالي جاري كه eps آن 94 ريال است و نه 162 كه در نتيجه p/e در آن تاريخ حدود 16 خواهد بود ضمن آنكه قيمت 146.2 قيمتي است كه پس از اعمال افزايش سرمايه بدست آمده است(معاملات حق تقدم از 2/6/90 آغاز شده است).
                      باسپاس
                      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• hamid26967
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 416

یکی نیست به این فروشنده ها بگه عید قربان دیروز بود نه امروز دیگه واسه چی دارید سهماتونو قربونی می کنید
                        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• Jamshidyar
                          كاربر فعال
                          • Oct 2011
                          • 556

بازی شروع شد

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1197

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                            با درود
                            قيمت 146.2 مربوط به تاريخ 12/6/90 است يعني سال مالي جاري كه eps آن 94 ريال است و نه 162 كه در نتيجه p/e در آن تاريخ حدود 16 خواهد بود ضمن آنكه قيمت 146.2 قيمتي است كه پس از اعمال افزايش سرمايه بدست آمده است(معاملات حق تقدم از 2/6/90 آغاز شده است).
                            باسپاس
                            اوه حق با شماست ناشناس جان.
                            ولی این حقی که مال شماست گفته های منو بیشتر تایید میکند.
                            یعنی اینکه قیمت سهم همواره بالاتر از 1462 ریال بوده است. و p/e که من 9 فرض کرده بودم بیشتر از 9 بوده است.
                            و سخن اخر را نه تنها نفی نمیکند بلکه حداقل قیمتی که 222 تومان اعلام کرده بودم، بمراتب بیشتر از 222 تومان بوده است.
                            کما اینکه امروز هم بازار اجازه منفی بیشتر به حق نمیدهد.

نظر

• عبدالله محمدی
                              ستاره‌دار(26)
                              • Mar 2011
                              • 1166

خرید حق فنورد645 فعلا 140تا باقیش مونده

نظر

• عبدالله محمدی
                                ستاره‌دار(26)
                                • Mar 2011
                                • 1166

200تا برای امروز بسه پله بعدی منفی فردا