لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M.DALAHOO
    ستاره‌دار (2)
    • Apr 2022
    • 644

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط niki پست شده است View Post
    من کی گفتم اسم پروژه ها را نبرید , عرض کردم اگر باجناق تان راضی است و برایش مشکل ساز نمیشود , نام ببرید وگرنه راضی به ناراحتی ایشان نیستم , حالا که فکر میکنید مشکلی نیست لطفا بعد از پست من نام و مشخصات فنی و مالی همه پروژه ها را ببرید , خوشحال هم میشویم , دست شما و باجناق تان را هم می بوسم

درضمن پروژه گرفتن که فتح الفتوح نیست همین پروژه قزوین که باجناق محترمتان مجری یا پیمانکارش شده است در شش سال پیش فقط با اسمش چندبار از سهم نوسان گرفتن , پروژه بایستی تامین منابع شود , باید مواد اولیه و آهن قراضه خریداری شود , باید خط تولید و نیروی انسانی بیست و چهار ساعنه توانایی تولید داشته باشد , باید ...... پس به نظر من فروش زمین و تمرکز تولید برای افزایش تولید مهمترین رکن ماجرا است

بگذریم لطفا بعد از پست من لیست پروژه ها را اعلام بفرمائید

جناب نیکی اولآ متاسفانه پروزه مربوط به آب رسانی همدان است که در دامنه کوه الوند است!!!!! ابعاد فاجعه آب ایران است که صرف نظر از موقعیت جغرافیایی ایران. این فساد گسترده در نظام اسلامی است که مسبب این فاجعه است . باجناق دیگه من که از من بزرگتر بود و متاسفانه به علت مبتلا شدن به سرطان مرحوم شد. در همین سازمان آب کارشناس ارشد بود، ولی آن مرحوم مدیر منابع زیر زمینی بود و یک روز برایم تعریف کرد که آیت الله محمد یزدی دو تا چاه غیر مجاز زده بود و من دستور بستن چاها را دادم که هفته بعد که من برای سرکشی به همان منطقه رفتم، آیت الله یزدی کسی را با پول زیادی پیش من فرستاد !!!!! و من به راننده گفتم که اینرا بریز بیرون و حرکت کن و پولها در منطقه پخش شد و..........
    این باجناق من پیمانکار پروزه نیست، ایشون مدیر اجرایی پروژه است و تقریبآ تمام پروزه های آب رسانی در اختیار قرار گاه خاتم است!!!! که یک زمانی پول ساختن حتی یک پل هم نداشتند. بگذریم، برای این پروژه که ننگ این نطام است چون همدان در دامنه کوه الوند و بی آبی!!!!! اول میخواستند که از سد نهاوند آب بیارند که مردم نهاوند نگذاشتند و الان دارند از سد زنجان آب میارند!!!!! آزمایشی راه اندازی شده ولی رسمآ در هفته دولت مبخواهند این ننگ ( آوردن آب برای همدان در دامنه کوه الوند از سد زنجان) را افتتاح بکنند.

نظر

• Omid_Khan
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 714

احتمالا فلوله وارد مرحله اصلاح شده باشه و (شاید نه چندان سریع) تا محدوده 530-500 تومان افت کنه و بعد در یک روند کندتر تا 800 تومان رشد کنه (آخه شیب صعود فعلیش خیلی بالاست و شاید نتونه دیگه با این شدت صعود کنه).
      اینها همه البته تحلیل شخصی من و یک سناریو است که لزوما شاید کاملا درست در نیاد. شاید هم اصلاحش کمتر از این باشه و زودتر برگرده.

فایل های ضمیمه شده
      آخرین ویرایش توسط Omid_Khan؛ 2023/07/02, 23:45.

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 644

امروز صف فروش فلوله تبدیل به صف خرید میشه.

نظر

• niki
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 248

اطلاعیه ...... ظن دستکاری ...... تا 20تیر ماه بسته .....................................

خوب داداش سهم این ناظر بدبخت و فلک زده را هم بده , راه دوری که نمیرود , خودت و خانواده ات بخوری آن وفت زن و بچه این گدا و گرسنه بی نصیب بمانند , خدایش درست نیست

سهم این بابا را هم بده و ما را هم راحت کن

ممنون

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 644

سلام وصبح همگی بخیر؛

براساس اطلاعاتی که بدست اینجانب رسیده، 3 پروژه بزرگ در حال اتنخاب پیمانکار است، اول پروژه آبرسانی تهران از خط دوم انتقاال از سذ طالقان، دوین پروژه بزرگ طرح اضطراری آبرسانی شهر مشهد است و سومین پزوژه بزرگ طرح آبرسانی شهرهای کرمان ویزد و اصفهان و شهرهای وزارتخانه های بزرگ صنعتی بین راه از طریق انتقال آب از دریای عمان است.
            قطر لوله 1400،1600،1800 و 2000 میلیمتری فولادی وچدن همراه با دستگاهای آّب شیرین کن است.

نظر

• M.DALAHOO
              ستاره‌دار (2)
              • Apr 2022
              • 644

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
              سلام وصبح همگی بخیر؛

براساس اطلاعاتی که بدست اینجانب رسیده، 3 پروژه بزرگ در حال اتنخاب پیمانکار است، اول پروژه آبرسانی تهران از خط دوم انتقاال از سذ طالقان، دوین پروژه بزرگ طرح اضطراری آبرسانی شهر مشهد است و سومین پزوژه بزرگ طرح آبرسانی شهرهای کرمان ویزد و اصفهان و شهرهای وزارتخانه های بزرگ صنعتی بین راه از طریق انتقال آب از دریای عمان است.
              قطر لوله 1400،1600،1800 و 2000 میلیمتری فولادی وچدن همراه با دستگاهای آّب شیرین کن است.
              سلام ،

​لطفآ با دقت بخوانید و در خصوص این سهم به منفی نا جوانمردانه بازار توجه نکنید.

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 644

سلام وصبح همگی بخیر؛

نظر

• mehdyand2amir
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 314

سلام
                  از مجمع فلوله چه خبر ؟

نظر

• کاشان2
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 1802

به ازای هر سهم 40ریال تصویب شد آقای بابایی مدیر عامل گفتند بر خلاف سالهای قبل سه ماه امسال سود خوبی ساخته این که کدال خواهد شد

نظر

• M.DALAHOO
                      ستاره‌دار (2)
                      • Apr 2022
                      • 644

سلام وصبح همگی بخیر؛

ل

ازم به یاد آوری است که در بیشتر استان ها در شرکت آب و فاضلاب ها طرح اضطراری آب شرب شهرها در حال اجرا است با لوله های پلی اتیلن و فولادی سایز های از 150 میلیمتری الی 1200میلیمتری از طرح های استانی نه ملی.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 1969

ل

ازم به یاد آوری است که در بیشتر استان ها در شرکت آب و فاضلاب ها طرح اضطراری آب شرب شهرها در حال اجرا است با لوله های پلی اتیلن و فولادی سایز های از 150 میلیمتری الی 1200میلیمتری از طرح های استانی نه ملی.
                        چاکریم
                        عرض ارادت
                        قربان این رفیق ما
                        M.DALAHOOرا چرا مسدود کردید
                        قرار بود از مطالعات برگشتیم برویم سبلان

خدا وکیلی انسان دلسوزی بودند
                        حرفاشون طلا بود
                        خیلی هم پیگیر
                        یادمه گنجشک خان مشکل داشت
                        ایشون مشکل بند خدا رو با دوستانش تو اب گذاری همدان بود مطرح و پیگیر بودند
                        از مدیریت و ناظرای محترم خواهش میشه ایشون رو ازاد کنید به جاش ملا رو بندازید تو هلف دونی انفرادی
                        :D
                        مخلصیم
                        آخرین ویرایش توسط شیخ مسعودخان خانان؛ 2023/07/18, 05:38.
                        [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• mehdyand2amir
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 314

سلام
                          شفاف سازی

صورت‌های مالی میاندوره‌ای 3 ماهه منتهی به 1402/03/31

نظر

• الکساندر آلخین
                            ستاره‌دار(4)
                            • Jun 2013
                            • 829

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                            این هم از نزدیکی های 700 تومان... از اینجا به بعد باید منتظر گزارش های شرکت باشیم.. نزدیکترین گزارش، گزارش سه ماهه هست که چند روز آینده ارسال خواهد شد... به نظرم گزارش 3 ماهه چندان نباید عالی باشه. شاید حوالی 10 نهایتا 15 تومان سود ساخته باشه.. احتمالا هم عده ای از گزارش باخبر و در حال خروج از سهم هستند..
                            در گزارش سه ماهه 53 ریال سود ساخت..
                            هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• ushita
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 876

خوبه که بازار دنبال سود سازی این شرکت هست واصلا هم دنبال زمین ها نیست... بازار خوبی داریم.

تو این بازار رونالدینیوی باید عمل کرد / نگاه به سمتی دیگر و حرکت به سمت اصلی
                              معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• niki
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 248

تلگرام , کانال تحلیل نو :
                                " خوش به سعادت شرکت های مصرف کننده آهن قراضه ... نرخ سوپر ویژه آمد زیر 15000 تومان ! "

اینجاست که من میگویم آقای بابایی داداش شما که چندساله تو مجمع چندرغاز میگذاری کف دست سهامدار امسال هم این مبلغ را نمیدادی و آهن قراضه میخریدی برای تولید

اما دوستان نکته مهم این شرکت الان نه تولید است و نه تامین مواد اولیه و نه فروش بلکه مهمترین مورد فروش زمین های شرکت به قیمت حداکثری و انتقال خط تولید یا راه اندازی خط تولید جدید در شمس اباد و آنوقت تولید و فروش با حد توان بالا است
                                همان حرکت رونالدینهویی

راستی به نظرم هرچه کمتر در مورد فلوله صحبت شود برای خود سهم بهتر است آنها که بایستی ایمان بیاورند تا الان آورده اند
                                آخرین ویرایش توسط niki؛ 2023/07/22, 13:42.

نظر

در حال کار...
                                X