لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M.DALAHOO
    ستاره‌دار (2)
    • Apr 2022
    • 644

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

امروز باجناق من که متخصص و کارشناس 40 ساله آبرسانی است و در حال حاضر مدیر پروژه آبرسانی همدان از سد.......است که بعد از مشکلات و اعتراضات سال گذشته چاره ایی جز اجرای این پروژه برای تآمین آب همدان نداشتند و کار را به باحناق با تجربه من در آبرسانی واگذار کردندو قرار است حد اکثر تا پایان تابستان مورد بهره برداری قرار گیرد و روز چهارشنبه که من بخاطر مشکل یکی از دوستان گروه با او صحبت کردم، گفت بشدت در گیر این کار هستم و لی مدارک در خواستی شما را ( لیست پروژهای آبرساتی امضا شده، در دست اجرا و در حال مذاکره) آماده کرذه ام وبا وصف اینکه خود وزیر مرتب و حتی تلفنی پیشرفت کار را دنبال میکنند، ولی من میام تهران و برای دیدن دخترت که آمده و دادن مدارک بشما و صحبت بیشتر در مورد آقای گ، جمعه بعد از ظهر میایم منزل شما. که من بعدآ راجع به پروزه ها، اگر گفت ایرادی ندارد که آنرا در گروه به اطلاع دوستانت برسانی، اینکار را همین امشب انجام خواهم داد. شاد تندرست باشید.

نظر

• niki
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 248

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
      امروز باجناق من که متخصص و کارشناس 40 ساله آبرسانی است و .........
      دوست خوبم سلام , اردات , اگر اطلاع رسانی کنید ممنوم میشوم اما اگر باعث مزاحمت یا مشکل برای باجناق محترمتان میشود لطفا این کار را نکنید و همین که تائیدیه ای در مورد پروژه ها بدهید برای ما ارزشمند و کافی خواهد بود , یبا تشکر

نظر

• niki
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 248

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
        سلام
        فایل پیوست قابل مشاهده نیست .!

نظر

• niki
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 248

✅ شنیده ها

شنیده می شود #فاهواز از لحاظ بنیادی متحول شده است و تا مهرماه گزارش های خوبی از شرکت روانه کدال می شود.

شنیده می شود #اخابر به دنبال فروش دارائی است.

شنیده می شود #کمینا نیز به دنبال افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی هست.

شنیده می شود #فلوله نیز به دنبال فروش دارائی است.

شنیده می شود #ذوب گزارش سه ماهه بسیار خوبی روانه کدال می کند.

? @mohseneslami20

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 644

سلام و عصر همه دوستان بخیر؛
            خب، امروز هم فلوله با صف فزوش بسته شد.
            نباز فوق العاده ایی به لوله های چدنی وجود دارد و حالا حالا هم ادامه خواهد داشت و فلوله باید با افزایش سرمایه، بسرعت برنامه ریزی مرحله ایی افزایش تولید را طراحی و اجرا کند و ضمن تامین نیاز داخلی، بخش صادرات هم تقویت کند، چون کشورهای منطقه هم در حال اجرای پروژهای بزرگ آبرسانی هستند، امارات و عربستان و.......

نظر

• saheb91
              عضو عادی
              • Apr 2016
              • 73

سلام و عصر همه دوستان بخیر؛
              خب، امروز هم فلوله با صف فزوش بسته شد.
              نباز فوق العاده ایی به لوله های چدنی وجود دارد و حالا حالا هم ادامه خواهد داشت و فلوله باید با افزایش سرمایه، بسرعت برنامه ریزی مرحله ایی افزایش تولید را طراحی و اجرا کند و ضمن تامین نیاز داخلی، بخش صادرات هم تقویت کند، چون کشورهای منطقه هم در حال اجرای پروژهای بزرگ آبرسانی هستند، امارات و عربستان و.......
              البته که منظور جناب دالاهو صف خرید هستش!!!
              /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 644

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
                البته که منظور جناب دالاهو صف خرید هستش!!!
                بله، ببخشید ،ممنونم از توضیح جنابعالی.

نظر

• M.DALAHOO
                  ستاره‌دار (2)
                  • Apr 2022
                  • 644

فلوله، به سبک گزارش کشتی:
                  فلوله ، پیشتاز، فلوله ، قهرمان، فلوله نامبر وان بازار، فلوله نامبر وان هفته و فلوله دوسال دیگر.......% بالاتر این قیمت.

نظر

• niki
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 248

دالاهو جان من شما دیگر پیر شده ایم و هیجان برای قلب مان خوب نیست , به نظرم بگذاریم فلوفه در سکوت کار خودش را بکند , تجربه من میگوید این سهم هرچه ناشناخته تر بماند برای سهامدار واقعی اش بهتر است , البته معلوم است خبر پروژه ها عجیب شما را تحت تاثیر قرارداده است اما به نظر من کلید فلوله در فروش املاک و تمرکز تولید در شمس آباد است , انشالله همه ثروتمند شویم

نظر

• M.DALAHOO
                      ستاره‌دار (2)
                      • Apr 2022
                      • 644

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                      دالاهو جان من شما دیگر پیر شده ایم و هیجان برای قلب مان خوب نیست , به نظرم بگذاریم فلوفه در سکوت کار خودش را بکند , تجربه من میگوید این سهم هرچه ناشناخته تر بماند برای سهامدار واقعی اش بهتر است , البته معلوم است خبر پروژه ها عجیب شما را تحت تاثیر قرارداده است اما به نظر من کلید فلوله در فروش املاک و تمرکز تولید در شمس آباد است , انشالله همه ثروتمند شویم

ببینیم، ولی من اصلآ فروشن زمین برایم ارزش آفرین نیست. ارزش آفرینی به پروزهای عظیم آب رسانی است که چندین سال کار است و تولید و فروختن لوله. که شما فرمودید اسم اسمشان را نبرم!!!!! عجب، این نظام بچه کش، چقدر مردم را ترسانده که بردن اسم پروژهای عمرانی هم امنییتی شده.............معمولآ میگویند وقتی کار به اینجاها میکشه، آخرشه.

نظر

• مهدی جمشیدی
                        عضو فعال
                        • Jan 2020
                        • 1629

شاید بخواد کمی نفس تازه کنه.
                        از زیر 500بیشتر از 30 درصد بی وقفه رشد کرد..
                        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• niki
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 248

ببینیم، ولی من اصلآ فروشن زمین برایم ارزش آفرین نیست. ارزش آفرینی به پروزهای عظیم آب رسانی است که چندین سال کار است و تولید و فروختن لوله. که شما فرمودید اسم اسمشان را نبرم!!!!! عجب، این نظام بچه کش، چقدر مردم را ترسانده که بردن اسم پروژهای عمرانی هم امنییتی شده.............معمولآ میگویند وقتی کار به اینجاها میکشه، آخرشه.
                          من کی گفتم اسم پروژه ها را نبرید , عرض کردم اگر باجناق تان راضی است و برایش مشکل ساز نمیشود , نام ببرید وگرنه راضی به ناراحتی ایشان نیستم , حالا که فکر میکنید مشکلی نیست لطفا بعد از پست من نام و مشخصات فنی و مالی همه پروژه ها را ببرید , خوشحال هم میشویم , دست شما و باجناق تان را هم می بوسم

درضمن پروژه گرفتن که فتح الفتوح نیست همین پروژه قزوین که باجناق محترمتان مجری یا پیمانکارش شده است در شش سال پیش فقط با اسمش چندبار از سهم نوسان گرفتن , پروژه بایستی تامین منابع شود , باید مواد اولیه و آهن قراضه خریداری شود , باید خط تولید و نیروی انسانی بیست و چهار ساعنه توانایی تولید داشته باشد , باید ...... پس به نظر من فروش زمین و تمرکز تولید برای افزایش تولید مهمترین رکن ماجرا است

بگذریم لطفا بعد از پست من لیست پروژه ها را اعلام بفرمائید

نظر

• M.DALAHOO
                            ستاره‌دار (2)
                            • Apr 2022
                            • 644

گزارش 31/3/1402 هم آمد، نسبت به سال گذشته دو برابر شده. تا آخر سال چند برابر میشه؟؟؟؟؟

نظر

• مهدی جمشیدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 1629

جالب شد...
                              حالا دیگه یک عده دارند زیر منفی کامل فردا می فروشند!!!
                              حتما باور دارند که فلوله چند روز صف فروش خواهد شد.
                              اما اشتهای بازار برای خرید فلوله به نظر همچنان زیاد میاد
                              بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• الکساندر آلخین
                                ستاره‌دار(4)
                                • Jun 2013
                                • 829

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                                هم مستعد واگرایی منفی شده و هم به هدف نزدیک.. حداکثر هدف فعلی سهم در محدوده ی نزدیکی 700 تومان است..
                                این هم از نزدیکی های 700 تومان... از اینجا به بعد باید منتظر گزارش های شرکت باشیم.. نزدیکترین گزارش، گزارش سه ماهه هست که چند روز آینده ارسال خواهد شد... به نظرم گزارش 3 ماهه چندان نباید عالی باشه. شاید حوالی 10 نهایتا 15 تومان سود ساخته باشه.. احتمالا هم عده ای از گزارش باخبر و در حال خروج از سهم هستند..
                                هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

در حال کار...
                                X